Nasıl bakmam gerekiyor peki3 sene önce sözlenmişsiniz, 22 yaş sözlenmeniz için erkenmiş.
Şimdi 25 yaşındasınız, evlilik bunalımına girmeniz için de erken.
Hayatınızda birini istemeniz çok normal ama olaya evlilik odaklı baktığınız için karşınıza istediğiniz gibi biri çıkmıyor olabilir.
Nasıl bakmam gerekiyor peki
25 ne ya abartmayın evde kalmış gibi şöyle erken evlilik meraklısı kızlara ayar oluyorum bu kadar evlılık odaklı potansiyel koca arayışına ne zaman girmezseniz o zaman olurMerhaba ablalarım kardeşlerim elbette içinizde çokkk tecrübeliler vardır bu yüzden sıkıntımı sizinle paylaşmak isteddim. 25 yaşındayım bundan 3 sene önce sözlendim aldatıldım ayrıldım .. sonra hayatıma kimseyi alamadım ... çok üzülüyorum bu durum beni çok yıpratıyor .. çok ama çok istiyorum hayatıma birini almayı ama bir türlüü nasip olmuyor karşıma kimse çıkmıyor.. çevremdeki herkes bana diyor güzel kızsın ailen çok iyi saygılı bilmem nesin her erkeğin evlenmek isteyeceği kriterlere sahip bir kızsın ama nasıl hayatında kimse olmaz çok üzülüyorum ... bütün arkadaşlarım evlendi hemde öyle güzel adamlar çıktı ki karşılarına kiminin çocuğu var ... ama bilseniz nasıl da mutlular ... hayatlarını kurdular ... çok özeniyorum .. ailem de istiyor benim düzgün bir insanla evlenip mutlu olmamı ama hiçç karşıma kimse çıkmayınca onlarda üzülüyorlar benim üzüntüme... kendimi yalnız issediyorum.. evet çok güzel bir ailem var ama diğer yandan biraz yalnız hissediyorum .. bende eşimle gezmek yemeğe sinemaya gitmek güzel mutlu vakit geçirmek istiyorum arkadaşlarım gibi ama kimse yok ... düşünüyorum artık bunca evlenen arkadaşlarım nasıl evlendi neden ben de düzgün biriyle evlenemiyorum...gerçekten artık yanımda bir yol arkadaşı istiyorum .. çok istiyorum.. bir görseni çevremde asla evlenemeyecez diyeceğiniz ama evlenip musmutlu yuva kuran o kadar kız var ki... neyim eksik beni diyorum bir tane mi biri çıkmaz karşıma ya bir tane mi((( şansım mı yok kaderim mi böyle nedir bilmiyorum ( ben çok üzülüyorum artık çünkü gerçekten çok istiyorum ( şiimdiden teşekkür ederim hepinize derdimi dinlediğiniz için
Kader kısmet..demek ki doğru kişi çıkmamış karşınıza öyle düşünün.valla belki alakasız olacak ama şöyle bir söz hatırlıyorum “yalnız olmak yanlış bir kalpte olmaktan iyidir”Merhaba ablalarım kardeşlerim elbette içinizde çokkk tecrübeliler vardır bu yüzden sıkıntımı sizinle paylaşmak isteddim. 25 yaşındayım bundan 3 sene önce sözlendim aldatıldım ayrıldım .. sonra hayatıma kimseyi alamadım ... çok üzülüyorum bu durum beni çok yıpratıyor .. çok ama çok istiyorum hayatıma birini almayı ama bir türlüü nasip olmuyor karşıma kimse çıkmıyor.. çevremdeki herkes bana diyor güzel kızsın ailen çok iyi saygılı bilmem nesin her erkeğin evlenmek isteyeceği kriterlere sahip bir kızsın ama nasıl hayatında kimse olmaz çok üzülüyorum ... bütün arkadaşlarım evlendi hemde öyle güzel adamlar çıktı ki karşılarına kiminin çocuğu var ... ama bilseniz nasıl da mutlular ... hayatlarını kurdular ... çok özeniyorum .. ailem de istiyor benim düzgün bir insanla evlenip mutlu olmamı ama hiçç karşıma kimse çıkmayınca onlarda üzülüyorlar benim üzüntüme... kendimi yalnız issediyorum.. evet çok güzel bir ailem var ama diğer yandan biraz yalnız hissediyorum .. bende eşimle gezmek yemeğe sinemaya gitmek güzel mutlu vakit geçirmek istiyorum arkadaşlarım gibi ama kimse yok ... düşünüyorum artık bunca evlenen arkadaşlarım nasıl evlendi neden ben de düzgün biriyle evlenemiyorum...gerçekten artık yanımda bir yol arkadaşı istiyorum .. çok istiyorum.. bir görseni çevremde asla evlenemeyecez diyeceğiniz ama evlenip musmutlu yuva kuran o kadar kız var ki... neyim eksik beni diyorum bir tane mi biri çıkmaz karşıma ya bir tane mi((( şansım mı yok kaderim mi böyle nedir bilmiyorum ( ben çok üzülüyorum artık çünkü gerçekten çok istiyorum ( şiimdiden teşekkür ederim hepinize derdimi dinlediğiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?