aa aynı ben :)) bak bisey diycem bunları yapmak istiyorum ama ya gururBaşka kadın,
Rekabet ,nefret,hadi oradan beni o çirkinle mi aldatmış,
Bana ne ben daha güzelim
Tekrar elde edeyim de tekmeyi basayım.
Bunları hissederdim,
Çok mu dürüst oldu ,napim huyum kurusun.Yalanların arkasına sığınarak hayatımı köreltemiyecem,
Dertsizmissin uzerine atlamissinaynen bende anlamadm bende öyle düsünüodum neden böyle oldum ben ya
Okudum okudum canım mersi3 aylık bir beraberlik... eski sewgilisiyle aldattı beni dün aksam öğrendim. kızlar durumu anlatayım.. bu kız sürekli arıyordu 2 ay önce beraberkn aradı erkek arkadasm da artk arama beni sewgilim var dedi kapattı teli olay kapandı sandım kendimce birdaha aramaz diyodum. tekrar arams konusmuslar hatta 4 gün önce görüsmüsler kız demis son defa görmek istiyorm die dün bunları kızdan duydum aldm numarayı aradım anlattı kız hayatında benm oldugumu bile bile kabul etmıs görüsmek istemis sewgilim olacak o sahıs gitmesem intar edecekti diyor.. ve üstelik numarasını isterken kızın benden önc arayıp tehdit etmis birsey aanlatırsan sonun olur diye .. kızla konustuksan sonra döndüm kendisine beni birdaha arama diyip kapattım teli sonra engelledim heryerden msj atmıs zaafımın kurbanı oldum senin yanında zerre kadar degeri yok affet die söylemiyorm bi esseklik ettim özür dilemeye yuzüm yok .. cvp wermedim istemesemde yüzünü görücem yakınz ne yapıcaam bennn
Gurur tabii ki.gurur degilmi ya emin ol duygularımın adı yok
sen ne yaptın pekiOkudum okudum canım mersi
Ucuz kurtulmuşsun vallahi.
Benim ex de bi kızlayken bana yazıp duruyordu kalktım msjları kıza attım kız devam etti yüzsüzcesonra ex kızdan ayrılıp sensiz olmuyor diye bana döndi işte böyle de karaktersizler nefret ettim artık erkeklerden.
ne kadar sürcek bu sacma duyguuuGurur tabii ki.
Ne kadar sevmese de insan, aldatıldığını öğrendiğinde gururu illa ki kırılır.
Kız yapma öyle şeyler,boşa vakit harcarsın çünkü.Öfkeyle kalkan zararla oturur misali.Vallahi değmez.aa aynı ben :)) bak bisey diycem bunları yapmak istiyorum ama ya gurur(
Tabiki de kabul etmedim bence o kızla devam et birbirinize layıksınız o da senin gibi gurursuz dedim. Böyle kişilere erkek denir, adamlık başka şey. :)sen ne yaptın peki
Sana bağlı canım. Kendi kendini iyileştireceksin.ne kadar sürcek bu sacma duyguuu