- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
merhabalar buraya daha önce üyeydim yalnız tekrar üye olmam gerekti.
uzun süreli bir ilişikm vardı ver nişanlandık bir kaç aya kadar evleneceğiz.nişanlımla ben ailemin olduğu şehre yakın yaşıyoruz.nişanlımın ailesine uzağız.benim ailemle geçtiğimiz hafta yemeğe çıktık aile dostlarımızla.nişanlım çalıştığı yerden bir kızla mesajlaşıyordu.yeni bir yerden iş teklifi geldi kendisine.o kızada söyleme gereği duydu nedense eleman arıyorlar istersen başvur diye.
neden söylüyorsun dedim şuan çalıştığı yerden gitmek istiyor o yüzden dedi.fakat kız gitmek istemediğini belirtmiş.istersen sen başvur demiş kız.benim nişanlımda beni çalıştığım yerden koparmayan şeyler var gidemem demiş.ne demek bu dedim.işte rahat işyerim filan dedi.kızda işte o kopamadığın şeyler zamanla gider gelip geçici demiş.sonra okumadım mesajları kalabalıktık.bir ara ben hava alıp geleceğim dedi tamam dedim.beş dakika sonra aradım telefonu meşguldü.gidip baktım o kızla konuşuyor.beni görünce kapattı.kızdım filan ama kötü bir şey yapsam sana neden okutayım mesajları diyor.
beni aldatıyor mu sizce
Yazmak istediklerime tercüme olmuşsunuz bencede bir kadin hislerinde yanilmazarkadaşım şimdi sen çık KK dan, misafir olarak gir, kendi yazdığın mesajları başkası yazmış varsayarak peşpeşe oku
sen olsan, bunları yazan birine ne cevap yazardın?
yazmak istediğin cevap yani içinden geçen şey doğrudur çünkü 6. hissin seni uyarır, yönlendirir. en iyi cevabı yine sen, kendin verebilirsin hissettiklerinle...
Ben asiri tepki vermiyorum kiskanc biri de degilim acikcasi.ama supheleniyorum.daha once telefonunda eski calistigi yerden bir kiz ile ilgili cinsel icerikli mesajlar okumustum kizin arkasindan konusmus ama saka amacli demistiSenin tepkin ne oluyo bunlara?
Ben asiri tepki vermiyorum kiskanc biri de degilim acikcasi.ama supheleniyorum.daha once telefonunda eski calistigi yerden bir kiz ile ilgili cinsel icerikli mesajlar okumustum kizin arkasindan konusmus ama saka amacli demisti
Bende numarasi yok ve tanimiyorum kizi.nisanlimin telefonundan okudumSende o kızın numarasi olduguna göre kizi sende taniyor olmalisin,yani belli bir samimiyetin olmali
Bilmiyorum ne yaparim beynim durmus durumdaNe yapacaksın peki şühpelerinde haklı çıkarsan ?
Nedir ne değildir bilemem amaa bu işte bi pislik varArama kaydinda hep ayni kiz vardi bir kac hafta once
Hicbir zaman gozu benden baskasina bakmaz demedim.bu sevgiyi kalbine allah verdi o alir diye dusundum hep.suan salaga yatiyorum buyutmuyorum meseleyi.yakaladigim en ufak seyde acimayacagim.birde cebinde kiz tokasi buldum ogrencimin dedi ama hepsi arka arkaya geldi.evlenecegiz evi bile tuttuk baskasi asla olmaz diyor ama bana gunu birlik asilarak vakit gecirmelik birseyler yapiyor gibime geldi.yakaladigim an biteceknişanlın "hem ekmeğim hem de pastam olsun,ikisini de yerim.ben, keyfim ve kahyası... işte o kadar" kafasında bir yaratık.
basbayağı asılıyor kıza. kız da farkında ama pas vermiyor gibi ufaktan yan cebime koy durumu da sezmedim değil.
şimdi sen "nişanlımın gözü benden başkasını görmez" gibi bir iddia da bulunamazsın mesela,çünkü öyle değil.
adamın bir gözü sende, diğeri radar gibi tarıyor çevresini.belki günlük takılmalar yaşamaya heveslidir..
tavsiyem bir süre aptala yatıp somut deliller yakalamak için olta atman. yok çıkacak sonuç beni korkutuyor diyorsan susup hayatına devam edeceksin mecbuuuur.
Bence nisanlin asiliyor. Bu erkekler iki ilgi güzel söz görmeyi versin..Nisanlina cazip geliyo begeniyor olmasin.ne o üstü kapalı imali mesajlar... Gdiip diger oda da konuşmalar yasaklar gizli sakli isler cazip gelio aman dikkat et canim.....merhabalar buraya daha önce üyeydim yalnız tekrar üye olmam gerekti.
uzun süreli bir ilişikm vardı ver nişanlandık bir kaç aya kadar evleneceğiz.nişanlımla ben ailemin olduğu şehre yakın yaşıyoruz.nişanlımın ailesine uzağız.benim ailemle geçtiğimiz hafta yemeğe çıktık aile dostlarımızla.nişanlım çalıştığı yerden bir kızla mesajlaşıyordu.yeni bir yerden iş teklifi geldi kendisine.o kızada söyleme gereği duydu nedense eleman arıyorlar istersen başvur diye.
neden söylüyorsun dedim şuan çalıştığı yerden gitmek istiyor o yüzden dedi.fakat kız gitmek istemediğini belirtmiş.istersen sen başvur demiş kız.benim nişanlımda beni çalıştığım yerden koparmayan şeyler var gidemem demiş.ne demek bu dedim.işte rahat işyerim filan dedi.kızda işte o kopamadığın şeyler zamanla gider gelip geçici demiş.sonra okumadım mesajları kalabalıktık.bir ara ben hava alıp geleceğim dedi tamam dedim.beş dakika sonra aradım telefonu meşguldü.gidip baktım o kızla konuşuyor.beni görünce kapattı.kızdım filan ama kötü bir şey yapsam sana neden okutayım mesajları diyor.
beni aldatıyor mu sizce
Hicbir zaman gozu benden baskasina bakmaz demedim.bu sevgiyi kalbine allah verdi o alir diye dusundum hep.suan salaga yatiyorum buyutmuyorum meseleyi.yakaladigim en ufak seyde acimayacagim.birde cebinde kiz tokasi buldum ogrencimin dedi ama hepsi arka arkaya geldi.evlenecegiz evi bile tuttuk baskasi asla olmaz diyor ama bana gunu birlik asilarak vakit gecirmelik birseyler yapiyor gibime geldi.yakaladigim an bitecek
Mesela yanimdan gitmek icin acele etti gecen gun ama gece gitmis eve disardaydim arkadaslarla diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?