• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizcee soğumakta haklı mıydım ?

Bazı yorumlara çok şaşırdım. Ben mi çok farklı ya da yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama.
Mesela kfc küçümsenmiş, ülkenin genel ekonomik ortalamasına bakıldığında çoğunluk gayette kfcye, tavuk dünyasına gidiyor.
Kendime bakıyorum maddi durumum iyi, dışarda sık sık yemek yiyorum ama bu her seferinde lüks bir mekan, boğaz manzarası olmuyor. Gayet de avmde bahsedilen yerlerde de yemek yiyorum. Erkek arkadaşlarımla çıktığımda yine aynı durum.
Hiç bir erkek için aman Allahım beni kfcye götürdü errrrkek mi şimdi bu demedim. Manzaralı bir mekanda yemeğe de gittiğimiz oldu kfc gibi yerlere de.
Karşı taraftan da “bugün şöyle güzel bir mekana gidelim” dediği de olmuştur, ben de demişimdir.
Asıl kfcye götüren biri değil bunu küçümseyen biri kendi kalitesini sorgulasın bence.
Hesap konusuna gelince gayet de eşit olmalı. İki taraf da çalışıyorsa, sürekli erkeğin ödemesi gayet de iki yüzlülük ve ayrımcılık bence. Böyle bir durumda erkek olsam kendimi enayi gibi hissederdim.
Şunu kesinlikle anlarım, bi tarafın maddi durumu daha kötü olur, ya da bir taraf öğrenci olur, o an çalışmıyor olur. Karşı taraf öder, böyle yapmaktan da hiç gocunmam. Ancak iki taraf eşitken sadece erkeğe yüklenmesi gayet de yiyicilik.
Bende KFC konusundaki yorumunuza şaşırdım, mevcut şartlarda en ucuz yerler avmdeki pideciler ve burgerciler. Giden profiline bakarsak çoğunluk genç nesil ve çocuklu aileler. İş güç sahibi flört dönemindeki insanlar için uygun olduğunu düşünüyorsanız neden olmasın 🙈 Öğrenciyken arkadaşlarla giderdim ben, eşimle sevgiliyken o tarz yerlere hiç gitmedik. Şimdi oğlum istedikçe gidiyorum, her hafta sonu gitmeyi tercih edeceğim yerler asla değil.
Ayrıca konu sahibi gayette hesaplar konusunda ödeme yapmış.

Bende KFC konusundaki yorumunuza şaşırdım, mevcut şartlarda en ucuz yerler avmdeki pideciler ve burgerciler. Giden profiline bakarsak çoğunluk genç nesil ve çocuklu aileler. İş güç sahibi flört dönemindeki insanlar için uygun olduğunu düşünüyorsanız neden olmasın 🙈 Öğrenciyken arkadaşlarla giderdim ben, eşimle sevgiliyken o tarz yerlere hiç gitmedik. Şimdi oğlum istedikçe gidiyorum, her hafta sonu gitmeyi tercih edeceğim yerler asla değil.
Ayrıca konu sahibi gayette hesaplar konusunda ödeme yapmış.
kimse kusura bakmasın da mahallemde 2 adım ötemdeki kebapçıda 1 porsiyon manisa kebabı 200 tl
2 kişi yese, yanına söylenen içecekle beraber 450 tl falan yapıyor
kfc ve popeyes gibi yerlerin 2 kişilik menülerinin fiyatlarına üşenmedim, baktım
gayet de ucuz yani
küçümsemiyoruz elbette ama gayet de öğrenci işi yerler
tabii ki canın çeker arada özellikle uğrarsın o bambaşka bir konu
ama şu fiyatları da gözünde büyüten insan dönsün bi kendini sorgulasın bence

Eklentiler

• Ekran Resmi 2023-09-03 15.03.48.webp
    Ekran Resmi 2023-09-03 15.03.48.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 59
  • Ekran Resmi 2023-09-03 15.03.58.webp
    Ekran Resmi 2023-09-03 15.03.58.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 56
  • Ekran Resmi 2023-09-03 15.04.03.webp
    Ekran Resmi 2023-09-03 15.04.03.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 56
  • Ekran Resmi 2023-09-03 15.04.10.webp
    Ekran Resmi 2023-09-03 15.04.10.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 53
Yorumları ağzım açık okudum, KFC kaç para haberin var mı falan yazmışlar 😅 ya kimse kusura bakmasın ama KFC, burger king falan gidilebilecek en dandik ve ucuz yerler. Iki kişilik kahvaltı bile daha pahalı. Mado da 2 kahve, 2 pasta alsan menu fiyatına yakın ödüyorsun. Erkekleri savunucam diye bazen saçmalıyoruz cidden. Bence konu sahibi gayet haklı.

kimse kusura bakmasın da mahallemde 2 adım ötemdeki kebapçıda 1 porsiyon manisa kebabı 200 tl
kfc ve popeyes gibi yerlerin 2 kişilik menülerinin fiyatlarına üşenmedim, baktım
gayet de ucuz yani
ben buldum güncel fiyatlarını :D
2 kişilik serpme kahvaltı 400ün altına kalmadı

Eklentiler

12,4 KB · Görüntüleme: 45
    9,2 KB · Görüntüleme: 40
    11,9 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran Resmi 2023-09-03 15.03.48.webp
    Ekran Resmi 2023-09-03 15.03.48.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 48
Niye hep ödesin diye karşı taraftan beklediniz ki? Herkes yediğini ödesin. Ayrıca bahsettiğiniz restoranlar da artık el yakıyor maalesef
haklısınız, ben ekran görüntülerini alırken bile elim yandı :)
bence çiğköfteciye gitsinler, b**bey çiğ köfte dürüm 30 lira falan, 10 lira da ayran alırsın yanına
ya da boşver ya bi kutu yoğurt alalım, ayranı kendimiz yaparız ne gerek var.

Eklentiler

11,9 KB · Görüntüleme: 39
    9,2 KB · Görüntüleme: 34
    12,4 KB · Görüntüleme: 54
gayet de ucuz yani
Ya evet tabi ki canım hamburger çıtır ister gider otururum yerim . Ama yeri gelince de güzel bir mekanda yemek yiyebilmeliyim. Boşa çalışmıyoruz ya

Ya evet tabi ki canım hamburger çıtır ister gider otururum yerim . Ama yeri gelince de güzel bir mekanda yemek yiyebilmeliyim. Boşa çalışmıyoruz ya
valla ben aralardaki yorumları okudukça hayrete düşüyorum
sen bayağı bayağı para yiyiciymişsin ve kendine sponsor arıyormuşsun sevgili arkadaşım
hata senin
mesela çiğ köfte dürüm + ayran 40 lira gibi gayet makul fiyatlara satılırken
sen neden bu çocuğu kfc gibi 180 liraya iki kişilik menü satan yere oturttun ki :D
çiğ köfte ayran neyine yetmiyordu
valla çok yük oluyorsunuz bu erkeklere yaa
adamlar aldıkları tüm maaşı sizin çıtır tavuklarınıza gömüyor, haftada 180 lira 200 lira falan neden ödetiyorsunuz adamlara
bak batıyorlar 200 lira ile :D
iki koca yetişkin olarak yan masada öğrencilerle beraber zinger burger menü yiyip
patates püresine parmak daldırmak bu ekonomide olacak iş mi :D
ironi yapıyorum tabii ama anlayan anladı bence

hiç unutmuyorum seneler seneler önce biriyle görüşmeye başlamıştım
bana, seni harika bi yere götürücem dedi
ben de heyecanlandım, severim böyle keşifleri yani birilerinin övdüğü yerlere götürülmeyi severim
önden beklenti yaratıyorlar tabii
neyse buluştuk, gideceğimiz mekana ulaşmak için metroyla AYAKTA yolculuk ettik
aslında önden bi şüphelenmem gerekirdi çünkü öğrenci popülasyonu olan bir muhite gittik
ama orası her telden çalar yani iyi restoranlar da var, vasat yerler de var
sokak satıcısı falan her şey var yani muhitte
anam gide gide dilim pizzacıya gittik ahahahaha
mekan boş zaten kimse yok, etrafta sinekler uçuyor falan
adamlar bildiğin bi tepsi kallavi pizzayı dilimlere bölüp yanında açık kola ile satıyor
o zamanlar dilim pizza + kola 5 tl falan
ikimiz de maaşlı çalışan insanlarız hele ben o dönem işe yeni girmişim
kendi paramı kazanmak falan inanılmaz hoşuma gidiyor tam da para harcamanın en tatlı olduğu zamanlar
ben tabii bu manzara karşısında, ben pek aç değilim yemek yemesek de olur dedim
peki dedi
ahahaha inanabiliyor musun peki dedi
aynı gün yürüyoruz o bölgede, sokakta midyeci var
ister misin yiyelim mi dedi, olur dedim
ayak üstü yedik birkaç tane
baktım, ödeme yapılacağı zaman bu kendi yediği midyelerin kabuklarını sayıyor ahahhah
herifin yanında biraz daha kalırsam katil olucam
çıkardım bi 20 tl (o zamanlar 20 tl'nin bi anlamı vardı)
satıcıya verdim, hepsini buradan alalım dedim
bu herifçioğlu tabii bana niye ödedin ki falan filan yapıyor
"canın midye çektiğinde bi dahaki sefer bana söyle. ne kadar istiyorsan da ye, az önceki gibi yediğin midyelerin
boş kabuklarını sayarak rezil etmemiş olursun kendini" dedim
DAYANAMADIM
bu yok sen yanlış anladın fazla yemek sağlığa zararlı diye ben saydım falan dedi
bastım gittim
eve gelince de her yerden engelledim salağı

sen bayağı bayağı para yiyiciymişsin ve kendine sponsor arıyormuşsun sevgili arkadaşım
hata senin
sen neden bu çocuğu kfc gibi 180 liraya iki kişilik menü satan yere oturttun ki :KK70:
adamlar aldıkları tüm maaşı sizin çıtır tavuklarınıza gömüyor, haftada 180 lira 200 lira falan neden ödetiyorsunuz adamlara
bak batıyorlar 200 lira ile :KK70:
iki koca yetişkin olarak yan masada öğrencilerle beraber zinger burger menü yiyip
patates püresine parmak daldırmak bu ekonomide olacak iş mi :KK70:

ben de heyecanlandım, severim böyle keşifleri yani birilerinin övdüğü yerlere götürülmeyi severim
aslında önden bi şüphelenmem gerekirdi çünkü öğrenci popülasyonu olan bir muhite gittik
adamlar bildiğin bi tepsi kallavi pizzayı dilimlere bölüp yanında açık kola ile satıyor
kendi paramı kazanmak falan inanılmaz hoşuma gidiyor tam da para harcamanın en tatlı olduğu zamanlar
peki dedi
baktım, ödeme yapılacağı zaman bu kendi yediği midyelerin kabuklarını sayıyor ahahhah
"canın midye çektiğinde bi dahaki sefer bana söyle. ne kadar istiyorsan da ye, az önceki gibi yediğin midyelerin
DAYANAMADIM
bu yok sen yanlış anladın fazla yemek sağlığa zararlı diye ben saydım falan dedi
bastım gittim
Ayy iyi söylemişsin lafı sonunda haketmiş ..
İlk buluşmada yapma bariii .ya bi de erkekler artık yalandan olsa bile role girmiyorlar . Hiç utanmıyor musun öyle davranmaya .
Kadınlar olarak onları çok fazla tepelere çıksrttık ki böyle tiplerle karşılaşıyoruz .
Babam 5 çocuğa yetmeye çalışan bir insandı bu adam öyle yerlere götürsün tabi o kadar geliri yok falan . Daha sevgilisin güzel bir yerde oturmak yerine avm kalabalığı içinde niye tıkılıyorsun .
Amann neyse geçti gitti artık . Bazen hatırlayıp üzülüyorum o da geçecek zamanla

ben buldum güncel fiyatlarını :KK70:
2 kişilik serpme kahvaltı 400ün altına kalmadı
Aynen öyle, serpme kahvaltı bile daha pahalı. 🤣 dünden beri baya güldüm şahsen...biraz eli yüzü düzgün bir yerde 2 kahve + tatlı bu menülerden pahalı ama ne hikmetse burun kıvrılmış fiyatlarına.

hata senin
sen neden bu çocuğu kfc gibi 180 liraya iki kişilik menü satan yere oturttun ki :KK70:
bak batıyorlar 200 lira ile :KK70:
patates püresine parmak daldırmak bu ekonomide olacak iş mi :KK70:

peki dedi
DAYANAMADIM
bastım gittim
Off çok güzel bir saplayiş olmuş 👌🏼😁😁😍

Aynen öyle, serpme kahvaltı bile daha pahalı. 🤣 dünden beri baya güldüm şahsen...biraz eli yüzü düzgün bir yerde 2 kahve + tatlı bu menülerden pahalı ama ne hikmetse burun kıvrılmış fiyatlarına.
Ya yok bu konuda duyar kasanalr günlük hayatta asla öyle değil .başka konularda da sevgilin çağırmış neden tatili karşılamadı gibi triplere giriyorlar .bu da sponsora girmiyor sanırım hshhs

Ayy iyi söylemişsin lafı sonunda haketmiş ..
İlk buluşmada yapma bariii .ya bi de erkekler artık yalandan olsa bile role girmiyorlar . Hiç utanmıyor musun öyle davranmaya .
Kadınlar olarak onları çok fazla tepelere çıksrttık ki böyle tiplerle karşılaşıyoruz .
Babam 5 çocuğa yetmeye çalışan bir insandı bu adam öyle yerlere götürsün tabi o kadar geliri yok falan . Daha sevgilisin güzel bir yerde oturmak yerine avm kalabalığı içinde niye tıkılıyorsun .
Amann neyse geçti gitti artık . Bazen hatırlayıp üzülüyorum o da geçecek zamanla
hiç hatırlayıp üzülme
böyle şeyler hatırlayıp tekrar tekrar soğuman ve tiksinmen için güzel arkadaşım
ben mesela sana az önce anlattığım şey vesilesiyle beni dilim pizzacıya götüren elemanı tekrar hatırlayıp
yeniden tiksindim
hatta kendime dedim ki kız senin ne işin vardı o denyoyla :D
soğumak için harika şeyler yani bunlar
bi de özellikle bdv'yi okudukça ki uzun zamandır üyeliksiz dışarıdan okudum ben
en son dayanamadım üye oldum falan
uzun zamandır okuyorum, özellikle ilişkilerle alakalı, erkeklerle alakalı konularda fikirlerim inanılmaz değişti
biriyle konuşmaya başladık geçenlerde
yaşadığım şehre yeni gelmiş falan, ben de hikaye atmıştım dün sahilden
burası neresi diye sordu, söyledim
o nerede ki diye sordu
allahım soruya bakar, güler misin ağlar mısın
bi google'layıp hangi ilçeye bağlı olduğuna bakmak kaç saniye sürer ki bunu bana soruyor
görüldü atıp bıraktım ki çok da yakışıklı bi çocuk
arada tindera da giriyorum, hoşuma gidenlerle eşleşiyorum
mesela 10 kişi hop hemen ilk mesajı atıyorsa, eşleştiğimiz halde mesaj atmayan bi 5-6 erkek falan oluyor
asla yazmıyorum onlara, aslaaa
dün bunlardan biri mesaj atmış, "konuşmayacaksak neden eşleştik" falan demiş
e sen ilk mesajı attın mı ki niye konuşmuyoruz diyorsun, hırbo
anında eşleşmeyi kaldırdım
hayır artık erkekler ilk mesajı atmaktan bile aciz
bunun sebebini bilemiyorum, ya kendilerine çok güveniyorlar, kızlar ilk adımı atıyor bunların da poposu kalkıyor
ya da erkekler artık eril enerjiden kopmuş durumda
ama inanılmaz itici, orası kesin

bunlara laf edenleri ben asla anlamıyorum, aylık 3000 tl falan mı kazanıyorlar ne bu cimrilik
bak fırsatçılık yaparak haftada 1 zam yaptığını farkettim yerlerden ben kendime bile sipariş vermiyorum
o bambaşka bir konu
ama asgari ücretin 11.400 olduğu yerde (bana bunu da söylettiler helal olsun ahaha) iki kişi 200-250 liraya
yemek yedi diye ki doyuruculuğu tartışılır
ayy buralar da el yakıyor diyenleri anlamıyorum
ne yapıyor bunu diyenler, bim'den 25 liraya dondurulmuş nugget alıp onu mu yiyor yemek diye
bugün pazara gittik, 320 tl bıraktık geldik
ki biz tenha bir aileyiz
4 kişiye 1 hafta bile yetmeyecek bir peynir 70 tl'ye denk geliyor mesela
bu kadar da ölücü olmamak lazım

bunlara laf edenleri ben asla anlamıyorum, aylık 3000 tl falan mı kazanıyorlar ne bu cimrilik
bak fırsatçılık yaparak haftada 1 zam yaptığını farkettim yerlerden ben kendime bile sipariş vermiyorum
o bambaşka bir konu
ama asgari ücretin 11.400 olduğu yerde (bana bunu da söylettiler helal olsun ahaha) iki kişi 200-250 liraya
yemek yedi diye ki doyuruculuğu tartışılır
ayy buralar da el yakıyor diyenleri anlamıyorum
ne yapıyor bunu diyenler, bim'den 25 liraya dondurulmuş nugget alıp onu mu yiyor yemek diye
bugün pazara gittik, 320 tl bıraktık geldik
ki biz tenha bir aileyiz
4 kişiye 1 hafta bile yetmeyecek bir peynir 70 tl'ye denk geliyor mesela
bu kadar da ölücü olmamak lazım
Herşey pahalı, maaşlara yapılan iyileştirmeler zamlara yetişemiyor bunda okeyim ama dediğin gibi bu kadar ölücü olmamak lazım. Yeri gelir imkan yoktur birlikte simit yenir, hatta aç bile oturursun fakat imkan varken kız arkadaşını en ucuz yerlere götürmezsin be.

Birde erkek hesap ödesin dedik diye ne çağdışılığımız kaldı, ne yiyiciliğimiz. Pardonda ben zaten kendi hayatımı gayet kazanıyorum, yanımdaki erkek yeri geldiğinde erkek gibi davranmayacaksa neden yanimda 😅 fazlalık etmesine gerek yok.

Kadınların bu kadar aktif şekilde iş hayatına katılımı, parasal özgürlük kazanması kaç yıllık geçmişe sahip acaba? Ben çocukken bile kadınların çoğu ev hanımıydı. O zamanki erkekler aptalmış herhalde, herşeyi erkekler ödüyordu. Şimdikiler eşitlik adı altinda sayemizde kral oldular...
Oğlunuz var mı
Şöyle düşünün
Oğlunuz her sevgilisine dünya para yediriyor. 😂 bakalım o zaman böyle düşünecek misiniz

Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .
Kahve tatlı ısmarlıyorsanız yani karşılıklı yapıyorsunuz zaten. Para sıkıntısı mı çekiyordu desem böyle söylemek yerine doğrudan söylerdi diye tahmin ediyorum. O zaman boşverin iyi ki bitmiş bu kadar para mevzusu yapan insanla olmaz. Tamamen ona bıraksanız haklıymış derdim ama karşılıklı zaten yapılıyormuş. Düşünmeyin bile derim. Ev halini düşünün bir de sen aldın ben aldım durumu çıkarırdı. O benim bu senin derdi. Bir şey gözünüze battıysa o daha da büyürdü.

Oğlunuz var mı
Şöyle düşünün
Oğlunuz her sevgilisine dünya para yediriyor. 😂 bakalım o zaman böyle düşünecek misiniz

Öncelikle sapla samanı karıştırmayalım. Siz yiyici kadın görmemişsiniz, konu sahibinin o kadınlarla uzaktan yakından alakası yok. Ve evet, 5.5 yaşında oğlum var 😃

İleride kız arkadaşına jest yapmakla salak yerine konulmak arasındaki farkı anlayamayacak birisi olursa benim yapabileceğim ne var? 😅
Elimden geldiğince insan evladı olarak yetiştirmeye çalışıyorum ve ben erkeğin hayatındaki kadına ( ileride eşine ve çocuklarına) imkanları ölçüsünde cömert olmasından yanayım. Haketmeyen birine dünya para yedirirse hayat dersi almış olur.

Back
X