• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizcee soğumakta haklı mıydım ?

Bence arada siz arada o ödeyebilirdi ama direk bir hafta sen bir hafta ben ödeyelim Alman usulü olsun olayı kulağa pek hoş gelmiyor.

Biz evlenmeden önce ben henüz ise girememistim eşim sürekli hesap ödemek isterdi, ben cok utanırdim istemezdim ödemesini. Ya tokum ac degilim diyordum ya uygun fiyatli küçük bisey siparis ediyordum çünkü her hafta benim hesabımi ödemesi bana ağır geliyordu. Avmye gidiyorduk mesela biseye bakmaya korkuyordum elimi atsam satın almak istiyordu çünkü sana hediye alayim diye. Bir ara telefonum bozuldu sana telefon alayim demisti diye cok aglamistim sen bana hangi sifatla telefon alacaksin diye. Kimseden bir şey almamaya minnet etmemeye alışmışım ben o yuzden sizinle suan empati kuramadim.

Çevremde cok gördüm sevgiliyken bir suru sey aliyor adam ayrilinca seni kan emici sen parami yedin vs diyenler gördüm ve böyle bir lafi kaldiramayacagim icinde maddi anlamda hiçbir sey kabul etmiyordum.

Ben evli olmadığın birinin sürekli sana anan babanmis gibi bir seyler almasina ismarlamasina karşıyım. Tamamen karakter meselesi. Anladığım kadariyla sizde calisiyorsunuz odeyebilirsiniz de.

Keske o size teklif etmeden siz ona bu teklifi sunmus olsaydiniz. İlişkilerde maddi seylerin konusulmasi beni de sogutur ama burada sizde de hata gördüm kendiniz de odemeliydiniz hadi bugün ben ismarliyorum lutfen benimde maasim var calisiyorum her zaman senin odemen hosuma gitmiyor vs diyebilirdiniz. Demekki adamin böyle bir beklentisi varmis sizden.

Direk bir hafta sen bir hafta ben ödeyim deyince de uslubu hos olmamis bu seferde size itici ve cimri biri gibi gelmis. Gercekten cimri bir insansa zaten siz bunu daha iyi bilirsiniz. Cimri insanla ömür gecmez öyle oldugunu düşünüyorsanız ayrilmakla dogru bir karar vermissiniz. Tek bir olay ile ikinizi de degerlendirmek dogru olmaz. Siz en dogru karari yine kendiniz vereceksiniz
Tabi ki bende teklif ediyordum ben de ödüyordum..ben ödediğim zamanlarda görece çok daha iyi yerlere giderdim onun olduğu zamanlarda bütçemize uygun hareket ederdik .
Sakin olun kimseyi soymadım bir şey yapmadım . Bunun hamileliği hastalığı var . Çalışmıyorum o zaman hak etmiyorum bir şey gibi tavırlara mı girecez yorumlara göre .
Öğrenciyken de ısmarlardım doğum günü için kafede süpriz kutlama yaptırdım .hep bana hep bana gibi asla davranmadım ..

Tabi ki bende teklif ediyordum ben de ödüyordum..ben ödediğim zamanlarda görece çok daha iyi yerlere giderdim onun olduğu zamanlarda bütçemize uygun hareket ederdik .
Sakin olun kimseyi soymadım bir şey yapmadım . Bunun hamileliği hastalığı var . Çalışmıyorum o zaman hak etmiyorum bir şey gibi tavırlara mı girecez yorumlara göre .
Öğrenciyken de ısmarlardım doğum günü için kafede süpriz kutlama yaptırdım .hep bana hep bana gibi asla davranmadım ..
Estağfurullah niye adamı soydunuz diyelim ki, ben sadece fikrimi belirttim sizi suçlamadim.

Hamile iseniz calismiyor iseniz haketmiyorsunuz da demedim bu sizin yorumunuz. Sadece çalışmayan biri ile birlikteyken bir erkeğin yada kadının cinsiyet farketmez daha çok ödeme yapması normal bir durum onu söylemeye calisiyorum kimin ekonomik olarak durumu daha iyiyse o digerine destek olabilir hayat müşterek buraya kadar sıkıntı yok.

Siz ilk mesajinizda ben kahve tatli vs ismarlardim yazinca bende genel olarak pahalı olan hesabi erkek arkadasiniz ödüyor sizde arada uygun olan tatli vs hesabi ödüyorsunuz gibi algilamistim. Ama son yorumunuza gore siz daha pahali olan hesapları ödüyormussunuz. Bu durumda ya adamin parasi yok ya da cimri birisi. Muhtemelen sizi de rahatsiz ettigine göre kendisi cimri bir arkadaş

Estağfurullah niye adamı soydunuz diyelim ki, ben sadece fikrimi belirttim sizi suçlamadim.

Hamile iseniz calismiyor iseniz haketmiyorsunuz da demedim bu sizin yorumunuz. Sadece çalışmayan biri ile birlikteyken bir erkeğin yada kadının cinsiyet farketmez daha çok ödeme yapması normal bir durum onu söylemeye calisiyorum kimin ekonomik olarak durumu daha iyiyse o digerine destek olabilir hayat müşterek buraya kadar sıkıntı yok.

Siz ilk mesajinizda ben kahve tatli vs ismarlardim yazinca bende genel olarak pahalı olan hesabi erkek arkadasiniz ödüyor sizde arada uygun olan tatli vs hesabi ödüyorsunuz gibi algilamistim. Ama son yorumunuza gore siz daha pahali olan hesapları ödüyormussunuz. Bu durumda ya adamin parasi yok ya da cimri birisi. Muhtemelen sizi de rahatsiz ettigine göre kendisi cimri bir arkadaş
Ya para muhabbeti en güzel ilişkiyi bile baltalıyor .çok güzel zamanlarımız oldu .çok seviyordum ama bu konu hep aklıma takılıyordu maalesef

Yok genel bir yorum yaptım ondan.

Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .
Ayrılalı 5 ay olmuş, hala "tavukçunun parasını niye ödemedi"ye mi takıyorsunuz?
Bırakın yahu, bitmiş gitmiş.

Benim hayatımı bilmeden bana uzulmeniz komik 😊 ben isterim ki kadınlar maddi şiddet görmesin kadınların da maddi gücü olsun erkekten para için laf işitmesin bı sorun yaşadığı zaman çekip gidebilsin kocası vefat ederse dım dızlak ortada kalmasın ama siz sırtımızı erkeğe yaslamayi ve maddi sorumluluğu erkeğe atmayı tercih ediyorsunuz kendiniz bilirsiniz kendi hayatınız sanmayın ki babanızdan kocanizdan maddi destek gören tek kadın sizsiniz :KK66:
Komikse gülün ama bence normal 😂 dedikleriniz doğru her kadının mesleği, gücü olmalı. Aynı zamanda aklını kullanıp hayatına düzgün adamlar almalı. Çünkü çalışamadığımız dönemler olacak. Mesela hamileyken kimse seve seve işe gitmez değil mi ? Ya da çocuğunu büyütürken yanında olmak ister. Hastalık olabilir iyi gün var kötü gün var. Böyle zamanlarda sırtımı eşime dayamayacaksam bunun korkusuyla yaşayacaksam sizin gibi erkeklerden korkmam lazım bu yüzden üzülüyorum size. Ben sadece ben görüyorum demedim ki. Sizin görmediğiniz belli çünkü herkül gibi hesabı bile sırtlanmaya çalışmayı savunmuşsunuz. Bırakın hayatınızdaki adam da sizin için bişey yapsın canım öyle telefon alıp bonkör olmakla bitmez bazı şeyleri hissettirmesi lazım 😅 neyse tamam üzülmeyin en güçlü sizsiniz hesap ödemeye devam aman ödetmeyin arkanızdan konuşurlar valla bizim kocalar hep yüzümüze vuruyor 😂 ama size öyle mi ? Hayııırr sizin arkanızdan nasıl bi kadın bu yaa deyip hayran kalıyorlar ben de boşuna üzülüyorum size 😂

Burada hesabı ödemekten daha büyük bir sorun var. Adam lağımcı. En yasamsal aktivitelerden biri olan yemek yemeyi bile en ucuz yolla gidermeye çalışıyor. Burger King, KF bunları ergenlikle birlikte bırakması lazımdı.
Lezzet, göze hitap, romantizm, sağlıklı beslenme bunların hiç biri umurunda değil gustosuz sersemin. Kendisi kızı buraya layık görüyor (aslında kendisini)ama kız onu götürünce güzel güzel yiyor. Parası yok da değilmiş e değilse işte sebebi bu dip artıkları ile beslenme yaşam stili. Hayatının her alanına yansır bu ve böyle biri ile evlilik kabus gibi olur.

Sinemaya gidelim/ Evde izleriz.
Tiyatroya gidelim / Ne gerek var ya çok para
Konser? / Ooo biletler çok pahalı
Hayatım prill bitmiş / gider en ucuz en dandik ürünü alır. Eline alerji yapmış yapmamış bir önemi yoktur.

Ucuz her zaman iyidir ve kendi kafasında belirlediği ederden fazlasını ödemeye yanaşmaz. Kaliteye para ödeyenlerin de aptal ve enayi olduğunu düşünür.

Yemez, yedirmez. İki gıdım hayat sevincini yerle yeksan eder.

Böyle erkekleri görünce kaçın kızlar. Bunların cimriliği normal cimrilik değil, aşağılık kompleksleri var ve sadece para ile mutlu olurlar.

Hesap ödeme meselesine gelince, karşılıklı jestler yapılmasından yanayım. Kimin daha fazla geliri varsa ağırlık onda olur mesela iki hesabı o ödediyse birini ben öderim gibi fakat bu şekilde gustosuz biri ile değil.

Ayrıldığına dua et.

Ya para muhabbeti en güzel ilişkiyi bile baltalıyor .çok güzel zamanlarımız oldu .çok seviyordum ama bu konu hep aklıma takılıyordu maalesef
Yani haklısınız bu konuda. Banada birisi para ile ilgili birşey söylese inanılmaz soğurdum kendisinden. Şöyle olsa belki alınmaz insan ben bu ara maddi olarak biraz zordayım o yüzden dışarda bulusmamiz beni ekonomik olarak zorluyor kusura bakma falan dese sizde insansiniz anlayış gosterirdiniz mutlaka. Ama direk bir sen ver bir ben vereyim deyince insan haliyle bu adam lokmami mi sayıyor diye düşünüyor. Üslubu çok cirkin daha kibar olsaymis keşke. Benim hic böyle birsey başıma gelmedi ama gelse bende sogurdum diye düşünüyorum

Burdaki konular neden öyle demiyo?
Öyle demeyen kadınlar yanlış evlilik yapmış kadınlar oluyor. Bunu genele yaymak mantıklı olmaz öyle değil mi?
Buradaki konularda çalıştığı halde maaşını kocasının eline sayıp kölelik yapan kadınlar da var, o zaman çalışan bütün kadınların da kölelik yaptığını söyleyebilir miyiz? Sizin mantığınıza göre öyle söylememiz gerekiyor.
Karşımızda insan olunca çalışıp calismamamizin bir önemi yok, ev işi yemek yapıyor/yapmıyor oluşumuzun da bir önemi yok. Kimse kimsenin kölesi olmuyor. Sosyologmussunuz yanlış anlamadıysam, daha iyi biliyor olmanız lazım bu konuları.

Kadınların çalışması ve bir güvencelerinin olması gerektiği konusuna katılıyorum. Ama kalkıp da çalışmayan kadınlar kölelik yapıyormuş ve buna mecburlarmış gibi yansitilsin istemem. Kendilerini sevmeyen adamlarla evlenip -çalışıp çalışmamasına bakılmaksızın- ısrarla bu sevgisiz evliliği devam ettiren kadınlardan bahsedin mesela bahsedecekseniz.

Burdaki konular neden öyle demiyo?
Bir de şey, burada insanlar dertlerini anlatıp fikir istiyorlar ya hani o sebeple buradaki konularda berbat evliliklerin anlatılması normal. Harika evlilikleri olan insanlar gelip de şöyle güzel evliliğim var, böyle mükemmel seviliyorum ne yapabilirim diye konu açmıyor doğal olarak. Açmaları da saçma olurdu sonuçta.
Zaten siz de görmüş ya da yapmışsınızdır, mesela "çalışmayan kadınlar eziyet görüyor" diye bir söylemde bulunan birine doğru evlilik yapmış bir başkası hayır öyle değil ben seviyor seviliyorum deyince "kendini/evliligini/kocani övme" tarzında geri dönüş veriliyor. 😊

Sizin için, "buradaki konular neden öyle demiyor" kısmını en iyi bu şekilde açıklayabilirim sanırım.

hanımlar kızı neden linçlediniz ki siz şimdi
adam sponsorun mu senin falan diyenler bile olmuş
erkeği kendine sponsor olarak görme kafasında bir kadını kfc'ye oturtamazsınız arkadaşlar :)
sponsorcu hatunların takıldığı en basit mekan boğaz manzaralı, menülerindeki en ucuz
ürünün bile daha mütevazi yerlere kıyasla 2-3 kat daha pahalı olduğu mekanlardır
bu hatunları mesela biranın tekel bayiye kıyasla 2 kat daha pahalıya satıldığı plajlara bile götüremezsiniz
onların gözündeki en vasat plajlar bile kişi başı giriş ücretinin 1000 tl olduğu beachlerdir
dolayısı ile kızımız burada kendine sponsor arayan bi kafada değil
o yorumlarınız çok anlamsız ve çirkin olmuş
kfc gibi yerlerde 2 kişilik menüler 180 liradan falan başlıyor, maksimum 300'e falan var galiba
4x300 = 1200 tl yapar
adam asgari ücret bile alsa ayda 11.400 liranın yanında 1200 lira hiç de büyük bi harcama değil
flört işleri parasız yürümez bunu da herkes bilir
hamama giren terler
ayda 1200 liranın lafını yapıp karşısındaki kadına bi hafta sen öde bi hafta ben ödeyeyim diyen adamlarla
zaman harcamayın
kaldı ki kızcağız zaten kahve, tatlı falan ısmarlayan bir insan
en ucuz filtre kahve 70 lira falan, tatlı deseniz o da 90'dan başlıyor
YENEBİLİR, İÇİLEBİLİR mekanlarda tabii
en dip fiyatlar bunlar
oğlumuz kfc'de 300 lira bıraktıysa yemeğin ardından kızımız da 70x2 kahve için 140
yanına söylenen 90x2 tatlı için 160 lira bırakıyordur tahminen
140+180 = 320
aslında kızımız daha fazla harcıyor gibi bi hesap çıktı şimdi bakın :KK70:
şimdi bu yorumu okuduktan sonra dönün bi daha linçleyin bu kızı olur mu?

ayrıca sana gelince konu sahibi
tabii ki boğaz manzaralı, şık mekanlarda şarap eşliğinde antrikot yemeğe layıksın ve bunu hak ediyorsun
her kadın gibi
bence sen bu noktaya gelene kadar daha ilişki içerisindeyken
"biz neden öğrenci gibi sürekli çıtır tavuk yemeye geliyoruz" diye sorgulamalıydın
bu paralar keyifli anlar için harcanmayacaksa neden çalışıyoruz?
3 kuruşun lafını yapan bir erkek neden kendini adam sanıp sokakta geziyor?
kendine sponsor arayan kadın kafasına elbette karşıyım
ama feminizm adı altında erkeklerdeki centilmenliği öldürdüğüne sebep olduğum
hesap ödeme fikirlerine de karşıyım
erkek erkekliğini unuttu, kadın kadınlığını
hesap ödemeyle mi erkek oluyorlar demeyin
oluyorlar valla :)

Yani bilemedim biz 4 kişilik bir aileyiz, basit bir burger mekanina gitsek menü alsak hepimize 1er tane,700-800 civari ödüyoruz. Oglum cocuk menusu yiyor birde düşünün küçük o henüz yada köfte vs yenecekse o yarım porsiyon bitirebiliyor diye yarım alıyoruz yine uygun olmuyor siz iki kişi maximum 300-400 civari ödüyorsunuzdur. Zaten menü satıyor adamlar,fiyatlari da belli ve birbirine yakın bu markaların.
Kahveyi nerede iciyorsunuz bilmiyorum ama starbucks kahve dunyası ,nero vb yerlerde tatlı kahve de çok uygun değil ki. Bir kahve 75-80 hatta şurup cart curt eklenirse daha pahalı olabiliyor, yeni nesil kahvecilerde daha nitelikli ve pahalı seceneklerde var. Tatlı da kahve fiyatinda üc asagi 5 yukarı bence eşit ödeme yapmışsınız gibi. Sanki lafı edilecek bir mevzu yokmuş gibi geldi bana.
O yemegi odeyip siz kahve tatlı ısmarlıyorsanız(bahsettiğiniz mekanlarda)aslında uc asagi 5 yukari aynı tutarı ödüyorsunuz ikinizde.
Neyi dert etti sevgiliniz anlamadım.

hanımlar kızı neden linçlediniz ki siz şimdi
adam sponsorun mu senin falan diyenler bile olmuş
erkeği kendine sponsor olarak görme kafasında bir kadını kfc'ye oturtamazsınız arkadaşlar :)
sponsorcu hatunların takıldığı en basit mekan boğaz manzaralı, menülerindeki en ucuz
ürünün bile daha mütevazi yerlere kıyasla 2-3 kat daha pahalı olduğu mekanlardır
bu hatunları mesela biranın tekel bayiye kıyasla 2 kat daha pahalıya satıldığı plajlara bile götüremezsiniz
onların gözündeki en vasat plajlar bile kişi başı giriş ücretinin 1000 tl olduğu beachlerdir
dolayısı ile kızımız burada kendine sponsor arayan bi kafada değil
o yorumlarınız çok anlamsız ve çirkin olmuş
kfc gibi yerlerde 2 kişilik menüler 180 liradan falan başlıyor, maksimum 300'e falan var galiba
4x300 = 1200 tl yapar
adam asgari ücret bile alsa ayda 11.400 liranın yanında 1200 lira hiç de büyük bi harcama değil
flört işleri parasız yürümez bunu da herkes bilir
hamama giren terler
ayda 1200 liranın lafını yapıp karşısındaki kadına bi hafta sen öde bi hafta ben ödeyeyim diyen adamlarla
zaman harcamayın
kaldı ki kızcağız zaten kahve, tatlı falan ısmarlayan bir insan
en ucuz filtre kahve 70 lira falan, tatlı deseniz o da 90'dan başlıyor
YENEBİLİR, İÇİLEBİLİR mekanlarda tabii
en dip fiyatlar bunlar
oğlumuz kfc'de 300 lira bıraktıysa yemeğin ardından kızımız da 70x2 kahve için 140
yanına söylenen 90x2 tatlı için 160 lira bırakıyordur tahminen
140+180 = 320
aslında kızımız daha fazla harcıyor gibi bi hesap çıktı şimdi bakın :KK70:
şimdi bu yorumu okuduktan sonra dönün bi daha linçleyin bu kızı olur mu?

ayrıca sana gelince konu sahibi
tabii ki boğaz manzaralı, şık mekanlarda şarap eşliğinde antrikot yemeğe layıksın ve bunu hak ediyorsun
her kadın gibi
bence sen bu noktaya gelene kadar daha ilişki içerisindeyken
"biz neden öğrenci gibi sürekli çıtır tavuk yemeye geliyoruz" diye sorgulamalıydın
bu paralar keyifli anlar için harcanmayacaksa neden çalışıyoruz?
3 kuruşun lafını yapan bir erkek neden kendini adam sanıp sokakta geziyor?
kendine sponsor arayan kadın kafasına elbette karşıyım
ama feminizm adı altında erkeklerdeki centilmenliği öldürdüğüne sebep olduğum
hesap ödeme fikirlerine de karşıyım
erkek erkekliğini unuttu, kadın kadınlığını
hesap ödemeyle mi erkek oluyorlar demeyin
oluyorlar valla :)
Ya açıkçası bana denilmeyen şey kalmadı burda çok garip hissetmeye başladım .herkes bu kadar eşitlikçi miydi ya ..
Şöyle yani mekan olarak öneride bulunduğum zamanlar oldu .ama ona da pahalı geliyordu ve bu konularda tartışmaya sebebiyet verebiliyordu .mesela arkadaşlarımla çok iyi bir kebapçıya giderdik .senle gidelim istiyordum diyordum ama o gereksiz buluyordu ona bıraktığımda hep avm ya da bildiği klasik yerler .

Bakın yeri gelince buralara da gidilir ama yeri gelir çok güzel mekana da gidilir kaygısızca harcanır ..
o gereksiz bu gereksiz harcama diye diye evde mi oturacaz sadece .saatlerce çalışıyoruz güzel bir mekanda yemek yemeye hakkımız yok mu .

Nasıl soğumadınız? Alenen lafını yapmış resmen, yarın öbürgün kavga etseniz haram da edermiş. Siz hesap ödedikçe sizden para falan istemeye de başlıyorlar

Bazı yorumlara çok şaşırdım. Ben mi çok farklı ya da yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama.
Mesela kfc küçümsenmiş, ülkenin genel ekonomik ortalamasına bakıldığında çoğunluk gayette kfcye, tavuk dünyasına gidiyor.
Kendime bakıyorum maddi durumum iyi, dışarda sık sık yemek yiyorum ama bu her seferinde lüks bir mekan, boğaz manzarası olmuyor. Gayet de avmde bahsedilen yerlerde de yemek yiyorum. Erkek arkadaşlarımla çıktığımda yine aynı durum.
Hiç bir erkek için aman Allahım beni kfcye götürdü errrrkek mi şimdi bu demedim. Manzaralı bir mekanda yemeğe de gittiğimiz oldu kfc gibi yerlere de.
Karşı taraftan da “bugün şöyle güzel bir mekana gidelim” dediği de olmuştur, ben de demişimdir.
Asıl kfcye götüren biri değil bunu küçümseyen biri kendi kalitesini sorgulasın bence.
Hesap konusuna gelince gayet de eşit olmalı. İki taraf da çalışıyorsa, sürekli erkeğin ödemesi gayet de iki yüzlülük ve ayrımcılık bence. Böyle bir durumda erkek olsam kendimi enayi gibi hissederdim.
Şunu kesinlikle anlarım, bi tarafın maddi durumu daha kötü olur, ya da bir taraf öğrenci olur, o an çalışmıyor olur. Karşı taraf öder, böyle yapmaktan da hiç gocunmam. Ancak iki taraf eşitken sadece erkeğe yüklenmesi gayet de yiyicilik.

Ya açıkçası bana denilmeyen şey kalmadı burda çok garip hissetmeye başladım .herkes bu kadar eşitlikçi miydi ya ..
Şöyle yani mekan olarak öneride bulunduğum zamanlar oldu .ama ona da pahalı geliyordu ve bu konularda tartışmaya sebebiyet verebiliyordu .mesela arkadaşlarımla çok iyi bir kebapçıya giderdik .senle gidelim istiyordum diyordum ama o gereksiz buluyordu ona bıraktığımda hep avm ya da bildiği klasik yerler .

Bakın yeri gelince buralara da gidilir ama yeri gelir çok güzel mekana da gidilir kaygısızca harcanır ..
o gereksiz bu gereksiz harcama diye diye evde mi oturacaz sadece .saatlerce çalışıyoruz güzel bir mekanda yemek yemeye hakkımız yok mu .
sen bakma o tarz yorumlar yapanlara
burada sırf dikkat çekmek için sivri yorum yapan, muhalefet olan çok
gerçekten kendi düşünceleri o bile olsa bence doğru değil
bence siz epey farklıymışsınız bu adamla
ayrılmanız çok iyi olmuş

ha şöyle durumlar da yaşanabiliyor ilişkilerde
normalde cimri olmayan bir insan, son zamanlar cimrilik ediyorsa ilişkiyi kafasına bitirmeye başladığı için
duygusal ve maddi yatırım yapmaktan kaçınabiliyor
ben yaşadım mesela bunu
ben de hiç elini cebine atmayan bi kadın değilimdir
ben de senin gibiyim yani, atarım
son sevgilimleyken
ne zaman evine gitsem, geçerken markete uğrar, ufak tefek de olsa bişeyler alırdım
su içmeyi pek sevmezdi ve su almayı hep unuturdu mesela, 2 şişe falan su alırdım
sana makarna yapayım demişse makarna alırdım
abur cubur alırdım, atıştırmalık
yani böyle çok ufak tefek şeylerdi ama bi 100 lira bırakırdım her defasında markete, ekonomi malum
ayrılmamıza yakın dönemde
son gidişlerimde artık markete uğramamaya başlamıştım
çünkü ayrılsam mı fikri vardı kafamda ve artık duygusal ve maddi yatırım yapmak beni rahatsız ediyordu
üçün beşin hesabını yapar olmuştum
bazı davranışlarıyla beni soğutuyordu
benimki etkiye tepkiydi

İçimden geldi götürdüm oralara çok da güzel mekanlardı.ben düşünebiliyorsam o da düşünebilirdii. Sponsor arayışında olsam hiç zorlamazdım kendimi 🤷🏻‍♀️
Ne sponsoru ya. Millet altına araba istiyor ne sponsoru. Soğan halkası sponsoru mu istersin isteye isteye. Adam kendini zennupta doyurturken sen sponsor değil miydin? Bırak o karnesini alınca burger yemeye gitsin. Hem o çocuk menüsü alınca verilen taçlardan da takar krallar gibi hisseder agshshshahahhaha

Asıl sponsoru o arıyor. Kadın halimle arkadaşlarıma herkes kendi ödesin demeye utanıyorum, onlar da öyledir. Herkes o gün ne yendiyse komple hesabı çeker. Durumumuzun olmadığı zamanlar arkadaşlarla buluşasımız olduğu zaman cebimizdeki parayı söyler toplam bu kadarımız var derdik. Kimi 30₺ katabilirdi o zamanın parası kiminde 100 olurdu. 100 olan hiç demezdi vallahi 30 katayım ben de diye. Bunu da önemli olan beraberce güzel vakit geçirip yiyip içmek diye düşünürdük. O zamanlar çay 7-8 patates kızartması 30₺ falandı. Yetiyordu. Kimse para lafı yapmazdı birbirine. Göz tokluğu ve gönül zenginliği çok başka bir şey. Sen bakma o yorumlara. Yarın kadar olamayan gerçekten sponsorcu tiplere arabalar tatiller sağlam hediyeler(?!) yağarken, yediğin bi burger bi sulandırılmış kola kocana batarken “neyim eksik” dersin haliyle bir gün. Sana hak ettiğin değeri vermeyen, bir lokma yemeği sen de ödediğin halde bi sen bi ben diye sözleşme imzalatası gelen adamlarla işin olmasın.

Ya aslında insanı irite eden üçün beşin hesabini yapıp bir de sen öde demesi . Yoksa bilirsin ki seni prenses olarak görüyor öyle muamele ediyor belki bir porsiyon alacak parası var ve yiyeceğin en güzel yerini sana veriyor böyle adamla otur kuru ekmek ye hiç batmaz . Ama kalk beni gidaklat üzerine bana öder acimam valla
Gıdaklatmak ahahahahahahahahahahahjshahah konu çok fena sarıyor 😂😂😂😂 aynen öyle önemli olan niyeti, gönlü. Gerçekten yok olan adam utanır sıkılır bu kadar arsıza vuramaz.
Benim sizden farkım ee erkek öde işte işin ne penisin yok mu demedim kimseden yediğimi, içtiğimi kullanacağımı ödemesini beklemedim içinden gelip hediye geldi ki kimse benden rahatsız olup hesabı sıraya koymaya çalışmadı :KK66:
Ayyy ne yüce gönüllüsünüz❤️

Ama keşke konuyu tam okumuş olsaydınız. Konu sahibinin rezervasyon yaptırıp götürdüğü yerlerde afiyetle yiyip içip ağzını silen adamın, kendi götürdüğü burgercide üç kuruşun lafını ettiğini görürdünüz.

————

Son sözümü söylüyorum.
Aşırı yakışıklı, fiziği efsane, her şeyi dört dörtlük bir flörtüm vardı. Bir gün en yakın arkadaşım(kadın) o ben hep beraber bir yere gittik. Bu haldır huldur yedi gayet iştahla. Üçümüz kasaya gittik. Biz cüzdanları açtık kartı çıkarıyoruz. Bu 5-6 adım yana gidip kasadan ayrıldı??
Ne tipi ne hali tavrı kaldı gözümde leş gibi tiksindim adamdan. Aç göz bambaşka bir şey.

Ben tek başıma kendi hesabımı bile ödemeye utanıyorum, ayırmadan tamamını öderim. Erkek arkadaşımla da ödemeye kalktığımda hayatta yarı yarıya demem tamamını ödemeye çalışırım ama hiç o kadar çiğ biri girmedi hayatıma ödetmediler.
Bu beleşçi de flört olarak kaldı.

Beğeneen ve ne var bunda diyen kendi alsın.

Ne sponsoru ya. Millet altına araba istiyor ne sponsoru. Soğan halkası sponsoru mu istersin isteye isteye. Adam kendini zennupta doyurturken sen sponsor değil miydin? Bırak o karnesini alınca burger yemeye gitsin. Hem o çocuk menüsü alınca verilen taçlardan da takar krallar gibi hisseder agshshshahahhaha

Asıl sponsoru o arıyor. Kadın halimle arkadaşlarıma herkes kendi ödesin demeye utanıyorum, onlar da öyledir. Herkes o gün ne yendiyse komple hesabı çeker. Durumumuzun olmadığı zamanlar arkadaşlarla buluşasımız olduğu zaman cebimizdeki parayı söyler toplam bu kadarımız var derdik. Kimi 30₺ katabilirdi o zamanın parası kiminde 100 olurdu. 100 olan hiç demezdi vallahi 30 katayım ben de diye. Bunu da önemli olan beraberce güzel vakit geçirip yiyip içmek diye düşünürdük. O zamanlar çay 7-8 patates kızartması 30₺ falandı. Yetiyordu. Kimse para lafı yapmazdı birbirine. Göz tokluğu ve gönül zenginliği çok başka bir şey. Sen bakma o yorumlara. Yarın kadar olamayan gerçekten sponsorcu tiplere arabalar tatiller sağlam hediyeler(?!) yağarken, yediğin bi burger bi sulandırılmış kola kocana batarken “neyim eksik” dersin haliyle bir gün. Sana hak ettiğin değeri vermeyen, bir lokma yemeği sen de ödediğin halde bi sen bi ben diye sözleşme imzalatası gelen adamlarla işin olmasın.

Gıdaklatmak ahahahahahahahahahahahjshahah konu şok fena sarıyor 😂😂😂😂

Ayyy ne yüce gönüllüsünüz❤️

Ama keşke konuyu tam okumuş olsaydınız. Konu sahibinin rezervasyon yaptırıp götürdüğü yerlerde afiyetle yiyip içip ağzını silen adamın, kendi götürdüğü burgercide üç kuruşun lafını ettiğini görürdünüz.

————

Son sözümü söylüyorum.
Aşırı yakışıklı, fiziği efsane, her şeyi dört dörtlük bir flörtüm vardı. Bir gün en yakın arkadaşım(kadın) o ben hep beraber bir yere gittik. Bu haldır huldur yedi gayet iştahla. Üçümüz kasaya gittik. Biz cüzdanları açtık kartı çıkarıyoruz. Bu 5-6 adım yana gidip kasadan ayrıldı??
Ne tipi ne hali tavrı kaldı gözümde leş gibi tiksindim adamdan. Aç göz bambaşka bir şey.

Ben tek başıma kendi hesabımı bile ödemeye utanıyorum, ayırmadan tamamını öderim. Erkek arkadaşımla da ödemeye kalktığımda hayatta yarı yarıya demem tamamını ödemeye çalışırım ama hiç o kadar çiğ biri girmedi hayatıma ödetmediler.
Bu beleşçi de flört olarak kaldı.

Beğeneen ve ne var bunda diyen kendi alsın.
Ya öyle alman usulü biz de sevmiyorduk .ödeyen tamamını öderdi de işte aman ne bileyimm .kafasında bitirmişti ilişki ye demekki içinden de gelmiyordu artık

Back
X