- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
-
adamın içi ölmüşmerhaba kızlar bayadır konu açmıyordum :)
önceki konumda hayatımda biri olduğundan bahsettim ve onunla devam ettim... o günden beri görüşüyoruz. benim tuhafıma giden ilişkinin monotonluğu , renksizliği..Bense cıvıl cıvıl bi karaktere sahibimm...
Adam aslına bakarsan beni her gün işten alır , biryerde işim olur götürür, annem hastanede kalmıştı gece benı yanına götürdü.. yani beni mümkün olduğunca zora sokmuyor. Ama gelelim bu adam bu ilişki için hiç bişey yapmıyor, ne birlikte planımız var nede o anı değerlendirmek.. koca yaz geçti hiç biryere gitmedikk . Ben cok istedim gidelim denize sahile ama trafiği bahane etti trafikte çok sinirleniyor küfürdür vs yani karşıdaki adam karşılık verse kavga edicek beni umursamadan, duymamaya çalışıyorum ama geriliyorum ve eve dönesim geliyor.. bu ilişkideki durgunluk sebebiyle cok söylendim ayrıldım da ama geldi özür diledi gezdiricem seni dedi ama yine degişen hiiççççç bişeyyy yokkkk. Adama göre daha önce gitmiş bir daha gitmeye ne gerek var. Ya bilemiyorum sevdiğini alıp gezmek farklı tek gitmek farklıı.. Ya en basitinden bi bowling yapalım diyorum sen arkadaşlarınla yap ben sevmiyorum , koruya gidelim ormanda yürüyelim diyorum, kaldırımı göstererek ben burdada yürürürüm ne gerek var diyor.. Emeklilerden farkımız yokkk.. Bugünlerde gerçekten bıkkınlık ruhundayımmm. Hanii bi çiçek alsa bile yüzüm gülecek yada bugün planımız var dese mutlu edecek beni ama onda bunları göremıyorum.. Bu ilişki bi yere varmaz değil mii ?
ben 26 o 30 yaşında bu arada
Ben kanepe insaniyim :) gezmeyi severim ama çok çileli gezme sadece yorgunluk gibi gelir istemem.. esim çok sever gezmeyi.. pazar günü hadi desem kapıdan firlar :) farkliyiz ama ortak nokta buluyoruz.. zaten artık kızımız a göre geziyoruz o bizim yerimize plan yapiyor:)
adamın içi ölmüş
ayrılmak istesem ona yeterli sebep gelmeyecek bunlarr .. cunki abartan anormal olan ben oluyorum
Sevgiliyken gezip tozan insanlar bile evlendikten sonra gözle görülür şekilde asosyalleşirken, şuan böyle olan adamı ilerde düşünemiyorum.
Hem de sen cıvıl cıvıl şen şakrak iken, adam böyle oldukça insanın hayat ışığı söner be. :)
Bir de tuhaf gelen bir durum oldu canım, hani denize götürmedi beni erkekler var diye ama tek gitsem sorun yok yazmışsın bu nasıl şey? :) Ne içiyor bu kafayı elde etmek için bu adam? :)
ama buna ikna etmek zorunda değilsin. iki yetişkin olarak konuşacaksınız. insan bir ilişkiyi mutlu olmak için ister devam ettirir. beklentilerinizin uyuştuğu insanlarla birlikte olmak ikinizin de hakkı. üzmek istemem ama zaten seni sevdiğini düşündürmedi bana yazdıkların.
sen güzelce kafanı topla oturt karşına.
çok iyi birisin ben de öyleyim ikimiz de çok mutlu olmayı hakediyoruz ama bunu birlikte yapabileceğimize inanmıyorum. onca zamanı birlikte geçirdik ama sanki ruhlarımız başka yerlerdeydi. şimdi herşey heyecanlı taze ama bu heyecan bittiğinde ben bir ömür bu şekilde yaşayamayacağımı biliyorum. zaman geçip iyice alışkanlığa dönüşmeden gel mantıklı iki insan gbi davranıp yollarımızı ayıralım. eminim bu şekilde ikimiz de daha mutlu olacağız.
de gitsin.
Adam olmuste aglayani yokmerhaba kızlar bayadır konu açmıyordum :)
önceki konumda hayatımda biri olduğundan bahsettim ve onunla devam ettim... o günden beri görüşüyoruz. benim tuhafıma giden ilişkinin monotonluğu , renksizliği..Bense cıvıl cıvıl bi karaktere sahibimm...
Adam aslına bakarsan beni her gün işten alır , biryerde işim olur götürür, annem hastanede kalmıştı gece benı yanına götürdü.. yani beni mümkün olduğunca zora sokmuyor. Ama gelelim bu adam bu ilişki için hiç bişey yapmıyor, ne birlikte planımız var nede o anı değerlendirmek.. koca yaz geçti hiç biryere gitmedikk . Ben cok istedim gidelim denize sahile ama trafiği bahane etti trafikte çok sinirleniyor küfürdür vs yani karşıdaki adam karşılık verse kavga edicek beni umursamadan, duymamaya çalışıyorum ama geriliyorum ve eve dönesim geliyor.. bu ilişkideki durgunluk sebebiyle cok söylendim ayrıldım da ama geldi özür diledi gezdiricem seni dedi ama yine degişen hiiççççç bişeyyy yokkkk. Adama göre daha önce gitmiş bir daha gitmeye ne gerek var. Ya bilemiyorum sevdiğini alıp gezmek farklı tek gitmek farklıı.. Ya en basitinden bi bowling yapalım diyorum sen arkadaşlarınla yap ben sevmiyorum , koruya gidelim ormanda yürüyelim diyorum, kaldırımı göstererek ben burdada yürürürüm ne gerek var diyor.. Emeklilerden farkımız yokkk.. Bugünlerde gerçekten bıkkınlık ruhundayımmm. Hanii bi çiçek alsa bile yüzüm gülecek yada bugün planımız var dese mutlu edecek beni ama onda bunları göremıyorum.. Bu ilişki bi yere varmaz değil mii ?
güzel anlattınızz. Peki sevmese neden her işime koşturmaya çalışıyor , neden hergün hergün evinden kalkıp beni işten almaya geliyor. Bu sevgi degilse nedir neden yapar ki bunu sevmeyen birisi :/
Arkadasları biliyor ama ailesi hayırkalbinizi kırmaktan sizi üzmekten imtina ederim. ama yalnız kalmak istemediğindendir diyesim geldi.
bir erkek sevdiğini bu şekilde göstermez bence. önceliği sizin mutluluğunuz değil onun rahatı. şu denize gitmekle ilgili söylediğiniz şey çok önemli mesela. benimleysen benim kurallarım var. yanımdayken bana uygun olacaksın. onun dışında ne yaparsan yap mesajı aldım ben.
sizinle ilişkisi olduğunu arkadaşları ailesi biliyor mu?
Arkadasları biliyor ama ailesi hayır
ayyy aynı babam ömür gecmez bu adamla yaa yazık anneme diyorum ben ben sen simdiden bu adama yol vermerhaba kızlar bayadır konu açmıyordum :)
bowling sevmeyen erkek ilk kez duydum
yaşı kaç ki
ayyy aynı babam ömür gecmez bu adamla yaa yazık anneme diyorum ben ben sen simdiden bu adama yol ver
Eğer İstanbuldaysanız trafik gerçekten büyük çile.
Vapur marmaray metro kullanımına geçin zamandan ve enerjiden tasarruf.
Sinema sinema patlar insan farklı şeylerde lazım
30 , yorucu şeyleri hiç sevmıyor ben keyif adamıyım diyo . yaşla ilgisi yok bunun adam ölmüş gerçekten bunu yeni anladımmm benn
trafik gercekten büyük bi sorun , bunda cok ısrarcı olamıyorum laf söyleyemıyorum tabiki.. Ama koskoca yaz gecti hep trafik bahanemiz oldu.. İçim şiştii
işi ne çok mu yoruluyor? sağlık problemi m var acaba halsizlik yapan ya da belki depresyondan halsiz hissediyordur
arabaya alışan erkek baya mızmız oluyor biraz yürüyüş yapın birlikte can gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?