sizce?

Var birşeyler .. Kızın tarafında olmasa bile nişanlın tarafından özellikle de .. Takibe al bence ..

Yazmak istediklerime tercüme olmuşsunuz bencede bir kadin hislerinde yanilmaz

Ben asiri tepki vermiyorum kiskanc biri de degilim acikcasi.ama supheleniyorum.daha once telefonunda eski calistigi yerden bir kiz ile ilgili cinsel icerikli mesajlar okumustum kizin arkasindan konusmus ama saka amacli demisti

Ne yapacaksın peki şühpelerinde haklı çıkarsan ?

Bence çok çok çok dikkatli olun hiçbir şey olmasa bile öyle bir aile ortamında yaptığı saygısızlık

Arama kaydinda hep ayni kiz vardi bir kac hafta once
Nedir ne değildir bilemem amaa bu işte bi pislik var asılma aldatma vs bn olsam baya bi tartışırdım ya mesajlasmk ne demk böyle bi günde bırakıp gidip aramak ne demk bnce bu seni aldatmıyosa meyillii hiç hoş deil o mesajlar... kii bu sadece size okuttuklarıı k.bakmada bdv de neler neler gördükk bu malzemeden düzgün bi koca olmaz derimmmmm

Nişanlın asılıyor kız pas vermiyor. Kız pas verdiği zaman sizin düğün hazırlıkları askıya alınır bundan nedense hiç şüphem yok. ''beni iş yerimde bağlayan şeyler var'' :))))) çok komik gerçekten.İş yeri rahat yaa niye çıkıyım demekle bunun arasında uçurum var bence ama nişanlınız bunu iyi bir kılıf olarak tercih etmiş. Maşallah kafalar zehir,karakter sıfır.

Çok şüphelenir ortalığı birbirine katardım Kaldı ki daha önce de eski iş yerindeki bi kız hakkında cinsel içerikli msjlarını yakalamıştım diyorsun, Şaka bile olsa yapılmaz öyle şey... Demek ki etrafındaki kızlara iş arkadaşı olmaz etmez diye ahlaklı düşünmüyor farklı gözle de bakabiliyor Güvenmee

nişanlın "hem ekmeğim hem de pastam olsun,ikisini de yerim.ben, keyfim ve kahyası... işte o kadar" kafasında bir yaratık.
basbayağı asılıyor kıza. kız da farkında ama pas vermiyor gibi ufaktan yan cebime koy durumu da sezmedim değil.
şimdi sen "nişanlımın gözü benden başkasını görmez" gibi bir iddia da bulunamazsın mesela,çünkü öyle değil.
adamın bir gözü sende, diğeri radar gibi tarıyor çevresini.belki günlük takılmalar yaşamaya heveslidir..
tavsiyem bir süre aptala yatıp somut deliller yakalamak için olta atman. yok çıkacak sonuç beni korkutuyor diyorsan susup hayatına devam edeceksin mecbuuuur.

Hicbir zaman gozu benden baskasina bakmaz demedim.bu sevgiyi kalbine allah verdi o alir diye dusundum hep.suan salaga yatiyorum buyutmuyorum meseleyi.yakaladigim en ufak seyde acimayacagim.birde cebinde kiz tokasi buldum ogrencimin dedi ama hepsi arka arkaya geldi.evlenecegiz evi bile tuttuk baskasi asla olmaz diyor ama bana gunu birlik asilarak vakit gecirmelik birseyler yapiyor gibime geldi.yakaladigim an bitecek
Mesela yanimdan gitmek icin acele etti gecen gun ama gece gitmis eve disardaydim arkadaslarla diyor

Bence nisanlin asiliyor. Bu erkekler iki ilgi güzel söz görmeyi versin..Nisanlina cazip geliyo begeniyor olmasin.ne o üstü kapalı imali mesajlar... Gdiip diger oda da konuşmalar yasaklar gizli sakli isler cazip gelio aman dikkat et canim.....

Bence ortada bu kızdan başka bir kız daha var

Bu mesajlaştığı kızın kastettiği, o başka kızla dümenler dönüyor asıl

Nişanlın direk aldatıyor diyemeyiz onu en iyi sen tanırsın fakat nişanlının davranışları olmaması gereken şekilde.
1-) arama kaydında sürekli o vardı, neden? diye sorsan :
aynı iş yerinde çalışıyoruz sürekli bi belge geliyo vsvs...
2-) neden yanımdan gidip o kızı arıyorsun? diye sorsan
son anda işle ilgili bi durum geldi aklıma vsvsss..
3-) benim yanımdan aceleyle gidiyorsun ama arkadaslarınla oluyosun hayırdır?
evet aklımda isle ilgili bi durum vardı son anda aradı bizim cocuklar beni de davet ettiler bayadır da görüsmüyoduk alınmasınlar diye... vsvsvsss

yani senin elinde suan kale değer olan tek sey hislerin.
insanlar bahane üretirler ve hatalarını yalanla örtmeyi severler. yalan söyleyince kul inanır da, Allah sormaz mı hesabını diye hiç düşünmüyorlar.
Eğer bu insana karşı içinde güvensizlik varsa ki bu davranışlarından dolayı bu hissi taşıman normal, yollarınızı ayırın derim. bir ömür düşünsene, hastasın yataktan kalkamıyorsun belki haftalarca ve karsındakii insan yine ise gidip gelecek.. ya da hamilesin, karnın burnunda ama hala onun nerede ne yaptıgını düsünüyosun..
simdi kafanı topla, söyle bi hava al ve dusun.
eger ona güvenin tamsa, devam et..
hakkında hayırlısını nasip etsin Allah

Reactions: anu

çok dikkatli hareket et,anlık öfkelere kapılma.adam bekar bir adam değil, şimdiyapan evlenince de bırakmaz.çünkü huy bu..
inşallah biz yanılıyoruzdur ama birşey bulursan at lütfen nişanı.
bir ömür dedektiflikle geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…