Canım evde yapılabılecek herseyı yaptım o ıkbal gurpınarın kremı falanda aldım ama gecmıyor.canim benimde sirtimda boynumda felan vardir.sakin oynama .geciyo zamanla uzun sursede.
yagli yememeye calis.
aslinda ben birazda sitrese bagliyorum..yaglada alaksi vardir ama
cilt tipine dde bagli. cok mu yagli cildin.
basit evde yapilabilen maskelerden yapabilirsin .
Benımkıler cıgerden cıkıyor derler yaArkadaşım cildiyeye gitmişti yüzünde aşırı derece sivilce vardı.Ağır bir krem yazmış doktor ama böyle güneşte kullanılmıyo karaciğeri tahrip olmasına kadar gidebilir demiş doktor.Yine de kullandı çok dikkat etti.Kısa sürede baya azalmıştı ben görünce şaşırmıştım baya.Sana da yazabilirler bilindik bi ilaç zaten
evet ben de aynı durumdayım..bu zamana kadar cildim o kadar güzeldi ki herkesin de dikkatini çekerdi,bu ara berbat son 2 yıldır nolduğunu anlamıyorum alnım yanaklarım pütür pütür oldu,çok nadir sivilce çıkardı yüzümde artık peşpeşe çıkıyo ve kahverengi kahverengi leke bırakıyo..bu lekeler için dermatolog bi ilaç verdi çok şükür geçti ama problem halen devam ediyo,pütür pütür suratım
tabii ki düzelir
stresten, hormonal düzensizlikten filan kaynaklanabilir sivilceler. Tahminimce dönemseldir. Kalıcı olacak diye hiç korkmayın, artık sivilceleri çok ileri durumda olanlara bile ilaç tedavisi uygulayıp bebek gibi yapıyorlar suratı. Ama doktora gidin mutlaka
Dokunmamaya calısıyorum . bazen asırı kasıyor . ama dokunmuyorum . Dua edın gecsıngeçer tabiki doktorun dediklerini de uygula
ve kesinlikle sivilcene dokunma
bak sıkma demiyorum dokunma
onun mikrobu temiz yerlerden de sivilce çıkmasını sağlar çünki
ben yaptım dişöacunu ile dahada azdılar :))Ben yıllardır sivilcelenmeye başladığımda diş macunu ile masaj yaparım hemen geçer.
Gerçekten çok işe yarıyor ama kesinlikle sıkma onları
Bir kaç gün masaj şeklinde yüzüne yedir kuruyunca ılık suyla masaj yaparak yıka
Benımkıler cıgerden cıkıyor derler yaboyle koklu koklu yazarmısınız ılacın adını canım ? :)
Hayatinda ne gibi degisiklikler oldu? Ne zaman basladi bu sivilceler biraz düsün..belki kaynagini bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?