- 30 Aralık 2014
- 1.121
- 422
- 123
- 41
Evetgüvenmiyorsun öyleyse ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetgüvenmiyorsun öyleyse ?
Haklısın ama bu elinde olan birsey değil ben göstermeyi o da gostermemeyi tercih ediyoruz yada tercihten ziyade karakter meselesiSevdiğinizi dolu dolu vermeyin.
Ve asla sormayın sevgisini.
Bende oyle sevmiyorumCanım demekki eşin benim gibi
Benim yapım buAdam gostermiyoda sevgisini sen niye gosteriyosun tut içinde uzak dur biraz kaçan kovalanır hesabi yap ilgiyi kesince ilgi görmeye basliyosun tecrubeyle sabit
Benimde yapım o sevgiyi sonuna kadar gösterme yasama taraftariyim yaptiklarimda suprizlerimden önce ben keyif alırım hoşuma gider uğraşmak mutlu etmek ama karsiligini görmediğim için bende kesiyorum yavaş yavaş insan kendinede bekliyo haliyle bazı şeyler karailiklidirBenim yapım bu
Benimde onu mutlu edecek şeyleri yapmak mutlu eder ugrasirim o istemesedeBenimde yapım o sevgiyi sonuna kadar gösterme yasama taraftariyim yaptiklarimda suprizlerimden önce ben keyif alırım hoşuma gider uğraşmak mutlu etmek ama karsiligini görmediğim için bende kesiyorum yavaş yavaş insan kendinede bekliyo haliyle bazı şeyler karailiklidir
Hakli gerekcelerim elbette var benim güvenimi zamanında kaybettieğer eşine güvenmiyorsan ve bunda haklı gerekçelerin varsa sürekli aramanı için rahat etmediği için normal karşılarım peki haklı gerekçen yoksa haksızlık etmiş olmaz mısın?
Karşılık görmek önemli olanBenimde yapım o sevgiyi sonuna kadar gösterme yasama taraftariyim yaptiklarimda suprizlerimden önce ben keyif alırım hoşuma gider uğraşmak mutlu etmek ama karsiligini görmediğim için bende kesiyorum yavaş yavaş insan kendinede bekliyo haliyle bazı şeyler karailiklidir
Zerre kadar güvenmiyorum ve her seferinde de bunu dile getiriyorumişte güven kaybı onarımı zor hasarlar bırakıyor ne diyebilirim ki
![]()
Nasil oluyor?Evlenince öyle olmuyor