- 15 Eylül 2022
- 2.503
- 1.664
- 63
- 32
- Konu Sahibi lavitabella1
Orta halli diye asagiladiginiz yerdeki hesaplardan sizin haberiniz varmı bunu oğlanın söylemesine fırsat vermeden bir hafta sen bir hafta o ödesin ikinizde calisiyormussunuz yani sonuçta soğuyacak ne var bunda ""Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin" böyle diosunda sen nie esirgiosun kıymetli paranıMerhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .