- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
Tabi ki bende teklif ediyordum ben de ödüyordum..ben ödediğim zamanlarda görece çok daha iyi yerlere giderdim onun olduğu zamanlarda bütçemize uygun hareket ederdik .Bence arada siz arada o ödeyebilirdi ama direk bir hafta sen bir hafta ben ödeyelim Alman usulü olsun olayı kulağa pek hoş gelmiyor.
Biz evlenmeden önce ben henüz ise girememistim eşim sürekli hesap ödemek isterdi, ben cok utanırdim istemezdim ödemesini. Ya tokum ac degilim diyordum ya uygun fiyatli küçük bisey siparis ediyordum çünkü her hafta benim hesabımi ödemesi bana ağır geliyordu. Avmye gidiyorduk mesela biseye bakmaya korkuyordum elimi atsam satın almak istiyordu çünkü sana hediye alayim diye. Bir ara telefonum bozuldu sana telefon alayim demisti diye cok aglamistim sen bana hangi sifatla telefon alacaksin diye. Kimseden bir şey almamaya minnet etmemeye alışmışım ben o yuzden sizinle suan empati kuramadim.
Çevremde cok gördüm sevgiliyken bir suru sey aliyor adam ayrilinca seni kan emici sen parami yedin vs diyenler gördüm ve böyle bir lafi kaldiramayacagim icinde maddi anlamda hiçbir sey kabul etmiyordum.
Ben evli olmadığın birinin sürekli sana anan babanmis gibi bir seyler almasina ismarlamasina karşıyım. Tamamen karakter meselesi. Anladığım kadariyla sizde calisiyorsunuz odeyebilirsiniz de.
Keske o size teklif etmeden siz ona bu teklifi sunmus olsaydiniz. İlişkilerde maddi seylerin konusulmasi beni de sogutur ama burada sizde de hata gördüm kendiniz de odemeliydiniz hadi bugün ben ismarliyorum lutfen benimde maasim var calisiyorum her zaman senin odemen hosuma gitmiyor vs diyebilirdiniz. Demekki adamin böyle bir beklentisi varmis sizden.
Direk bir hafta sen bir hafta ben ödeyim deyince de uslubu hos olmamis bu seferde size itici ve cimri biri gibi gelmis. Gercekten cimri bir insansa zaten siz bunu daha iyi bilirsiniz. Cimri insanla ömür gecmez öyle oldugunu düşünüyorsanız ayrilmakla dogru bir karar vermissiniz. Tek bir olay ile ikinizi de degerlendirmek dogru olmaz. Siz en dogru karari yine kendiniz vereceksiniz
Sakin olun kimseyi soymadım bir şey yapmadım . Bunun hamileliği hastalığı var . Çalışmıyorum o zaman hak etmiyorum bir şey gibi tavırlara mı girecez yorumlara göre .
Öğrenciyken de ısmarlardım doğum günü için kafede süpriz kutlama yaptırdım .hep bana hep bana gibi asla davranmadım ..