Sıkıntı yapma o vakit. Vicdanen rahatsiz hissediyorsun degil mi? Zaten yogun calisma sistemi var. O oyleyken sen tatil yapmak zor gelir. Ama esin 3.gunune almis biletini icin rahat olsun. Ilk iki gunu esin eve geldiginde bayram tadinda degerlendir.Bende ilk 2 günü burdayım zaten .. bayramın 3. Günü gideceğim .. ama içim hiç rahat değil ..
Bizim de burda çevremiz yok, zamanla olur, bi sonraki bayramı beraber geçirirsiniz. Senin mutlu olmanı istemiş.Benim eşim daha yeni polis oldu .. istanbul dayız .. bizimde kimsemiz yok burda
Yonsarana ile karıştırdım afedersin. :)Yoo ben doğudayız demedim
Bende boyleyim. Defalarca gondermek istedi. Reddettim. O yogun calisacak bende sefa surecem bana ters. Hayatin guzel anlarini esimle yasamak istiyorum.Normalde gitmeyecektim ama düğün falan var .. bir de eşim çok çalışacakmış bu bayram .. yalnız geçirme git dedi .. siz beni çok iyi anlıyorsunuz ... onsuz hiç bir yere gitmek istemiyorum
Geçen bayram da eşimleydim.. Bir yıldır ailemi görmediğim için.oda git dedi .. ama ben onu bırakmak istemiyorum ..Her sene bir bayrami esinle bir bayrami da ailenle gecir. Simdi biletin alinmis git, Kurban bayramini da esinle gecirirsin. Seneye de tam tersini yaparsin. Kuban'da ailenle Ramazan'da esinle olursun. Koca da onemli aile de. Allah ikisinin de yoklugunu gostermesin.
Aminnn cumlemizin yardimcisi olsun RabbimAllah yardımcınız olsun, allahım korusun hepsini.
O zaman bileti iptal ettirin hepsini olmasa da bir kismini oderler belki talep vardir zaten.Geçen bayram da eşimleydim.. Bir yıldır ailemi görmediğim için.oda git dedi .. ama ben onu bırakmak istemiyorum ..
Ilk başlangıç gununde esinlesin zaten. Esin 3.gunu bilet almis. Gonlun rahat olsun. Yogun caliscaksa senin evde olman onun icin stres olur sadece. Kendini huzursuz hisseder. Suclu hisseder. Sen yemegini vs ayarla buzluga koy. Cikarip isitip yesin.Geçen bayram da eşimleydim.. Bir yıldır ailemi görmediğim için.oda git dedi .. ama ben onu bırakmak istemiyorum ..
Bilmiyorum .. kötülüğü çağırmak gibi olmasın da .. Ben ne zaman memlekete gitsem tek başıma hep birşeyler oluyor. .. Geçen yıl gittim Darbe oldu .. En son aralık ayında gittim maç da patlama oldu ... Bu bayram istanbul rahat durur insallahIlk başlangıç gununde esinlesin zaten. Esin 3.gunu bilet almis. Gonlun rahat olsun. Yogun caliscaksa senin evde olman onun icin stres olur sadece. Kendini huzursuz hisseder. Suclu hisseder. Sen yemegini vs ayarla buzluga koy. Cikarip isitip yesin.
Valla ben de öyle anladim.Tüm anladığın bu işte
evdeyken yemeğini sen yedirip altını da sen mi değişttiriyosun?
Tabiki onları çok özledim .. sadece bi yanım eksik kalıyor eşim olmayınca .. ben gezerken o hücre evi basacak ... vicdanım rahat değilYeni evli olmak boyle bisey sanirim.annenizi hic mi ozlemiyorsunuz ben bu bayram ayriyim nemleketten ve cok uzginum.umarim esiniz bu hassasiyetin8zin kiymetini bilir bi de esin8ze sakin cocugunuz gibi davranayin yemegin8 yedi mi falan
Tabiki onları çok özledim .. sadece bi yanım eksik kalıyor eşim olmayınca .. ben gezerken o hücre evi basacak ... vicdanım rahat değil
Ben de oyleyim. Hatta gidince gunde 1 kez zor konuşuruz:)) bunlarin sevgi gostergesi olduguna da inanmiyorum.Ben giderdim aklım falan da kalmazdı.. zaten çalışacak gelince de yatacak. Eşinize çocuk gibi davranmayın. O da tek başına birşeyler yapmayı ogrenmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?