sizce?

ah bir şey bulsam hemen atacağım çünkü çok bunaldım beynim çalışmıyor bunu hissediyorum.
ben onun için çevremdeki herkesi sildim biriyle tokalaşsam kızan adam böyle yapınca ben emin gibiyim aldattığına.ama elimde aomut birşeyler olması lazım hukuki yönden de ona bunu ödetmek istiyorum 10 yılımı verdim ona

Mesajlardan yola çıkıyorum üzülme sakın bu kişiyle bir hayat kurmaya kalkma bariz belli iş yerinden kopamama sebebi sensin demek istemiş oda bu gelip geçici bişey olabilir demek istemiş ve sonra onunla konuştuğunu yakalamışsın seni saf mı sanıyor daha nasıl yakalanan lazım yataktamı

nişanlının telefonundan kızın teefonunu al ve kızla görüş bence kız doğruyu soyler sakın emin olmadığın biriyle evlenme nişan atmak başkadır boşanmak başka...

şuan yaşadığım yere zorla geldi bu arada.klasik erkek beyni o nerde ben orda olacağım ama iş bulamayınca ben mecbur geldi..
ona çok aşığım 10 yıldır hiç ayrılmadık hiç kavga etmedik hiç boğmadım onu.buna güveniyor sanırım gözüm ondan başkasını görmediği için emin benden.

Peki o? Senin tavrın çok yanlış benimkinin kız arkadaşı olamaz mesajlaşamaz iş yerinden bi kızın numarasını kayıt bile edemez ama sen ipleri vermişsin birde normal gibi mesajlaştıklarını okuyorsun hayırdır yani o telefonu kırarım hatayı burda yapıyosun sen inandınmı söylediklerine mesajlar apaçık gözü onda olsa seninle evlenme aşamasında olmaz diyenler var evlenme aşamasında biri şifreli mesajlaşmak seni bırakıp onu aramak saçmalık yani bu bile gösteriyor neyin ne olduğunu bunları yapar mı hiç hadi diyelim seninle evlendi diye o kızı aramayacak görüşmeyecek diye bi garanti mi var bu zamanda hala bazıları evimde bi kadın dursun yemeğimi yapsın kıyafetimi yıkasın yaşta geçiyo bende yine takılırım nolcak diyen zihniyet yok sanki sen kaldırabilirmisin bu durumu ilginç

mesajlar, aralarından silinebiliyor da
niye okutayım sözü açıklayıcı değil bana göre
tetikte ol ve daha da zaman geçmeden bulmaya çalış evlendikten sonra ortaya çıkması daha kötü olur ya da düğüne 1 hafta kala

buarada ben de üniversiteden ya da kurslardan erkeklerle zaman zaman mesajlaştığım oluyor bir tanesi çook uzun zamandır görüşmemiştik bana benim çalıştığım yer eleman arıyor diye haber verdi şartlarını falan bildirdi yani herşeyi hemen oraya da yormamak lazım da ama işte üst üste konuşuyorsa kulağını fena çekmen lazım bence

Ben olsam coktan kiyamet kopmustu. Ne demek cnm msjlasmak ne demek konusmak asla kabullenilmez bisey konusmalarina baksaniza bu ne rahatlık bu ne samimiyet. ewli yada nisanli birinin bir bayanla ama is ama normal arkadas bu sekilde msjlasamaz is icin gerekmiyorsa birbirlerine numara bile vermemeliler calistigi yerdede bayanlar varsa mrb mrb başka biseyi sahsen kabullenmem. Sana kolay gelsin arkadaşım.

aynı yerde çalışıyorlar.başka biryerden işi ben buldum nişanlıma şartları iyi diye.nişanlımda o kıza mesaj atmış şurası eleman alıyormuş gitmek istiyordun diye.o da ben gitmek istemiyorum sen git istersen ama evine daha uzak orası demiş.benimkide işte geri kalanını biliyorsunuz.
bulduğum diğer iş yerinden bir kıza şartları sormak için konuşmuştu onunla da gece konuşmuş meselakız beni faceten filan ekledi evlimiyiz gibisinden araştırdı.
benim somut birşeyler bulmam lazım ne yapmam lazım

ben yıllar önce liseden bir erkek arkadaşımla (liseden 2006 da mezun oldum 2010 yılında) sadece kısacık konuştum ama ne öncesi ne de sonrası ve gayet resmiydi
ben bir kursa gidiyordum kursla ilgili bilgi eklemiştim naber nasılsın deyip kursu sordu 10-15 dak lıkdı
sevgilisi varmış birgün çevrimiçiyken kız bunun face nden yazdı merhaba mustafa nın nesi oluyorsun vs. gibi ben tebrik etmiştim (liseden sonra görüştünüz mü konuştunuz mu diye sordu da buarada)
ben hiç anormal karşılamadım, sizde kıza yazabilirsniz bence ben şunun nişanlısıyım merhaba nasılsın deyip nişanlım en son sizinle konuşmuşda merak ettim ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz diye

ben işyerine gidiyorum sık sık kızı orada hiç görmedim benimle hiç tanışmadı geri kalan herkesle tanıştım.
kıza öyle bir şey desem nişanlına sor bana niye soruyorsun der demez mi?

Bence birşeyler var gibi içim sıkıldı hani
Hava alacam dedi ve gitti peki o sürede kızla neden konuşuyor ne alaka ?

Bence birşeyler var gibi içim sıkıldı hani
Hava alacam dedi ve gitti peki o sürede kızla neden konuşuyor ne alaka ?
işte bu mesajla beni oraya bağlayan şeyler var demişti sonra kız gelip geçer demişti.bu da güya yanlış anlamasın diye aramış.akşam 10 da aradı ve 10 dakika konuşmuşlar.beni görünce bitti konuşma nedense

Valla içine sıkıntı sokmayayım tabide çok saçma hiç hoş değil
Açıkçası ben normal karşılayamam bu durumu
Akşam 10'muş sıkıntısı varsa gün torbayamı girmiş ozaman işbaşı yaptığında söyleseydi

doğru bende bu yüzden zaten şüphelenmekten fazlasını hissediyorum.

yani bi şeyler olduğu besbelli.
heralde bu kızla aralarında duygusal bir yakınlaşma var.
kız da sizi biliyor o sebepten istemiyor olabilir,
o yüzden heves vs demiş. bana öyle geldi yani.
ayrıca bdv'da evlerine girip çıkan aile dostuyla eşini yakalamış bayanların konularını da okumuştuk
hani ''böyle böyle olsa sana niye msjları gösterim'' lafları boş hikaye bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…