- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
Gary ChapmanYazarı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gary ChapmanYazarı ??
Tam olmalı ilgi ve alaka yazmışım yanlis çıkmış hangi konuda banaydi sözünüz hangi kısımda yani ben kaçırmışim o kısmı ben şunu düşünürüm hep nasil ki ben onu tanıyor ona göre davraniyorsam o da bunu yapmalı yani bu insan ilişkileri için de söz konusu olan birsey bunda bir sakınca göremedim Bensiz seviyorsunuz ilgi alaka görmeyi ama bu zorla olmaz ki karşınızdaki sevmiyorsa zorla yaptıramazsınız...huyumu biliyor öyle davranmalı diyemezsiniz bence bu konuda.
ayrıca sözüm sizeydi,aşırı seviyorum kocamı yazmışsınız ya o yüzden..
Evlendikten belli bir süre sonra böyle oldu bende anlamadımHep boyle idiyse yapisi boyle demekki...
Sonradna oldu ise yaoacak birsey yok. Erkekler iclerinde koca bir kutuk buyutuyorlar biz sevgi buyuturken :)
Sizinki de baya kotuymus ama benimki de ondan kalmaz sanki zorla sevdiğini soyletiyoruzEşim 5 yılda 2 3 kere falan beni sevdiğini söylemiştir.
Niye kimsen olmasın ondan başka.Kimseyi böyle hayatınızın merkezine koymayın.Aşırı sevgi ilgi insanı boğar uzaklaştırır.Ben öyle büyüdüm ilgi alaka göstermeyi seviyorum sadece esim değil sevdiklerime öyleyim elimde olan birsry değil ama en cok ta eşime gösteririm kimsem yok zaten ondan başka
Ailem yok bir okul arkadaşlarım var birde esim bu yuzden oyle söylüyorumNiye kimsen olmasın ondan başka.Kimseyi böyle hayatınızın merkezine koymayın.Aşırı sevgi ilgi insanı boğar uzaklaştırır.
Çok haklısınız böyle düşününce mantıklı tabieşinizin sizi sevip sevmediğinden eminseniz gerisi boş herkesin evliliği düzeni farklı biri çıkar şimdi biz çok iyiyiz der bu kez benim eşim neden demiyo diye üzülürsünüz. sonuçta milyon çeşit insan var herkesin duygusu farklı seviyo diyosan yeter bence.
Gary ChapmanYazarı ??
Hic bir erkek ilki gobi ilgili olmuyor maalesef. Benimkide aşık aşık bakardi. Simdi o bakislardan eser yok. Evlendikten sonra oldu oda .. onalr bizim gibi bakmiyor maalesefEvlendikten belli bir süre sonra böyle oldu bende anlamadım
U
Uzun uzun olmasın ama sık sık olsun isterim evet kişisel ben seviyorum tel de bile bana ilgi göstersin
Evlenince öyle olmuyorBence iki saatte bir arayip konusmak fazla boğucu
Sen adama aramak ya da sevgiyi dillendirmek icin alan bırakmıyormussun ki.
Is arkadasimin da esi saat başı arar, adam her seferinde çalışıyorum önemli bir şey mi var diye sorar. Bana fenalık geliyor ki adamı düşünemiyorum.
Evlenince sanırım günde bir kez konusurum en fazla
Fazlası beni sıkar
Iki saate bir konuşmak sürekli olmuyor ki birde hep onu kontrol etme ihtiyacı duyuyorumiş yerinde konuşmak ya da günün coğunu onunla konuşarak geçirmek sıkıcı. Gerçkten de insan sürekli konuştuğunda bunalıyor bir süre sonra en güzeli özlemek ve özletmek bırakın o sizi arasın ... Akşamları da farklı etkinlikler yapın mesela tazelenin biraz .. eşiniz sizinle ise sesini değil kendisini yanınızda hissedin...
Ben onu hoşnut etmek için herşeyi yapmaya çalışıyorum o da hoşnut ettiği zamanlar var ama beni arayıp sormamasi beni çok rahatsız ediyorMesela ben o gelmeden evi topluyorum bu onu sevdiğim için yaptığım birsey.. Üzgün olduğumda yemek yapma ben yaparım diyor o da..
O daginikligi ben yemek yapmayı sevmiyorum.. birbirimizi sevmedigimiz şeylere maruz bırakmama şeklinde seviyoruz..
Seni seviyorum demeye hiç gerek yok.. biliyoruz zaten önemli olan bu.
Sormayın. Beni seviyor musun? Güzel bi soru değil bence 7 yıllık evlisiniz.. neler yaşadınız dönüp bakınca cevap orada zaten..