Sizde de böylemi? Hamilelik ,hazırlık,kv , görümce...

Canım biberonu bir de aynı markanın cam olamyanini al.Kizim 15 aylık emzik bölümünü değiştirip hala kullanıyorum tas gibi yapmış adamlar.Normal emzikte çok çeşit alma.Cunku her çocuğun emmeyi kabul ettiği emzik yapısı çok farklı.Benim büyük kız yuvarlak uçlu bakkal emziği denilen emziği kabul etmişti...diğerleri çöp oldu tabi .Eşinin ailesi çok destek olmak isterlerse illaha birşey almalarına gerek yok hastahane ucretini odeyebilirler sonuçta...Benim ailem ve eşimin ailesinin sürekli kullanmam gereken birseyi almalarını isteniyordum (kendim gormek istiyordum)bana para olarak verdiler ...

Karismiyorum zaten duzgun okumayi ogren once ne dedim ben sana fikir sundum eksilerini soyleyip ille de boyle yap demedik... ayrica ilk mesajlarinda dogurunca izne ayrilcam diyorsun ben sana emzik konusunda kolaya kacma deyince de calisan insanim kolaya kacmam normal diyorsun... calisacaksan bile sen bakamayacagin icin belki de bakici tutacagin icin kolaya kacmayA gerek yok diye fikir veriyorum bende sen ugrascan sonunda diye... calismayip izne cikacaksan kendin bakacaksan da calisan insaniz kolaya kacmamiz normal deme.... sikintili birsey emzik bu yuzden fikir verdim gayet guzel sakince ille de kullanma demedim... Karisiyormusum algisi yaratma burda... fikir vermek de suc...

Birde onyargi nedir onu ogren once... onyargilisin diye cevap verdigin mesajimda varmi onyargi... sana desem ki sen kolaycisin emzik kullaniyon diye seni suclasam neyse... benim dedigim emzik gereksiz kolaya kacma dedim cunku emzige alisirsa yine sana sikinti sen ugrascan dedim

emzik bi tane aldım zaten
evet bazı cocuklar ucuz emzık sevıyormus :)
benım aılem de benım begendıgım seylerı alıyor ailem almak ısteyınce rahatlıkla bunu begendım dıyebılıyorum:)
tesekkur ederım yorumun için

Ayeica bende emzik kullandim salak gibi geceleri emziksiz zorla uyuyordu bazen gece sik sik uyanip emzik ariyordu.. zor oluyordu uyutmak... bu yuzden sikinti yasama diye soyledim bunun onyargi yada karismak neresinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…