şuan yaşadığım yere zorla geldi bu arada.klasik erkek beyni o nerde ben orda olacağım ama iş bulamayınca ben mecbur geldi..Mesajlardan yola çıkıyorum üzülme sakın bu kişiyle bir hayat kurmaya kalkma bariz belli iş yerinden kopamama sebebi sensin demek istemiş oda bu gelip geçici bişey olabilir demek istemiş ve sonra onunla konuştuğunu yakalamışsın seni saf mı sanıyor daha nasıl yakalanan lazım yataktamı
şuan yaşadığım yere zorla geldi bu arada.klasik erkek beyni o nerde ben orda olacağım ama iş bulamayınca ben mecbur geldi..
ona çok aşığım 10 yıldır hiç ayrılmadık hiç kavga etmedik hiç boğmadım onu.buna güveniyor sanırım gözüm ondan başkasını görmediği için emin benden.
aynı yerde çalışıyorlar.başka biryerden işi ben buldum nişanlıma şartları iyi diye.nişanlımda o kıza mesaj atmış şurası eleman alıyormuş gitmek istiyordun diye.o da ben gitmek istemiyorum sen git istersen ama evine daha uzak orası demiş.benimkide işte geri kalanını biliyorsunuz.mesajlar, aralarından silinebiliyor da
niye okutayım sözü açıklayıcı değil bana göre
tetikte ol ve daha da zaman geçmeden bulmaya çalış evlendikten sonra ortaya çıkması daha kötü olur ya da düğüne 1 hafta kala
buarada ben de üniversiteden ya da kurslardan erkeklerle zaman zaman mesajlaştığım oluyor bir tanesi çook uzun zamandır görüşmemiştik bana benim çalıştığım yer eleman arıyor diye haber verdi şartlarını falan bildirdi yani herşeyi hemen oraya da yormamak lazım da ama işte üst üste konuşuyorsa kulağını fena çekmen lazım bence
aynı yerde çalışıyorlar.başka biryerden işi ben buldum nişanlıma şartları iyi diye.nişanlımda o kıza mesaj atmış şurası eleman alıyormuş gitmek istiyordun diye.o da ben gitmek istemiyorum sen git istersen ama evine daha uzak orası demiş.benimkide işte geri kalanını biliyorsunuz.
bulduğum diğer iş yerinden bir kıza şartları sormak için konuşmuştu onunla da gece konuşmuş meselakız beni faceten filan ekledi evlimiyiz gibisinden araştırdı.
benim somut birşeyler bulmam lazım ne yapmam lazım
işte bu mesajla beni oraya bağlayan şeyler var demişti sonra kız gelip geçer demişti.bu da güya yanlış anlamasın diye aramış.akşam 10 da aradı ve 10 dakika konuşmuşlar.beni görünce bitti konuşma nedenseBence birşeyler var gibi içim sıkıldı hani
Hava alacam dedi ve gitti peki o sürede kızla neden konuşuyor ne alaka ?
işte bu mesajla beni oraya bağlayan şeyler var demişti sonra kız gelip geçer demişti.bu da güya yanlış anlamasın diye aramış.akşam 10 da aradı ve 10 dakika konuşmuşlar.beni görünce bitti konuşma nedense
doğru bende bu yüzden zaten şüphelenmekten fazlasını hissediyorum.Valla içine sıkıntı sokmayayım tabide çok saçma hiç hoş değil
Açıkçası ben normal karşılayamam bu durumu
Akşam 10'muş sıkıntısı varsa gün torbayamı girmiş ozaman işbaşı yaptığında söyleseydi
doğru bende bu yüzden zaten şüphelenmekten fazlasını hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?