Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hayalini kuruyorum cnmm :)Ah kızlar bUrda görüyorum ve özeniyor um bende o çizgili test fotolarini kim bunun hayalini kuruyor kızlar kim çıktığı zaman buraya atmak ister fotoyu
ben çok istiyorum inşallah hayırlısıyla bizlerde o günleri görürürüz dualarım tüm isteyenlerleAh kızlar bUrda görüyorum ve özeniyor um bende o çizgili test fotolarini kim bunun hayalini kuruyor kızlar kim çıktığı zaman buraya atmak ister fotoyu
Bende o hayali kuruyorum.Ins adet olmamAh kızlar bUrda görüyorum ve özeniyor um bende o çizgili test fotolarini kim bunun hayalini kuruyor kızlar kim çıktığı zaman buraya atmak ister fotoyu
Slm cnm en sonda t nin orda sanki var gibi geldi bana amaKızlar selam çizdiğim çizgilerin arasındaki çok silik çizgiyi sizlerde görebiliyor musunuz
Selam Can'ım o değil o genelde olur kalemle işaretlediğim yerde görebiliyor musun peki Can'ımSlm cnm en sonda t nin orda sanki var gibi geldi bana ama
Göremedim malesef cnmSelam Can'ım o değil o genelde olur kalemle işaretlediğim yerde görebiliyor musun peki Can'ım
1 hafta var daha Can'ımGöremedim malesef cnmadetin kaç gün geçti ki