Sizcee soğumakta haklı mıydım ?

Hayır bence haklısın canım . Erkek yanındaki hatunu yaşatacak şartları azıcık zorlayacak. Bunun sponsorla falan alakası yok sponsor olan kadın zaten bu dertlere toplara girmez . Cok yakışıksız hareket etmiş . Ha bu arada yasatmaktan kastım 350gr altın değil he burda açılan bir konu gibi 😂😂🤪
İki kfc bile çok görüldü bize 350 gram altın mı hdhd
(Linçlemeyinn hanımlar sakin şaka yapıyorum uyarımı da yapayım selam okunacak birazdan )

her kadın da ne kadar bonkörrr ne kadarrrr centilmen tavırlar içindeymiş meğerrr :D hiç göremiyoruz bu tipleri çevremizdeeee...

Kızlaarrr ... 2 kişinin yiyebileceği max 500 TL bakın MAX... haftada 500 TL de sevgilisine harcayamayan adam gidip mahallede batak oynasın çayına, kahvesine. abarttınız artık... ayrıca teklif etmek ne demek? kadın zaten teklif etmiş. he durumu yoktur bilirsin onun teklif etmesine gerek kalmaz bir sen ödersin bir o, ki zaten minimum harcama yapılacak yerler seçmişler tostçuya da gitmezsiniz herhalde (yeri gelir o da olur o başka konu) ama bu rezalet, kusura bakmayın... Ayrıca herkes kendisininkini ödesin muhabbetleri de baydı, ödenecekse hesap tek kişi tarafından ödenir. o ne öyle okulda yeni tanışılan sınıf arkadaşıyla kantinden yemek alır gibi... :D

Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .

Kesinlikle gözünüzde büyütmüyorsunuz. Hesabı kadına ödeten adamlarla beraber olmayın. kimse kusura bakmasın bu tür adamlarla mutlu olunmaz. Kadınları ruhen yormak dışında bir halta yaramaz bunlar. Uzak durun.

yememize fırsat bile verilmedi diyormuşum hdhdhh şimdi öldürür bu tayfa beni şaka bir yana da . Karşımdaki insanı zorlayamam ya adamın içinden gelir yapar ya ..
İçinden gelmiyorsa da gelene yapsın
Keşke sen de erkeğim diye geçiniyosun falan deseydin sinirim bozuldu hadi iyi geceler dşdkdjsjs

Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .

Ayy gerçekten yorumdakilere tınlama.
Fakir ve cimri derdi çekilmiyor.
En iyisini yapmışsın.
Haftada bir sevgilisine yemek ısmarlayamacaksa bi zahmet yapmasın sevgili.
Ayrıca boşanma avukatıyım öyle hesap ödetmeyen vefakar cefakar kadınlar aldatılıyo eziliyo genelde.
Erkekler sevdikleri kadınlara yatırım yaparlar.

Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin diye düşünüyorum .
Haklı olsanız ne haksız olsanız ne? Bitmiş gitmiş bir şeyin arkasından neyin kafasını yaşıyorsunuz?

Ayy gerçekten yorumdakilere tınlama.
Fakir ve cimri derdi çekilmiyor.
En iyisini yapmışsın.
Haftada bir sevgilisine yemek ısmarlayamacaksa bi zahmet yapmasın sevgili.
Ayrıca boşanma avukatıyım öyle hesap ödetmeyen vefakar cefakar kadınlar aldatılıyo eziliyo genelde.
Erkekler sevdikleri kadınlara yatırım yaparlar.
Ya adam fakir değildi onun her daim parası vardır .para konusunda çok hassastı .tamam savurmazdıbirikimin yapardı ama harcarken de rahat etmezdi.klasik oğlak burcu .hdhdh

Ya burası cidden tuhaf platform .geçenlerde yurtdışında tatil konusu açılmıştı .adam neden tamamını karşılamayı teklif etmemiş diye linçlenmişti . Yani ben böyle büyük hesaplar asla ödetmem ödemeyeceğim şeye de girmez .iki yemek ödettim diye yerin dibine girdim …

Haftada bir gün de zoruna gidecek kadar kafada bitirmiş demek ki ilişkiyi

Merhabaa
Azıcık aklın varsa cimri adamdan koşar adımlarla kaç hayatın zindan olur kendi kazandığını bile yedirtmez sana.Şimdi sorsan asla ben öyle biri değilim yapmam etmem der ama inanma !

Back
X