Sizcede tuhaf degil mi ?

adamın içi ölmüş

Eşinizide sizide kutlarımm :)) idare edebiliyorsunuz birbirinizi demek kii.. ama ben işim , aile hayatım da cok monoton oldugu için enerjimi atamıyorumm ,atma gereği duyuyorum.. Kafa dengii bir partner lazım..

ayrılmak istesem ona yeterli sebep gelmeyecek bunlarr .. cunki abartan anormal olan ben oluyorum

ama buna ikna etmek zorunda değilsin. iki yetişkin olarak konuşacaksınız. insan bir ilişkiyi mutlu olmak için ister devam ettirir. beklentilerinizin uyuştuğu insanlarla birlikte olmak ikinizin de hakkı. üzmek istemem ama zaten seni sevdiğini düşündürmedi bana yazdıkların.

sen güzelce kafanı topla oturt karşına.

çok iyi birisin ben de öyleyim ikimiz de çok mutlu olmayı hakediyoruz ama bunu birlikte yapabileceğimize inanmıyorum. onca zamanı birlikte geçirdik ama sanki ruhlarımız başka yerlerdeydi. şimdi herşey heyecanlı taze ama bu heyecan bittiğinde ben bir ömür bu şekilde yaşayamayacağımı biliyorum. zaman geçip iyice alışkanlığa dönüşmeden gel mantıklı iki insan gbi davranıp yollarımızı ayıralım. eminim bu şekilde ikimiz de daha mutlu olacağız.

de gitsin.

Sevgiliyken gezip tozan insanlar bile evlendikten sonra gözle görülür şekilde asosyalleşirken, şuan böyle olan adamı ilerde düşünemiyorum.
Hem de sen cıvıl cıvıl şen şakrak iken, adam böyle oldukça insanın hayat ışığı söner be. :)
Bir de tuhaf gelen bir durum oldu canım, hani denize götürmedi beni erkekler var diye ama tek gitsem sorun yok yazmışsın bu nasıl şey? :) Ne içiyor bu kafayı elde etmek için bu adam? :)

bende bilmiyorum inanın. bir sürü apaçi oluyor diyo ve götürmedii gecenlerde bi işim oldu ufak bi alışveriş ve gidecegim dükkan sırf erkek kaynıyodu , ver parayı ben gideyim alayım dedi , bende gel birlikte gidelim dedim. gelmedi ve bende resti çekerek tek gittimm ... e böyle olunca sevgilim varmı yokmu anlamıyorummm

güzel anlattınızz. Peki sevmese neden her işime koşturmaya çalışıyor , neden hergün hergün evinden kalkıp beni işten almaya geliyor. Bu sevgi degilse nedir neden yapar ki bunu sevmeyen birisi :/

Adam olmuste aglayani yok

Insanin ici gecer ruhu yaslanir ya onunla

güzel anlattınızz. Peki sevmese neden her işime koşturmaya çalışıyor , neden hergün hergün evinden kalkıp beni işten almaya geliyor. Bu sevgi degilse nedir neden yapar ki bunu sevmeyen birisi :/

kalbinizi kırmaktan sizi üzmekten imtina ederim. ama yalnız kalmak istemediğindendir diyesim geldi.

bir erkek sevdiğini bu şekilde göstermez bence. önceliği sizin mutluluğunuz değil onun rahatı. şu denize gitmekle ilgili söylediğiniz şey çok önemli mesela. benimleysen benim kurallarım var. yanımdayken bana uygun olacaksın. onun dışında ne yaparsan yap mesajı aldım ben.

sizinle ilişkisi olduğunu arkadaşları ailesi biliyor mu?

Arkadasları biliyor ama ailesi hayır

Arkadasları biliyor ama ailesi hayır

L labfaresi
30yaşında insan bu ailesine bahsetmıyor , sabahları evdeyken arama demişti annesi telefonunda ismimi görür diye .. fazla büyütmedim daha dogrusu illede bilsin ailen gibi hevesli görünmek istemedim ama şimdi düşününce keşke tepkimi koysaymışım o zaman diyorum

ayyy aynı babam ömür gecmez bu adamla yaa yazık anneme diyorum ben ben sen simdiden bu adama yol ver

Eğer İstanbuldaysanız trafik gerçekten büyük çile.
Vapur marmaray metro kullanımına geçin zamandan ve enerjiden tasarruf.

Sinema sinema patlar insan farklı şeylerde lazım

Eğer İstanbuldaysanız trafik gerçekten büyük çile.
Vapur marmaray metro kullanımına geçin zamandan ve enerjiden tasarruf.

Sinema sinema patlar insan farklı şeylerde lazım

trafik gercekten büyük bi sorun , bunda cok ısrarcı olamıyorum laf söyleyemıyorum tabiki.. Ama koskoca yaz gecti hep trafik bahanemiz oldu.. İçim şiştii

30 , yorucu şeyleri hiç sevmıyor ben keyif adamıyım diyo . yaşla ilgisi yok bunun adam ölmüş gerçekten bunu yeni anladımmm benn

işi ne çok mu yoruluyor? sağlık problemi m var acaba halsizlik yapan ya da belki depresyondan halsiz hissediyordur

arabaya alışan erkek baya mızmız oluyor biraz yürüyüş yapın birlikte can gelir.

trafik gercekten büyük bi sorun , bunda cok ısrarcı olamıyorum laf söyleyemıyorum tabiki.. Ama koskoca yaz gecti hep trafik bahanemiz oldu.. İçim şiştii

Peki sadece sana karşı mı böyle ? Arkadaşlarıyla neyapıyo onlarlada avmye mi gidiyo ?
Ben senin yerinde olsam şu kampanyalı kahvaltı akşam yemeğinden alırım.
Pazar günü şurdayız akşam şurdayız gibi yazarım ık mık yaparsa al arkadaşını git o otursun evinde

işi ne çok mu yoruluyor? sağlık problemi m var acaba halsizlik yapan ya da belki depresyondan halsiz hissediyordur

arabaya alışan erkek baya mızmız oluyor biraz yürüyüş yapın birlikte can gelir.

Kesinlikle katılıyorum. Anası değilde arabası doğurmuş modundalar hem arabasız yapamazlar hem trafikten söylenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…