canım cok sıkılıyorAşk olduğunu sanmıyorum da, o beni daha çok seviyor diye düşündün herhalde ama yaptıklarını öğrenince de kendine yediremedin gibi geldi.
Biraz zaman tanı kendine ve önüne bak
içime dert oldu öyle deme :)İki gündür son bulmuş zaten tabi düşünürsün :)
Ay 3 aylık beraberliği bitirirken bitti demeye bile tenezzül etmezdim belki de..
Güle güle gitsin yahu..
içime dert oldu öyle deme :)
Normal. Sıkılmaması anormal olurdu zaten. Ama geçecek.canım cok sıkılıyor
kızı tehdit etmis bisey anlatmasın die :)) vallahi gerizekalı :)Ben sana dertlerimi anlatsam :)
İçindeki dert uçar gider
gurur degilmi ya emin ol duygularımın adı yokNormal. Sıkılmaması anormal olurdu zaten. Ama geçecek.
Zaten çok sevmiyormuşsun sadece gururun kırılmış ama geçecek o da.
tuhaf bisey bir cözebilsem ALLAH yasatmasında siz yasasanz aynı durumu ne hissederdinizİşin içine BAŞKA KADIN girince rekabet hisleriyle gıcık olmuş olabilir misin??
aynen bende anlamadm bende öyle düsünüodum neden böyle oldum ben yaKiz 3 aylik adam
Adamcikmis daha
Bitti dedigine sukretsin ben olsam haber bile vermem yahu
neler neler geçmedi ki bu da geçerr....Geçeer geçeeer geçeerr daha öncekiler gibi buda geçerr
benim dün açtığım konuya baksana aldatıldım die konu actım :)Nasıl öğrendin dedektiflik mi yaptın :)
3 aylık bir beraberlik... eski sewgilisiyle aldattı beni dün aksam öğrendim. kızlar durumu anlatayım.. bu kız sürekli arıyordu 2 ay önce beraberkn aradı erkek arkadasm da artk arama beni sewgilim var dedi kapattı teli olay kapandı sandım kendimce birdaha aramaz diyodum. tekrar arams konusmuslar hatta 4 gün önce görüsmüsler kız demis son defa görmek istiyorm die dün bunları kızdan duydum aldm numarayı aradım anlattı kız hayatında benm oldugumu bile bile kabul etmıs görüsmek istemis sewgilim olacak o sahıs gitmesem intar edecekti diyor.. ve üstelik numarasını isterken kızın benden önc arayıp tehdit etmis birsey aanlatırsan sonun olur diye .. kızla konustuksan sonra döndüm kendisine beni birdaha arama diyip kapattım teli sonra engelledim heryerden msj atmıs zaafımın kurbanı oldum senin yanında zerre kadar degeri yok affet die söylemiyorm bi esseklik ettim özür dilemeye yuzüm yok .. cvp wermedim istemesemde yüzünü görücem yakınz ne yapıcaam bennnNasıl öğrendin dedektiflik mi yaptın :)
Başka kadın,tuhaf bisey bir cözebilsem ALLAH yasatmasında siz yasasanz aynı durumu ne hissederdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?