Sizcee soğumakta haklı mıydım ?

hanımlar kızı neden linçlediniz ki siz şimdi
adam sponsorun mu senin falan diyenler bile olmuş
erkeği kendine sponsor olarak görme kafasında bir kadını kfc'ye oturtamazsınız arkadaşlar :)
sponsorcu hatunların takıldığı en basit mekan boğaz manzaralı, menülerindeki en ucuz
ürünün bile daha mütevazi yerlere kıyasla 2-3 kat daha pahalı olduğu mekanlardır
bu hatunları mesela biranın tekel bayiye kıyasla 2 kat daha pahalıya satıldığı plajlara bile götüremezsiniz
onların gözündeki en vasat plajlar bile kişi başı giriş ücretinin 1000 tl olduğu beachlerdir
dolayısı ile kızımız burada kendine sponsor arayan bi kafada değil
o yorumlarınız çok anlamsız ve çirkin olmuş
kfc gibi yerlerde 2 kişilik menüler 180 liradan falan başlıyor, maksimum 300'e falan var galiba
4x300 = 1200 tl yapar
adam asgari ücret bile alsa ayda 11.400 liranın yanında 1200 lira hiç de büyük bi harcama değil
flört işleri parasız yürümez bunu da herkes bilir
hamama giren terler
ayda 1200 liranın lafını yapıp karşısındaki kadına bi hafta sen öde bi hafta ben ödeyeyim diyen adamlarla
zaman harcamayın
kaldı ki kızcağız zaten kahve, tatlı falan ısmarlayan bir insan
en ucuz filtre kahve 70 lira falan, tatlı deseniz o da 90'dan başlıyor
YENEBİLİR, İÇİLEBİLİR mekanlarda tabii
en dip fiyatlar bunlar
oğlumuz kfc'de 300 lira bıraktıysa yemeğin ardından kızımız da 70x2 kahve için 140
yanına söylenen 90x2 tatlı için 160 lira bırakıyordur tahminen
140+180 = 320
aslında kızımız daha fazla harcıyor gibi bi hesap çıktı şimdi bakın :KK70:
şimdi bu yorumu okuduktan sonra dönün bi daha linçleyin bu kızı olur mu?

ayrıca sana gelince konu sahibi
tabii ki boğaz manzaralı, şık mekanlarda şarap eşliğinde antrikot yemeğe layıksın ve bunu hak ediyorsun
her kadın gibi
bence sen bu noktaya gelene kadar daha ilişki içerisindeyken
"biz neden öğrenci gibi sürekli çıtır tavuk yemeye geliyoruz" diye sorgulamalıydın
bu paralar keyifli anlar için harcanmayacaksa neden çalışıyoruz?
3 kuruşun lafını yapan bir erkek neden kendini adam sanıp sokakta geziyor?
kendine sponsor arayan kadın kafasına elbette karşıyım
ama feminizm adı altında erkeklerdeki centilmenliği öldürdüğüne sebep olduğum
hesap ödeme fikirlerine de karşıyım
erkek erkekliğini unuttu, kadın kadınlığını
hesap ödemeyle mi erkek oluyorlar demeyin
oluyorlar valla :)
R Rosalind Franklin bu yoruma niçin beğenmedim attığınızı öğrenebilir miyim? erkek üye misiniz?

Öncelikle sapla samanı karıştırmayalım. Siz yiyici kadın görmemişsiniz, konu sahibinin o kadınlarla uzaktan yakından alakası yok. Ve evet, 5.5 yaşında oğlum var 😃

İleride kız arkadaşına jest yapmakla salak yerine konulmak arasındaki farkı anlayamayacak birisi olursa benim yapabileceğim ne var? 😅
Elimden geldiğince insan evladı olarak yetiştirmeye çalışıyorum ve ben erkeğin hayatındaki kadına ( ileride eşine ve çocuklarına) imkanları ölçüsünde cömert olmasından yanayım. Haketmeyen birine dünya para yedirirse hayat dersi almış olur.
Tamam yedirmesin işte akıllı olsun 😀

Öyle demeyen kadınlar yanlış evlilik yapmış kadınlar oluyor. Bunu genele yaymak mantıklı olmaz öyle değil mi?
Buradaki konularda çalıştığı halde maaşını kocasının eline sayıp kölelik yapan kadınlar da var, o zaman çalışan bütün kadınların da kölelik yaptığını söyleyebilir miyiz? Sizin mantığınıza göre öyle söylememiz gerekiyor.
Karşımızda insan olunca çalışıp calismamamizin bir önemi yok, ev işi yemek yapıyor/yapmıyor oluşumuzun da bir önemi yok. Kimse kimsenin kölesi olmuyor. Sosyologmussunuz yanlış anlamadıysam, daha iyi biliyor olmanız lazım bu konuları.

Kadınların çalışması ve bir güvencelerinin olması gerektiği konusuna katılıyorum. Ama kalkıp da çalışmayan kadınlar kölelik yapıyormuş ve buna mecburlarmış gibi yansitilsin istemem. Kendilerini sevmeyen adamlarla evlenip -çalışıp çalışmamasına bakılmaksızın- ısrarla bu sevgisiz evliliği devam ettiren kadınlardan bahsedin mesela bahsedecekseniz.
Selam, bu mesajımı bana iki mesajınıza cevap olarak yazıyorum. Evet sosyoloğum bir de evli değilim :) çok cömert bı sevgilim var bunu sen cömert sana destek olan baba-eş görmemissin diyen arkadaşlara itafen yazdım. Lütfen yanlış anlaşılmasın ben asla çalışmayan kadın ezilmeli eziliyor demedim ama hickimse evlenirken ben seni dövücem, ben seni anneme ezdiricem ya da ben sana maddi şiddet uygulicam demiyor değil mi :D keşke deseler de önlem alsak. Güzel duygularla evleniyoruz ama çat diye sana bı laf soylenebiliyo karşı taraftan. O nedenle bir kadının maddi gücünün olmasını savunuyorum hayatımızı tamamen bir erkegin vicdanına bırakmamalıyı savunuyorum. Ben annemden böyle gördüm 30 yıllık çalışan bir kadın olduğu için kimseye muhtaç olmadan, hesap vermeden çat diye mutsuz olduğu evliliğini bitirebildi. Ben inanın burdaki kadınlara uzuluyorum laf isittiklerinde erkekler tarafından ezildiklerinde. Burda KFC kucumsenmis falan bı zahmet onu da odeyiversin yapiversin ediversin istemiyo işte :) sırf erkek diye kadının yediğini içtiğini ödemek zorunda değil hickimse, en nihayetinde kendi parası gönlünden kopmuyo para azda olsa çokta olsa ve biz erkeklere işin ne odeyiver dedikçe o da evi supuruver, çocuğa bakiver sofrayı kuruver diyo kadın erkek eşitliğinden uzaklaşıyoruz.

Komikse gülün ama bence normal 😂 dedikleriniz doğru her kadının mesleği, gücü olmalı. Aynı zamanda aklını kullanıp hayatına düzgün adamlar almalı. Çünkü çalışamadığımız dönemler olacak. Mesela hamileyken kimse seve seve işe gitmez değil mi ? Ya da çocuğunu büyütürken yanında olmak ister. Hastalık olabilir iyi gün var kötü gün var. Böyle zamanlarda sırtımı eşime dayamayacaksam bunun korkusuyla yaşayacaksam sizin gibi erkeklerden korkmam lazım bu yüzden üzülüyorum size. Ben sadece ben görüyorum demedim ki. Sizin görmediğiniz belli çünkü herkül gibi hesabı bile sırtlanmaya çalışmayı savunmuşsunuz. Bırakın hayatınızdaki adam da sizin için bişey yapsın canım öyle telefon alıp bonkör olmakla bitmez bazı şeyleri hissettirmesi lazım 😅 neyse tamam üzülmeyin en güçlü sizsiniz hesap ödemeye devam aman ödetmeyin arkanızdan konuşurlar valla bizim kocalar hep yüzümüze vuruyor 😂 ama size öyle mi ? Hayııırr sizin arkanızdan nasıl bi kadın bu yaa deyip hayran kalıyorlar ben de boşuna üzülüyorum size 😂
Yani babamı ve erkek arkadaşımı tanımadan boşa uzuluyosunuz bence de 😘

yemeği o ısmarlıyorsa kahve tatlı benden olur adamı sömürmem yada sömürülmüş gibi hissetmesini istemem her neyse sizin defter kapanmış zaten ayrılmışsınız bakın önünüze

Selam, bu mesajımı bana iki mesajınıza cevap olarak yazıyorum. Evet sosyoloğum bir de evli değilim :) çok cömert bı sevgilim var bunu sen cömert sana destek olan baba-eş görmemissin diyen arkadaşlara itafen yazdım. Lütfen yanlış anlaşılmasın ben asla çalışmayan kadın ezilmeli eziliyor demedim ama hickimse evlenirken ben seni dövücem, ben seni anneme ezdiricem ya da ben sana maddi şiddet uygulicam demiyor değil mi :KK70: keşke deseler de önlem alsak. Güzel duygularla evleniyoruz ama çat diye sana bı laf soylenebiliyo karşı taraftan. O nedenle bir kadının maddi gücünün olmasını savunuyorum hayatımızı tamamen bir erkegin vicdanına bırakmamalıyı savunuyorum. Ben annemden böyle gördüm 30 yıllık çalışan bir kadın olduğu için kimseye muhtaç olmadan, hesap vermeden çat diye mutsuz olduğu evliliğini bitirebildi. Ben inanın burdaki kadınlara uzuluyorum laf isittiklerinde erkekler tarafından ezildiklerinde. Burda KFC kucumsenmis falan bı zahmet onu da odeyiversin yapiversin ediversin istemiyo işte :) sırf erkek diye kadının yediğini içtiğini ödemek zorunda değil hickimse, en nihayetinde kendi parası gönlünden kopmuyo para azda olsa çokta olsa ve biz erkeklere işin ne odeyiver dedikçe o da evi supuruver, çocuğa bakiver sofrayı kuruver diyo kadın erkek eşitliğinden uzaklaşıyoruz.
Önceki yazdığınız mesajlarla çok zıt düşmüşsünüz .. dedğiniz şekilde bir kadın erkek eşitliği yok ülkede .

Eşitliği savunuyor ama hediye telefon kabul etmekten de gocunmuyor ..içinden gelmiş almış tabii .ya zaten böyle duyar kasanlar da bu tipler oluyor genelde .

Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .
Haftada bir KFC ' ye gitmek çok lüks zaten.Daha orta halli yerlerde neden buluşmadiniz ki.Hesabi erkek öder doğru.Ama sizde erkeği zorlamayacaktiniz.Arada siz odeyecektiniz.

Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .
Ben sana hak veriyorum kardeşim ne saçma muhabbetler ya parasını kazanıyosa ay da 1500 lira bana harcıycak değerim yok mu haftada bir yemeğe gitmekte ne var bu kadar zor gelmiş ilişkiye? Ki sende kahve tatlı ödüyomussun pardonda artık tatlı kahvede yemek parası kadar oldu bende kesin soğurdum..

Eşitliği savunuyor ama hediye telefon kabul etmekten de gocunmuyor ..içinden gelmiş almış tabii .ya zaten böyle duyar kasanlar da bu tipler oluyor genelde .
İçinden gelip hediye almış bende hediyeler alıp hesabı ödüyorum altta kalmadığım ve talepkar olmadığım için gayet esitiz ve içimde rahat 😇

Ben sana hak veriyorum kardeşim ne saçma muhabbetler ya parasını kazanıyosa ay da 1500 lira bana harcıycak değerim yok mu haftada bir yemeğe gitmekte ne var bu kadar zor gelmiş ilişkiye? Ki sende kahve tatlı ödüyomussun pardonda artık tatlı kahvede yemek parası kadar oldu bende kesin soğurdum..
ondan asla beklemiyordum böyle tavır aklıma gelincede üzülüyorum

Back
X