Sizcee soğumakta haklı mıydım ?

Kız yok teklif ederdimm de onun hep parası birikimi vardı öyle zorda olduğu durum yoktu diğerleri bahsetmişte. Hatta ek olarak maaş aldığım günlerde onun bile gitmediği çok güzel mekan belirleyip giderdim her şeyi de karşılardım gayet .
Konuda bunlar yazmıyor bak herkes sana yükleniyor 😂

Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .
Adam sizin sponsorunuz mu? Küçümseyil orta halli dediğin yerlerde iki kişi haftada bir gidip yeseniz aylık masraf kaç para oluyor.

Maddi durumuna bağlı. Eşimin maaşı iyi ben her hafta sonu dışarda yiyelim diyorum ki bizde bide 3 çocuk var. Bizi sarsmaz. Siz iki kişi yiyorsunuz maddi durumu iyiyse odeyebilirdi yani siz haftada bir dışarda yiyoruz diyosun tatlı kahvede sen ismarliyorsun. Ben seni yanlış bulmadım. Ama asgari ücretle çalışıp borç falanda oduyorsa onu yormuş olabilir bilemedim bekar insan başka bişey anlatmamissinki kimisi birikim yapar kimisi biseyler alır taksit öder yada eve ailesine yardım ediyordur bilemeyiz
Konuda bunlar yazmıyor bak herkes sana yükleniyor 😂
Millet şey sanıyor aşko kuşko kızlar gibi her şeyi erkekten bekleyen tayfa hdhdh

kfc ve benzeri yerlerde sadece bir menünün en az 170 küsür olduğunu düşünürsek bence normal tepkisi. Tatlılar daha ucuz kalıyor menülerin yanında, bu sebeple ben hesap paylaşmaktan sayamadım. Belki de benim ruhum fakirdir bilemedim.

Ya tabi ki ben zaten öyle boğz kenarı mekanlara gidelim şuraya gidelim buraya gidelim demiyordum .zaten bütçeye göre orta halli yerlere gidiyorduk
E orta halli yer diye sürekli onun ödemesi mi gerekiyordu? Madem orta halli diye küçümsüyorsun biraz da sen ödeseydin mesela

Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .
Gayet haklısın. Senin onu kullandigina dair bir hissiyata kapılıp böyle konuşsaydı tamam da alakası da yok gayet sen de hesap oduyormussun.

Ya tabi ki ben zaten öyle boğz kenarı mekanlara gidelim şuraya gidelim buraya gidelim demiyordum .zaten bütçeye göre orta halli yerlere gidiyorduk
Kendinizi neden boğazda yemeye layık görmğyorsunuz? Rezervasyon yaptırın yarı yarıya ödeyin keyfinize bakın. Allah aşkınıza 2 hamburger 2 çıtır tavuk ödemedi diye soğuyorsanız siz sevgili değil eşşk arıyorsunuz kusuruma bakmayın lütfen!

Bence haklısınız. Bir hafta sen bir hafta ben demesi çok yakışıksız ve hiç şık bir hareket değil. Ben olsam bu kadar bile tahammül etmem . Sitedeki genelin aksine bu konuda aşırı klasik bir kafa yapım var bir erkeğin yanında elimi cebime sadece canım isterse atarım, üzgünüm.

Kendinizi neden boğazda yemeye layık görmğyorsunuz? Rezervasyon yaptırın yarı yarıya ödeyin keyfinize bakın. Allah aşkınıza 2 hamburger 2 çıtır tavuk ödemedi diye soğuyorsanız siz sevgili değil eşşk arıyorsunuz kusuruma bakmayın lütfen!

Adam 2 burger 2 çıtırın da parasını istiyorsa zaten gözümde yerin dibine gecer🙄

Sonuçta ikimizin bütçesine göre hareket ediyorduk . Alman usulü hoş değil sonuçta .eşek aramak ne demek pardon .karşı taraf halihazırda çalışmıyorsa o zaman yemek yemeyi bir yerlere gitmey hak etmiyor mu sizin düşüncenize göre .
Ben sadece onun böyle bi davranışta bulunmasına üzülmüştüm .

Cidden şaşkınım tepkilere .kimsenin belini bükmedim hesap konusunda ..

Ben de şaşkınım, yorumların hepsi saçma ötesi, sankim seni linçlemek için yazılmış gibi ... koca adam, işi de var 2 burger parası ödeyemeyecek miymis yani😶 KFCden daha ucuz ASTIdeki tavuk döner var millet kfc ye de pahalı demis, ayıp yani😵‍💫

Bence haklısınız. Bir hafta sen bir hafta ben demesi çok yakışıksız ve hiç şık bir hareket değil. Ben olsam bu kadar bile tahammül etmem . Sitedeki genelin aksine bu konuda aşırı klasik bir kafa yapım var bir erkeğin yanında elimi cebime sadece canım isterse atarım, üzgünüm.
ya tabi ki elimi de atıyordum . Demek istediğim zaten sıkça buluşmuyorduk bunu lafını etmesi beni üzmüştü .hesap ben de öderdim .

Sonuçta ikimizin bütçesine göre hareket ediyorduk . Alman usulü hoş değil sonuçta .eşek aramak ne demek pardon .karşı taraf halihazırda çalışmıyorsa o zaman yemek yemeyi bir yerlere gitmey hak etmiyor mu sizin düşüncenize göre .
Ben sadece onun böyle bi davranışta bulunmasına üzülmüştüm .
Konu hak etmek değil arkadaşım, tabiki hak eder. Ama adam sıkışmıştır seni dr kıramamıştır naapsın?
Bir de çalışmayan biri dışarda nasıl yemek öder ben onu anlayamadım? Cep sıfır misal? Nasıl olur? Ben eve gider kuru ekmek yerim mesela

Back
X