Sizcee soğumakta haklı mıydım ?

Merhabaa
Ara sıra düşünceler yokluyor beni ayrılığıma dair .4-5 ay öncesinde ayrılmıştık .çok seviyordum gerçekten iyi biriydi ama bazı şeyler çok gözüme batıyordu tamamen kör olamıyordum
benim ex le öyle orta halli mekanlara giderdik .(tavuk dünyası ,KFC,arada restoran falan falan )
Artık hesap ödemek nasıl ağır geldiyse bir hafta sen bir hafta ben öderiz demeye başladı .ki ben yine de elimi atardım tatlı kahve falan ısmarlardım . O noktadan sonra ben ne kadar sevsem de soğumaya başladım . Ki biz zaten haftada bir gün buluşuyorduk .benim yoğun çalışmam nöbetlerden dolayı . diye düşünüyorum .
Ya bu hesap konuları beni o kadar boğuyor ki sizce haklı değil miyim ya da gözümde mi büyüttüm bu olayları .
Orta halli diye asagiladiginiz yerdeki hesaplardan sizin haberiniz varmı bunu oğlanın söylemesine fırsat vermeden bir hafta sen bir hafta o ödesin ikinizde calisiyormussunuz yani sonuçta soğuyacak ne var bunda ""Yani haftada bir görüştüğün insandan da esirgemezsin" böyle diosunda sen nie esirgiosun kıymetli paranı

ya tabi ki elimi de atıyordum . Demek istediğim zaten sıkça buluşmuyorduk bunu lafını etmesi beni üzmüştü .hesap ben de öderdim .
Erkek varken kadın hesap ödemez . Ödeten veya ödeme teklifini kabul eden erkek gözümde baya puan kaybeder. Lafını etmesi zaten iğrenç ötesi iğrenç . İki dandik kahve, burger king ikili menu ödemek onu mali olarak sallayacaksa bu kadar bile parası yoksa zaten flört işlerine girmesin . Sanki atla deve yaşatmış size . Hiç canınızı sıkmayın ben sizi çok haklı buldum dediğim gibi ben olsam ikinci kere dahi aynı masaya oturmam

Ben de şaşkınım, yorumların hepsi saçma ötesi, sankim seni linçlemek için yazılmış gibi ... koca adam, işi de var 2 burger parası ödeyemeyecek miymis yani😶 KFCden daha ucuz ASTIdeki tavuk döner var millet kfc ye de pahalı demis, ayıp yani😵‍💫
Durumlar kötü cherry.artık ülkede su içmek bile lüks sayılacak .
Ben ödeyeceğim zamanlarda gasto zennup gibi yerlere rezervasyon yapardım çünkü içimden öyle gelirdi hesap çok da umrumda değildi .güzel yemek güzel ortam severdim .
Ama karşı tarafın bütçesini zorlamak istemiyordum o ödeyeceği zamanlarda da onun istediği yerlere giderdik .

Erkek varken kadın hesap ödemez . Ödeten veya ödeme teklifini kabul eden erkek gözümde baya puan kaybeder. Lafını etmesi zaten iğrenç ötesi iğrenç . İki dandik kahve burger king ikili menu ödemek onu mali olarak sallayacaksa zaten flört işlerine girmesin . Sanki atla deve yaşatmış size . Hiç canınızı sıkmayın ben sizi çok haklı buldum dediğim gibi ben olsam ikinci kere dahi aynı masaya oturmam

Ben katılıyorum. Sonra da erkekler zırıldanıyor, kadınlar onu istiyor bunu istiyor diye. Adamlar istiyor ki hiçbir çaba koymayalım amma sevgili olalım. Elini cebine atma, kıçını çekip evinden çıkıp da buluşma eeee geriye ne kalıyor😵‍💫 Koca herifin yediğinin parasını verip başlarına çıkartsın burdakiler. Kapıya bağlamaya köpek değil, erkek arıyorsanız adam sorumluluk alacak, almaya gönüllü olduğunu da gösterecek. Önüme 1 tabak yemek koymayan adam evlenince ne yapacak acaba, oralı olacak mı, evlilik sorumluluğu alacak mı??😵‍💫😵‍💫

Ben de şaşkınım, yorumların hepsi saçma ötesi, sankim seni linçlemek için yazılmış gibi ... koca adam, işi de var 2 burger parası ödeyemeyecek miymis yani😶 KFCden daha ucuz ASTIdeki tavuk döner var millet kfc ye de pahalı demis, ayıp yani😵‍💫
KFC ne ya 😁😁 bir gidersin iki gidersin her buluşmada KFC klasmanı yerlere götürmesi de sıkıntı bence .

Cherry sana bir şey anlatayım da sinirlerin zıplasın 😁😁 Flörtümün biriyle yemeğe gittik kafamda ben ödeyeyim diyordum çünkü öncesinde beni kahvaltıya götürmüştü. Neyse yedik kalktık bu hemen önden önden gitti hesabı ödedi. Ben de niye öyle yaptın ben ödemek istiyordum bari iban at sana ödeyeyim diye yalandan sızlandım. Adam tak diye iban bilgilerini atmasın mı😁😁😁 buz kütlesi oldum 😁😁

Hediye alırken de hesap yapar o bana şu kadarlık aldı ben bu kadarlık alayım der hiç belli olmaz
ay uzak dur

Cherry sana bir şey anlatayım da sinirlerin zıplasın 😁😁 Flörtümün biriyle yemeğe gittik kafamda ben ödeyeyim diyordum çünkü öncesinde beni kahvaltıya götürmüştü. Neyse yedik kalktık bu hemen önden önden gitti hesabı ödedi. Ben de niye öyle yaptın ben ödemek istiyordum bari iban at sana ödeyeyim diye yalandan sızlandım. Adam tak diye iban bilgilerini atmasın mı😁😁😁 buz kütlesi oldum 😁😁
Adam o kadar sen daha fazla üzülme diye düşünsün bi de senin yaptığına bak 😁

Ben katılıyorum. Sonra da erkekler zırıldanıyor, kadınlar onu istiyor bunu istiyor diye. Adamlar istiyor ki hiçbir çaba koymayalım amma sevgili olalım. Elini cebine atma, kıçını çekip evinden çıkıp da buluşma eeee geriye ne kalıyor😵‍💫 Koca herifin yediğinin parasını verip başlarına çıkartsın burdakiler. Kapıya bağlamaya köpek değil, erkek arıyorsanız adam sorumluluk alacak, almaya gönüllü olduğunu da gösterecek. Önüme 1 tabak yemek koymayan adam evlenince ne yapacak acaba, oralı olacak mı, evlilik sorumluluğu alacak mı??😵‍💫😵‍💫
Doğru mesela benim koca bana geçen ek iş mi yapsam dedi , ama laf sokmadı yani sık tatile gidiyoruz bebek falan derken açıldık. Düşünüyorum ben hiçbir şey talep etmesem bir şey isteyince göze batardı belki . Sürekli isteyen biri olduğum için normal karşılanıyor

NEEEEE AHAHAHAHAHA

Yani hani götürdükleri yer de yer olsa diyeceksin ki ya aşkım bu ay çok açıldık hadi gel şurada bir kahve tost yapalım bak buna okeyim . Ama sen ha bire KFC yapiyosun burger king ikili menu yok Bambi cafe . Bilemiyorum ya. Şimdi hortlayacaklar sponsor mu ariyorsunuz blablablabla konu sponsordan o kadar bağımsız ki. Daha da komiği sponsor arasam yemek sponsoru mu ararım gider en üst segment yerlerden ayakkabı çanta aldirirsin adama ha bu dahi belli bir seviyeye dek sponsor olmak değil bence . Ama sen işini gücünü almışsın hala kafelerde bı sen bir ben öde modundaysan kusura bakma kardeş orda dur derim.

Adam böyle bir teklifle gelse çok bozulurdum.
Eşimle sevgiliyken kendi gelirim olmamasına rağmen(babamdan geçindiğim yıllar) asla altta kalmaz, ben de öder/ödemek isterdim. O yüzden bana bu teklif yapılamazdı.
Siz de ödüyormuşsunuz arada, bilemedim, şık değil bu tavır. Ama siz hiç ödemiyorsanız haklı. Dışarda yemek yemek baya lüks hale geldi artık. Hep neden erkek ödesin ki? Hani eşittik.......
Değiliz zaten de neyse o başka bir konunun şeysi 😄

A ben diğer yere de yazdım. Buraya da yazayım. Haklısın tabii 🤣 He ama karşındaki kişinin maddi açıdan 2 yemeği karşılayacak kadar durumu yoksa bilemem orası ayrı bir konu 🤷🏼‍♀️
Yani bir erkeğin, bir sen bir ben ödeyeyim demesi kötü geliyor açıkçası ya ne bileyim. Teklif edersem ben ederim zaten. Onu demesine ne gerek var?
He ben teklif eden taraf olmaya çalışıyorum orası ayrı.

Yani hani götürdükleri yer de yer olsa diyeceksin ki ya aşkım bu ay çok açıldık hadi gel şurada bir kahve tost yapalım bak buna okeyim . Ama sen ha bire KFC yapiyosun burger king ikili menu yok Bambi cafe . Bilemiyorum ya. Şimdi hortlayacaklar sponsor mu ariyorsunuz blablablabla konu sponsordan o kadar bağımsız ki. Daha da komiği sponsor arasam yemek sponsoru mu ararım gider en üst segment yerlerden ayakkabı çanta aldirirsin adama ha bu dahi belli bir seviyeye dek sponsor olmak değil bence . Ama sen işini gücünü almışsın hala kafelerde bı sen bir ben öde modundaysan kusura bakma kardeş orda dur derim.
Ay yok be öyle şeyler aldırmadım .yapmam öyle hareketler .kendi özel günlerde ne istediyse onu almıştır .
Yemediğim linç kalmadı üzüldüm yani :(

Okurken kurdeşen döktüm 😳😳gerçek olamaz ... Ya ben böyle tiplerde testesteron oranının yerlerde olduğunu dusunuyorum hiçbir bilimsel dayanagim yok tamamen kendi embesil fikrim 😂😂😂

Erkeğin parasını yi ye cek sin
Beyinsizlerin birine bağlanması o kişiye yaptıkları yatırımla doğru orantılı 😂
yememize fırsat bile verilmedi diyormuşum hdhdhh şimdi öldürür bu tayfa beni şaka bir yana da . Karşımdaki insanı zorlayamam ya adamın içinden gelir yapar ya ..

Ay yok be öyle şeyler aldırmadım .yapmam öyle hareketler .kendi özel günlerde ne istediyse onu almıştır .
Yemediğim linç kalmadı üzüldüm yani :KK43:
Hayır bence haklısın canım . Erkek yanındaki hatunu yaşatacak şartları azıcık zorlayacak. Bunun sponsorla falan alakası yok sponsor araya kadın zaten bu dertlere toplara girmez . Cok yakışıksız hareket etmiş . Ha bu arada yasatmaktan kastım 350gr altın değil he burda açılan bir konu gibi 😂😂🤪

Back
X