Sizde de öyle oluyor mu ??

Bende ilk 2 günü burdayım zaten .. bayramın 3. Günü gideceğim .. ama içim hiç rahat değil ..
Sıkıntı yapma o vakit. Vicdanen rahatsiz hissediyorsun degil mi? Zaten yogun calisma sistemi var. O oyleyken sen tatil yapmak zor gelir. Ama esin 3.gunune almis biletini icin rahat olsun. Ilk iki gunu esin eve geldiginde bayram tadinda degerlendir.

Normalde gitmeyecektim ama düğün falan var .. bir de eşim çok çalışacakmış bu bayram .. yalnız geçirme git dedi .. siz beni çok iyi anlıyorsunuz ... onsuz hiç bir yere gitmek istemiyorum
Bende boyleyim. Defalarca gondermek istedi. Reddettim. O yogun calisacak bende sefa surecem bana ters. Hayatin guzel anlarini esimle yasamak istiyorum.

Geçen bayram da eşimleydim.. Bir yıldır ailemi görmediğim için.oda git dedi .. ama ben onu bırakmak istemiyorum ..

Geçen bayram da eşimleydim.. Bir yıldır ailemi görmediğim için.oda git dedi .. ama ben onu bırakmak istemiyorum ..
Ilk başlangıç gununde esinlesin zaten. Esin 3.gunu bilet almis. Gonlun rahat olsun. Yogun caliscaksa senin evde olman onun icin stres olur sadece. Kendini huzursuz hisseder. Suclu hisseder. Sen yemegini vs ayarla buzluga koy. Cikarip isitip yesin.

Bilmiyorum .. kötülüğü çağırmak gibi olmasın da .. Ben ne zaman memlekete gitsem tek başıma hep birşeyler oluyor. .. Geçen yıl gittim Darbe oldu .. En son aralık ayında gittim maç da patlama oldu ... Bu bayram istanbul rahat durur insallah

Yeni evli olmak boyle bisey sanirim.annenizi hic mi ozlemiyorsunuz ben bu bayram ayriyim nemleketten ve cok uzginum.umarim esiniz bu hassasiyetin8zin kiymetini bilir bi de esin8ze sakin cocugunuz gibi davranayin yemegin8 yedi mi falan

Yeni evli olmak boyle bisey sanirim.annenizi hic mi ozlemiyorsunuz ben bu bayram ayriyim nemleketten ve cok uzginum.umarim esiniz bu hassasiyetin8zin kiymetini bilir bi de esin8ze sakin cocugunuz gibi davranayin yemegin8 yedi mi falan
Tabiki onları çok özledim .. sadece bi yanım eksik kalıyor eşim olmayınca .. ben gezerken o hücre evi basacak ... vicdanım rahat değil

Tabiki onları çok özledim .. sadece bi yanım eksik kalıyor eşim olmayınca .. ben gezerken o hücre evi basacak ... vicdanım rahat değil

Iyide siz evde olsanız da olmasanız da aynı işi yapacak.
Geçen bayramda berabermişsiniz , ee bayramın 3. gunü gidiyorsunuz , daha ne olsun.
Hep dip dibe olamazsınız ki ..

Yok illa rahat etmem diyorsanız gitmeyin o zaman.

Esine duskun bagli herseyini dusunen bir insanim.ancak tabiki bayramlarda ailem tercihim olur esimin elini opecek degilim tabiki annemin babamin elini opecegim.en guzeli beraber gitmek ancak gelemiyorsa ailemden mahrum kalacakta degilim.

Polis esi degilim. Ailemde 10 dakika ilerimde oturuyor.
Ama ben en ufak bi ayri gittigimde bile aklim onda kaliyor surekli ariyorum konusuyorum.

Seni anliyorum bunlar cok normal. Herkes bizim gibi dusunmuyor biz biraz duygusaliz cunku.

Ben de giderim. Ki gidiyorum da. Hiçbir zaman mic mic bi tip olmadım. Yapı meselesi.
Tuvaletini yaptın mi ? Sütünü içtin mi? Üstünü iyice ört
Benim de bi ailem var....

Sizi çok iyi anlıyorum, ben de ailemin bulunduğu yere yalnız gidince eşimi ilk günden çok özlüyorum.

Duygusalız bu bence mıçmıçlık değil, yanyana olsak da mıçmıç olmayız zaten.ayni şekilde eşim de ilk gün akşam arar sensiz uyumak çok zor diye mesela.gun boyu beraber olmasak da aynı şehirde olmak bile yetiyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…