- 21 Ocak 2018
- 8.526
- 21.137
- 348
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedem "Küsenin ekmeği tatlı olur." der. Ne alış ne veriş ohh mis gibi kurtarıyor kendinden.Ay bayılırım alınganlarane güzel işte kendi kendilerine küser yük olmazlar mis gibidir bir daha da yüzleri olmaz
Yüzsüz görümceArkadaşlar biz eşimle tatil planı yapıyorduk görümcemlerde eşi ve çocuğuyla tatilden yeni döndü ve bizim de tatil planı yaptığımızı duyunca ya biz zaten tatilden bişey anlamadık gideceğiniz zaman söyleyin aynı otelden odalar tutalım beraber bidaha tatil yapalim dedi ben böyle biseyi asla istemem yani ne gerek var . Sizce gideceğim zaman hiçbir şey demeden mi çıksam gerçi o zaman kesin kuserler eşim de ablasına çok düşkünler birbine . Veya ağız ucuyla teklif etsem mi bilemedim![]()
Eşinize söyleyin bu konuyu o halletsin benceArkadaşlar biz eşimle tatil planı yapıyorduk görümcemlerde eşi ve çocuğuyla tatilden yeni döndü ve bizim de tatil planı yaptığımızı duyunca ya biz zaten tatilden bişey anlamadık gideceğiniz zaman söyleyin aynı otelden odalar tutalım beraber bidaha tatil yapalim dedi ben böyle biseyi asla istemem yani ne gerek var . Sizce gideceğim zaman hiçbir şey demeden mi çıksam gerçi o zaman kesin kuserler eşim de ablasına çok düşkünler birbine . Veya ağız ucuyla teklif etsem mi bilemedim![]()
Haha hatta Kıbrıs fena fikir değil hem maddi hem sinir olarak epey yıpranırlwrBurda gelin ve oglanla her yere gitmeye çalışan kaynana ve görümce vardı. Tatil için yer ayarlamislardi. görümce ve kaynana otele yerleştikten sonra onların tatil için başka bir yere gittiğini öğrenmişti.Konu sahibi gorumceydi ve annesiyle sinirden catlamislardi
sizde onları başka yere yönlendirin
![]()
Ama bizimde bebeğimiz varCocuk kaç yaşında? Paranız varsa yetişkin oteli tutun.
Hangi konu ki ya süpermişBurda gelin ve oglanla her yere gitmeye çalışan kaynana ve görümce vardı. Tatil için yer ayarlamislardi. görümce ve kaynana otele yerleştikten sonra onların tatil için başka bir yere gittiğini öğrenmişti.Konu sahibi gorumceydi ve annesiyle sinirden catlamislardi
sizde onları başka yere yönlendirin
![]()
Bir kaç sene olmuştur. Üyeyi falanda hatırlamıyorum ama hepimizin içinin yaglari erimistiHangi konu ki ya süpermiş![]()
istemiyorsaniz istemiyorum deyin.esiniz artik size cok fuskun olmali.gorumcenize gitsin kocasi duskun olsun.lutfen sinirlarinizi cizin.yoksa lacka iliskiler devam eder durur.karikoca basbasa olmalisinizArkadaşlar biz eşimle tatil planı yapıyorduk görümcemlerde eşi ve çocuğuyla tatilden yeni döndü ve bizim de tatil planı yaptığımızı duyunca ya biz zaten tatilden bişey anlamadık gideceğiniz zaman söyleyin aynı otelden odalar tutalım beraber bidaha tatil yapalim dedi ben böyle biseyi asla istemem yani ne gerek var . Sizce gideceğim zaman hiçbir şey demeden mi çıksam gerçi o zaman kesin kuserler eşim de ablasına çok düşkünler birbine . Veya ağız ucuyla teklif etsem mi bilemedim![]()