SİZDE BİRGUN ÇİFT ÇİZGİNİN FOTOSUNU ÇEKİP BURAYA KOYMANIN HAYALİNİ KURUYOMUSUNUZ

Beybi24

3 TANE ÇİÇEĞİM VAR BENİM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
183
105
18
33
Ah kızlar bUrda görüyorum ve özeniyor um bende o çizgili test fotolarini kim bunun hayalini kuruyor kızlar kim çıktığı zaman buraya atmak ister fotoyu

Ah kızlar bUrda görüyorum ve özeniyor um bende o çizgili test fotolarini kim bunun hayalini kuruyor kızlar kim çıktığı zaman buraya atmak ister fotoyu
Ben hayalini kuruyorum cnmm :)

Ah ah canm yarın adet günüm inşallah olmamda sonra test yapmayı düşünüyoruminşallah çıkar hayirlisiyla hemen koycam fotoyu öyle hayal ettm

İnşallah Rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin kızlar.. bizlerde sağsalim yavrumuzu kucağımıza alalım.. Rabbim kimseyi kimseye özendirmesin İnşallah

Bende artk cift cizgi gormek istiyorum ALLAH hepimize nasip eder ins arkadslr eskisi kadr cok takmyrm hayal kirklgna ugryrm zamana brktm anlıcanız

ben çok istiyorum inşallah hayırlısıyla bizlerde o günleri görürürüz dualarım tüm isteyenlerle

Kızlar selam çizdiğim çizgilerin arasındaki çok silik çizgiyi sizlerde görebiliyor musunuz

Eklentiler

• image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…