- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
-
düğünde biizmkiler de aynı şekilde davrandıYani bu genelde boyle olan bisey ama ya farkettiyseniz hep kız tarafı daha verici oluyor boyle seylerde. Bizde dugun vs zamanlari esimin ailesi uzaktan izledi resmen sadece ama torun olunca isler degisti sasirttilar beni biraz. Ama yine de bi kiyafet vs alma gibi hevesleri cok olmadı. Annem ve kardeslerim dedigin gibi her bebek magazasina gidişlerinde biseyler alirlardi ki anneminde oyle bir maasi yok para biriktirirdi torunu icin. Bence bu durum genelde boyle oluyo
teşekkür ederimAllah bir avazda kurtarsin insallah kucaginiza almak nasip etsin dileklerimle..
teşekkür ederimAllah saglikla kucaginiza almayi nasib etsin...uzun zaman beklenen bir bebekmis..buna odaklanin boşverin..hersey hallolur..
işte benim canımı sıkan hiç desteği olmadığı halde sahiplenecek söz hakkı olacak olmasıBebeğimle ilgili kvmden bi çöp görmedim. Umurumda da olmadı.
Böylece çocuk üzerinde "Biz bunu yaptık" diyecek söz hakkı da olmadı.
Evlilik zamanı gibi düşünün; kvniz ne kadar karışırsa o kadar sahiplenecek, hiç gerek yok. Ne güzel ana kız düzüyorsunuz işte bebeğin odasını, buna odaklanın ve mutluluğunuzu böyle gereksiz şeylere takılarak zedelemeyin.
işte benim canımı sıkan hiç desteği olmadığı halde sahiplenecek söz hakkı olacak olması
şimdiden kızım ne yapıyor , kızım nasıl falan diyor
eşime telefonda hep bir satış hep bir politika derdinde
İyi satıyolar demek kendilerini boyle olunca yapacak bisey yok maalesef.. Cogu oyle.düğünde biizmkiler de aynı şekilde davrandı
hatta eşime trip attılar 6-7 ay evleniyoruz diye ama üzerinden zaman geçti kapadım ben konuları
canımı sıkan yapmayıp da yeniden herseyı onlar yapacakmıs gibi kendilerini göstermeye çalışmaları olacak
bu yaptıgında cok birsey yokBu kadar süre beklediğin bin bir zahmetle sahip olduğun bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Sana tavsiyem hiç bir şeyi umursama. Kim ne yaparsa yapsın boşver. Artık annesin canım benim , bunun keyfini çıkar. Herşeyin gönlünce olmasını temenni ediyorum. Ben olsan kv deme bu davranışın beni kırdığını açıkça söylerim. Farkında olmayada bilir yaptığının seni ne kadar üzdüğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?