Sizceee

Biz basbasa gitmek istiyoruz bitti cevap vermek zor olmamali :) esinde ablasina cok dusmun olabilir ama o dedi diye birlikte tatil isteyrmez yani

Küserlerse küssünler. Böyle yüzsüz insanların küsme tribini de hiç anlamıyorum

Arkadaşlar biz eşimle tatil planı yapıyorduk görümcemlerde eşi ve çocuğuyla tatilden yeni döndü ve bizim de tatil planı yaptığımızı duyunca ya biz zaten tatilden bişey anlamadık gideceğiniz zaman söyleyin aynı otelden odalar tutalım beraber bidaha tatil yapalim dedi ben böyle biseyi asla istemem yani ne gerek var . Sizce gideceğim zaman hiçbir şey demeden mi çıksam gerçi o zaman kesin kuserler eşim de ablasına çok düşkünler birbine . Veya ağız ucuyla teklif etsem mi bilemedim 🥴🤭
Yüzsüz görümce

Bırak küserse küssün ya
Kendileri tatile gidince sen küstün mü?

Sakın teklif etmek gibi bir hata yapma, ömür boyu pişman olursun

Arkadaşlar biz eşimle tatil planı yapıyorduk görümcemlerde eşi ve çocuğuyla tatilden yeni döndü ve bizim de tatil planı yaptığımızı duyunca ya biz zaten tatilden bişey anlamadık gideceğiniz zaman söyleyin aynı otelden odalar tutalım beraber bidaha tatil yapalim dedi ben böyle biseyi asla istemem yani ne gerek var . Sizce gideceğim zaman hiçbir şey demeden mi çıksam gerçi o zaman kesin kuserler eşim de ablasına çok düşkünler birbine . Veya ağız ucuyla teklif etsem mi bilemedim 🥴🤭
Eşinize söyleyin bu konuyu o halletsin bence

Burda gelin ve oglanla her yere gitmeye çalışan kaynana ve görümce vardı. Tatil için yer ayarlamislardi. görümce ve kaynana otele yerleştikten sonra onların tatil için başka bir yere gittiğini öğrenmişti. 😂😂😂 Konu sahibi gorumceydi ve annesiyle sinirden catlamislardi😎😂 sizde onları başka yere yönlendirin😂😂

Burda gelin ve oglanla her yere gitmeye çalışan kaynana ve görümce vardı. Tatil için yer ayarlamislardi. görümce ve kaynana otele yerleştikten sonra onların tatil için başka bir yere gittiğini öğrenmişti. 😂😂😂 Konu sahibi gorumceydi ve annesiyle sinirden catlamislardi😎😂 sizde onları başka yere yönlendirin😂😂
Haha hatta Kıbrıs fena fikir değil hem maddi hem sinir olarak epey yıpranırlwr🤣

Hangi konu ki ya süpermiş 🤣

hiç düşünmeyin bile. yada negatif bir hisse bürünmeden biz bunu başbaşa planladık, beraber de planlarız de. hiç kafana büyütmeden de ki doğal de. kafanda kurdukca negatif hislere girip farkında olmasan da itici bir enerjiyle dersin. doğal de cünkü doğal. saçma olan kendisi.

istemiyorsaniz istemiyorum deyin.esiniz artik size cok fuskun olmali.gorumcenize gitsin kocasi duskun olsun.lutfen sinirlarinizi cizin.yoksa lacka iliskiler devam eder durur.karikoca basbasa olmalisiniz

Back
X