- Konu Sahibi italianjob
-
Ikisi de olabilir. Bunun tek bir dogrusu yok.Merhaba arkadaşlar bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Sizce evlilik için uzun yıllarca beraber olduğunuz kişi mi yoksa hayalinizdeki hayat şartlarını size sunabilecek yeni tanıdığınız biri mi daha mantıklı? Bence sevgi ve geçirilen yıllar daha önemli ama insanın hep kurduğu hayallerin gerçek olabileceğini düşünmesi de, bilmiyorum, kafamı kurcalıyor biraz. Arkadaşlarla bu konuyu konuşurken karar veremedik ve bir de buranın bilgili hanımlarına soralım dedik=)
Ikisi de olabilir. Bunun tek bir dogrusu yok.
ben 5 yillik sevgililik donemi sonrasi evlendim ama yine istedigim hayat sartlari da vardi.siz hangisini seçerdiniz mesela ve neden
Bunu anca zaman gösterir bence.. Kişilere göre değişir
O yıllardır beraber olunan kişi her açıdan mükemmel mi o da önemli.eger sorunlar varsa seviyorum diye koru körüne bağlanıp onunla evlenmeliyim diye dusunulmemeli.tabi diğer insan için de aynı şey geçerli .maddi olarak iyidir ama düzgün bir insan değildir o da olmaz.
Sadece bu iki şarta bakıp karar vermek çok zor hayalindeki herşeyi yaşayabilceğin insanı sevmiyorsan herşeye sahip olsa da olmaz bence.
Uzun yıllardır birlikte olduğun insanda karakter olarak uymuyorsan ya da yanlışları falan varsa oda olmaz. Ben bu ikisine bakıp karar vermezdim yani.
Ama anılar, sevgi dolu zamanlar daha ağır basardı...
Şimdi aradaki şartların farklılığına kişilere göre çok değişir.
Biri kıtkanaat geçinen dürüst iyi diğeri çok zengin ama karıkız düşkünü içkici mesela tabiki ilki
Biri normal standartlarda kazanan ama içkici diğeri zengin dürüst iyi mesala tabiki ikinci
İkisininde artılarını eksilerini yazın bir öyle bakın.Asla kabul edemem dediğiniz birşeyler var mı ?
Hangisinin artıları fazla.İkisiylede konuşup gülebiliyormusunuz?
Ask mi mantik mi? Demissiniz sanirim...Merhaba arkadaşlar bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. Sizce evlilik için uzun yıllarca beraber olduğunuz kişi mi yoksa hayalinizdeki hayat şartlarını size sunabilecek yeni tanıdığınız biri mi daha mantıklı? Bence sevgi ve geçirilen yıllar daha önemli ama insanın hep kurduğu hayallerin gerçek olabileceğini düşünmesi de, bilmiyorum, kafamı kurcalıyor biraz. Arkadaşlarla bu konuyu konuşurken karar veremedik ve bir de buranın bilgili hanımlarına soralım dedik=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?