sizcede öylemi:karısı ölmüş adamı al karısını bırakmış adamı alma

image.webp

Hicbir zaman böyle kesin tesbitler yapilmamali böyle konularda kimse kimsenin ne yasadigini bilemez.

Eskiden kadınlar kahır çekiyorlardı yokluk olsun , kaynana, görümce olsun boşanma yoktu bu kadar!şimdi o sabırlar kalmadı ekonomik özgürlüklerle beraber insanlarda tahammülde kalmadı.o nedenle ne eşi ölen, nede boşanan kim nedir artık bilmek imkansız kader kısmet yani boşanmış olanlarda önceden bekârdı kimin garantisi varki ne çıkarsa bahtına yani...

Bu kısmet ya kimse bilemez benm arkadaşım hiç evlenmemişti boşanmış bir çocuğu olan bir beyle evlendi 1 kızları oldu 2. yeğenimde yolda gayette mutlular herkeste olmaz ama anlına yazılmışsa evlenirsin her iki türlüde karısı terkeden herzaman adam kötü olcak diye bişey yok yani bilemezsin

Boşanma sebeplerine göre değişir. Erkekler genelde kadınları suçlarken iş yapmıyordu yemek yapmıyordu tarzı konuşurlar. Ama kendi yaptıklarını hiç görmezler. İstisnalar kaideyi bozmaz. Ama bence hiçbir kadın mutlu yuvasını iyi kocasını bırakıp kolay kolay boşanmaz.

Bende tam tersini düşünüyorum.eşi ölen unutamaz ama ayrılan niye ayrıldı arada kötü bi durum varki ayrılmışlar.rabbim iyi insanla karşılaştırsın. bende eşimin ikinci eşiyim .ailem çok korkarak verdi ama şimdi herkesin imrenerek baktığı bir yuvam var çok şükür.aynı Zaman'da eşim eskiden çok yıpranmış kısa süreli bir evlilik geçirmiş .boşanmanında nedenleri önemli .

Ya var ya şöyle yorumlar yapmıyor musunuz ...hiçbir kadın yuvasını yılmaz durup dururken!!!!!! Yalancı dolandırıcı karaktersiz hırsız kumarbaz ....ben evliligimimi boşuna anlaşamadığımız için mi yiktim......ARASTİRRRR HATTA GİT KARISINİ BUL ESKİ KARİSİNİ ...benimkkde melek gözüken şeytan çıktı..... Pardon pardon cinlerim tepeme çıktı... Benim bıraktığım kocayı alinda ilerde görürsünüz ...çünkü kadınlar asla asla durup dururken yuvalarını yikmazlar ...anlasamamadan dolayı yuva yıkmak nedir

Bence de. Bi kadinin bosadigi bi adam duzgun bi adam degildir. Cunku kadinlar kolay kolay adam bosamaz. Inanmiyosan forumdaki konulari oku. Cahili de egitimlisi de tum kadinlar nasil cirpiniyor yuvalari icin gor. Kadin bosaniyosa o adamdan sabun olmayacak demektir.

Erkekler oyle degil karsisina biraz daha heyecanlandiran bi kadin ciksa colugu cocugu da dusunmezse hemen kosar pesinden. Ya da sorumluluklar fazla geldi mi iki bahanenin arkasina siginip hop arazi olur. Bi erkek bi kadini bosasa nolur bosamasa ne. O kadinin karakterini gostermez. Ama kadin bosuyosa o adamdan kork
Hay ağzından opiyim :D ya hele kadın bosuyorsa !!!! Su formu takip et bakalım sen yazıyı yazan...

Eşini bırakan . Öteki türlü çoğu zaman hep bir şüphe , bir acaba olur gibi .

Valla her erkek de her karısı ölen de her boşanan da bir olmadığı için genellemeleri sevmiyorum.

Karisindan, yuvasindan "skildim, artik iliski tat vermiyordu, zamanla koptuk, vs vs" gibi sebeplerden vazgecen adamdan korkarim. Sebepler arastirilmali. Neden o yuva yikilmis, iliski yurumemis bilmek isterdim ben kendimi onceden evil olan bi adama kaptirmadan once. Eger karisi heycani kalmadi vs vs gibi sebeplerden ondan vazgectiyse umrumda olmazdi. Ama kendisi sacma sapan seylerden ayrildiysa, olmazdi sanirm

Her evliliğin kendi içinde dinamikleri vardır, genellemek doğru olmaz.

Yalan yalan onlar hep bizim eskilerin insan tanima potansiyeli bir mahalle insan kadarmis dolayisiyle boyle bir dusunce olusmus sen onlara inanma dunya bu kac turlu durum kac bin turlu hal var ...karisi olmusde nasil ölmüs...bosanmis ama neden.....

belki karısı adamı bırakamadıgı icin adam karısını öldürmüştür, katili al o zaman tovbe tovbeeee

Back
X