Sizde de böylemi? Hamilelik ,hazırlık,kv , görümce...

Bu fiyatlar gerçek mi :s

canım çocuklarımız için herşeyin en iyisini istiyoruz hepimiz ama bütçemizin yettiğinin en iyisi gerçek hayatta uygulanıyor. odası bezi kıyafetleri ve arabası dahil herşeyi 2500 lira civarına mal ettim. ağırlaştığın döneme bırakma tabiki ama alışveriş yaparken önceliğin hızlı zam alan eşyalar olsun kıyafetler hemen hemen aynı fiyatlarda seyrederken bez ve ıslak mendil fiyatları sürekli yükseliyor. 560 tl biberon hangisiymiş bu arada

asıl konun için uzun uzun yazdım ama sildim bu forumda hamileliğini takip eden çok fazla akrabası var eşimin. sadece şunu söyleyebilirim bir kaç ay daha gözlemle tavırları ne şekilde olucak gerçekten önemsenmediğini düşünüyorsan eğer sende çok fazla umursama hiç birşey senin bebeğinden kıymetli değil onu şimdiden strese soktuğuna değmez

Bu fiyatlar gerçek mi :s
evet sadece biberonu yanlıs yazmısım
60 tl dıyecektım philips avent in cam biberon fiyatı
ates ölceri de orta fiyat 70 tl ye de var 400 tl ye de
küveti kovası masrapası ve filesi ile 100 tl ye aldım
gercek tabiki
ben de boyle ummuyordum
sadece zorunlu seylerı alıyorum ama deli para gidiyor

50-60 yazacaktım biberoın için :)
en ıyısını almıyorum cidden orta halli alıyorum
sen cok ıyı fiyata almıssın
kıyafetten ziyade sorunlu seylerı alıyorum oncelık olaral
bez sadece ıkı paket aldım cunku her bbek her bezden memnun kalmıyormus
onu dogunca alacagım
sampuanlarını aldım , deterjanını aldım
pusete bir çıngıraklı sallanan oyuncak alsan 70 tl valla sen cok uyguna almıssın :)

indirim takip etmekten fiyat araştırmaktan gözüm çıkmıştı ilk aylarda nelere gerçekten ihtiyaç var tespit ettim sonra fiyat araştırmasına başladım 26. haftadan itibaren alışverişe başladım mutlaka iyi araştır fiyat konusunu benimde 3 farklı markanın bezleri var su anda gerisine bebegin durumuna gore bakıcam artik

Hevesinizi kirmak istemem ama 17. Hafta bu hazirliklar icin cok erken geldi bana. Ben de o haftalarda ufak tefek seyler almistim ama cogu sey 30. Haftadan sonra tamamlandi.

hahaa yükselenin aslanmış bak çok belli oluyo :) ben koçum koç gibi kadınım yükselenim yengeç :))) biz ondan benziyoruuuzzz :)))

Hevesinizi kirmak istemem ama 17. Hafta bu hazirliklar icin cok erken geldi bana. Ben de o haftalarda ufak tefek seyler almistim ama cogu sey 30. Haftadan sonra tamamlandi.
ben çalışıyorum çok yogunum
30. haftaya bırakamam
ilk öğrnediğim günden beri alıyorum çogu ıhtıyacı hafifledi bu da benim işime geldı
son aylarıma bırsey kalmayacak.
sadece izine ayrılıp dinleneceğim

bari eşinizi saksıya dikip sadece su dökseydi hey allahım ya annesin sen tabiki yapacaksın. bize bişey bırakmadılar dersede çocuk 1 günde büyümüyo bundan sonrası sizde o zaman derdim ben olsam. böyle insanlara prim vermeye sinir oluyorum

Saksıya dikip su dökme iyiymiş

Benimkiler 7. Ayda israrla battaniye yenidogan seti birkac kiyafet almislardi.. Birde kaynanam 2 kazak, 1 tane hirka sapka atki takim, 2 tane ayri renk hirka 3 4 tane de patik örmüstü... tabi hepsini buyuk ormus daha yeni yeni giydirebildim... hirka atki sapka eldiven takimini sisari cikinca giydiriyorum hala biraz buyuk ama olsun

500 tl biberonun yanlış yazıldığını anlamadınız mi ?
Evet çocuğun damak yapısına anne memesine uygun bir emzik 40 tl ayrıca .....
Sonradan gordum o mesaji... anne memesi yetmiyor mu da uygun emzik sart oluyo.. emzik sart birsey degil ayrica hic kullanmamis cocuk istemez emzik filan... sakin dursun yada cabuk uyusun diye kolayina kacilmazsa

Bebek dogduktan sonra calismayacagina gore calissanda sen bakmayacagina gore kolaya kacilmasi gerwken birsey de yok ayrica
Ne kadar önyargılı bir insansınız
Hem çalışacağım hem ben bakacağım nasıl olacak
Herkes kendi bilir çocuğunu nasıl yetiştireceğini
İster emzik verir ister vermez
Siz karışamazsınız buna

Bebek dogduktan sonra calismayacagina gore calissanda sen bakmayacagina gore kolaya kacilmasi gerwken birsey de yok ayrica

Ya şoklardayım şu anda size ne siz ne karışıyosunuz emzik vermesine allahim ya rabbim ortalik sizin gibi çok bilmis herseye karisanlarla doldu annelik zehir oldu ya. Kolaya kacsin ne var siz zorluk cektiginiz icin cok iyi annesiniz dimi sabah sabah sinir oldum istarla emzik niye veriyosun vs demenize.

Ne karismadi be cok bilmis de sensin ayrica... mesajlari duzgun oku once... sende benim yorumuma karusamazsin... bwn emzigin gereksix oldugunu soyledim ilerde kendi ugrasacak bunu soyledim... sanane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…