Sizcede tuhaf degil mi ?

işi ne çok mu yoruluyor? sağlık problemi m var acaba halsizlik yapan ya da belki depresyondan halsiz hissediyordur

arabaya alışan erkek baya mızmız oluyor biraz yürüyüş yapın birlikte can gelir.

Halsizlik degil , evinde spor yapıyor dermanı var yani :) ve eylül sonundan beri boşta şuan.. ısrarlarımlaa sahil kenarı bi yere gidiyoruz 5 dk yürüyüp '' oturalım terlerim hasta olurm'' diyo.. yürüyüşü bile tam yapamıyoruzz

evett arkadasları ilede cafede oturur yada evlerinde plastation oynarr. Amaann kaç defa plan yaptım akşam şuraya gidelim diye '' e balımmm trafikk cokkk 2saate gidemeyiz '' diye cvplar aldığım için artık susup ölümü beklemeye başladım

e spor yapanlar genelde çok enerjik oluyorlar demek halsizlik değil de kişilik olarak böyle.

o halde çözüm bulamazsın buna kişilik zor değişir çünkü. hayatın tadını çıkarmayı bilmeyen biri bence. bir de içimden bir his seninle kalıcı sevgili olmayı düşünmediğini söylüyor sanki kendine yatırım yapmayı tercih ediyor senle vakit geçirmektense. o yatırım sonucu daha iyi birini bulurum gibi bir kafası mı var acaba bana öyle geldi

anladım cok iyi anladım hem de

Zaten taleple olmazdi. İyi yapmissiniz. Tepkinizi simdi koyun.

bence kacirmadan evlen canim yasin 26 olmus biraz daha dusunursen evde kalicaksin.kalmiş bile sayilirsin.artik armudun sapi uzumun cekirdegi var deme yasini biraz gecmisin tatlim.bowling filan oynamiyo diye neden sucluyosun garip olan o yasta o degil sensin .insanlar 26 yasinda cocuk doguruyo okula gonderiyo cocuklari oynuyo.sense hala daha 15lik genc kiz gibi davranmasini istiyosun kendine.anla canim 26 yas icin ne kadar kendini civil civil hissetsende yasin 26 unutma !

bence bu aile yanında olmasından kaynaklanıyor. anlattıkların konusunda bend e böyleyim ailemle yaşıyorum 28 yaşındayım ve kesinlikle bunun yanlış olduğunu düşünüyorum bir kadın ya da erkek 25 yaş üstünde aileden ayrı yaşamalı artık bence. hadi kadınlar daha evcimen bir süre katlanabilir ama anne kuşu ve ailesine bağımlı bir erkek asla adam olamıyor. büyüyemiyor.

bahsettiğin gibi bir erkek, arkadşaımın sevgilisi vardı adam 32 yaşında ama ev kuşuydu ve annesi yemek yapıcak diye eve koşuyordu o da işsizdi. çok üzdü kızı sonunda kız bıraktı onu. şimdi başka bir adamla evli ve mutlu.

bence bu ilişki yaş canım üzgünüm ama öyle.

Kıskançlığını bastırıyor olabilir mi.. O siniri sadece trafikte olmasın? Neyse o saklamıyor demişler katılacaktım ama bu mesajınızdan sonra iyice bir gözlemleyin derim ayrılmayı düşünmüyorsanız. Hoş çok aşırı bir şey olsaydı sizi tek de göndermezdi sanki ama, sinirli biri olabilir belki...
İlk mesajınızı okurken de içim bayıldı benim, sıkıcı buldum.. Bence mutsuz olacaksanız olmamalı, beklentileriniz çok başka duruyor.

aynen maç ortamı erkek falan olmuyor ayrıca. ben eskiden sıkı takip ederdim sevgilimle, ortamda bir sürü kadın oluyor, hatta bireysel gelen kızların sayısı da çok, böyle grupça geliyorlar maç izlemeye.

bence bu adamda özgüven eksikliği baya yüksek. ama sizle alakalı değil, kendiyle alakalı, kıskançlığı sizden değil başka adamlardan ötürü. yani sizin yanınızda kendini yetersiz hissedicek başka adamların yanında. o rahatsız edicek ama siz yalnız gidince takmıyor çünkü o ortamda o yok. anlatabildim mi bilmiyorum

Herkesin ici gecmis arkadaş :) hayatta eglenemedikten sonra yasin 15 olsa ne 30 olsa ne çocuğun olsa ne olmasa ne. Yatalak birini sevmek gibi bu. Birlikte biseyler yapamadiktan sonra niye iliskiye girioruz kendi kendine de yetersin bence. Bence sen yine resti cek cok sıkıcı geldi bana boyle yaşamak

evet o öyle mutluu düşmüyorum üstüne artık kabullendım ama artık sıktıı , siz söyleyinn kaç aydırr hiç mi planı olmazz bir insanın
Kaç aydirmi????
bende ayni derden muzdurabim...
benim eşim senelerdir hiç bir plan yapmaz..Ben yaptim burunkirin ededer
bütün sevincimi hevesimi yokeder..
Arkamdam istemsiz istemsiz enerjisiz
geldimi nefret ediyorum..

ben 17 yaşımda zaten bi evlilik yapmış biriyimm.. Evliliğim cocuk yaşta düşünülmeden yapılmış bir durumdu. İkinci evliliğmi daha sık eleyerek ele almak istiyorum. Bowlingten kısa bi örnek verdim ben sadece ona odaklanmayın... Adamın hiç bir planı yok ikimiz için.. bende evlenmek istiyorum hatta görüştüğümüz ilk günden beri bu kişiyle olur gözüyle baktım..Ama herhangi bir atılımı yok bizim içinn.. ailesine bahsetse beklerim idare ederim ama oda yok.. e hem ciddiyete dair adım atılmıyor hemde benım yaşam enerjimi çekiyor bu adam... Bende bu durumla ilgili bilgi almak içim actım bu konuyu.. Beklemelimiyimm yoksa ayrılmak en mantıklısımı diye.. Ve ben hissettiğim yaşta degilim hala daha içimde bir cocuk cıvıl cıvıll yaşamak istiyor bu hayatıı...

Kaç aydirmi????
bende ayni derden muzdurabim...
benim eşim senelerdir hiç bir plan yapmaz..Ben yaptim burunkirin ededer
bütün sevincimi hevesimi yokeder..
Arkamdam istemsiz istemsiz enerjisiz
geldimi nefret ediyorum..
cok iyi anlıyorumm sizii... işte bende o durumdayım.. bir ömür bunu cekebilecegimi sanmıyorumm..

ailesine düşkün degill hatta biraz maddiyatı toparlasa hemen ayrı yaşayacak birisi.. Ailesi ile arası genelde selamlaşmalar.. kardeşinin nişanına bile zar zor gitmiş bi insan bu.. Hatta evlenırsek kendi ailesinden kimse gelmezz eve diye söyledigi cok olmuştur..

evet anladımm ama tipsiz biride degil kii, kendi kendine sporlar yapmaya çalışıyor evinde fln ama ben gerek bile yok sevmıyorum kaslı tipleri dedimm..

26yım diye mezar yerimii artık tutsam mı benn

sana söylediğim yorumlarda haklı olduğumu bir kez daha anladım. ne dersen de, aile ilişkileri bu kadar zayıf bir insanla güzel bir evlilik bekleme. gez toz eğlen onu bilemem, kendi kararın. ama hele ki ikinci evlilik için.. kaç derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…