Sizde de öyle oluyor mu ??

Bence bunlar cok guzel duygular bizde oyleyiz ve insallah sonuna kadar boyle oluruzz.
Kayinvalidemin evine temizlige yardima gittim iki gun ayri kaldim ucuncu gun geldi beni aldi.
Gorumceme dedi sen yardim et ben tek uyuyamiyorum :))

Bence bunlar cok guzel duygular bizde oyleyiz ve insallah sonuna kadar boyle oluruzz.
Kayinvalidemin evine temizlige yardima gittim iki gun ayri kaldim ucuncu gun geldi beni aldi.
Gorumceme dedi sen yardim et ben tek uyuyamiyorum :))
Öyle diyeceğine karim niye sizin evi temizliyor yahu, diye sorsaymış daha şık olurmus. Yarın siz olmadan uyuyunca 3. gün yolunu gözlerken camları da siliverirsiniz artik.

Her yere eşinle gitmek zorunlumu ya. Benim eşimde bi yere gittimmi triplere girer hergün arar hadi gel diye ama başta şu kadar kalcam dediysem o kadar kalırım. Eli ayağı tutuyo çocukmu bu. Birde 1 senedir görmüyosun hiçmi özlemedin aileni arkadaş ya. Gitmek isteseydin izin vermeseydi o zaman daha kötü. Hem evde çok olamıcakmış niye kendini eve hapsediyosun

Yav tamam ben mic micim... hey allahım ya ... Korkularım var diyorum .. Benim eşim normal bir işte çalışmıyor .. ben bayramda gezerken o istanbul da bayram da daha da coşan pişkinlerle ugracasak.. ben sadece korkularımı dile getirdim ..

Çok tatlısınız

Bende sizin gibi dusunuyorum. Baglilik, sorumluluk, sevgi ve ozlem bence bu. Ailem bayramda tek olmadilar hicbir zaman. Pek ala baska bir gunde gidilebilir esimin izinli oldugu. Kaldi ki babam bile esini yalniz birakma derdi oyle bir durumda. Bu yuzden ben onlarin bir kavgasina bile sahit olmadan buyudum. O saygi ve sevgiyi "basitlestirmeye" calismadiklari icin.

Ne anlatirsaniz anlatin, bu duyguyu bilmeyen "evde cocugumu unuttum" cumlesini alt acmaya, yemek yedirmeye yorar. Siz hissettiginiz gibi yasayin. Bu duyguyu yasadiginiz icin cok sanslisiniz.

Öyle diyeceğine karim niye sizin evi temizliyor yahu, diye sorsaymış daha şık olurmus. Yarın siz olmadan uyuyunca 3. gün yolunu gözlerken camları da siliverirsiniz artik.
Size ne oluyo konusmaya dahil oluyorsunuz sizin fikrinizimi sorduk.
Kimse bana zorla ev temizletmiyor. yaslilar ellerime yapismaz.
Bizim gorgumuz bu. Sizinkide oysa sorun yok.

Birakin ya su mic mic diyenlerin tek sorunu imrenmeleri.

Birakin ya su mic mic diyenlerin tek sorunu imrenmeleri.
Imrenmek mi siz çok yaşayın emi
Bence siz bize imrendiniz.
Hiçbir bayram eşimizi bırakıp kv evini temizlemek zorunda olmadığımız için.
Çok imrendim size şu an gerçekten çünkü Evimi 2 gün bırakıp kv evini temizleme şansına sahip olmadığım için. ..

Tatlim ben kv nin evini bayramda temizlemedim zaten.
Burda size laf ebeligi yapacak durumda degilim. Sadece konusmalariniza biraz daha dikkat edin hepinizin evliligi ayni degil.
Mantikli fikirler verecekseniz verin.
Burda kimseyi rencide etme hakkina sahip degilsiniz hicbirinizzz

Zaten konu sahibi bu duygularinin garipliğinin farkında olmasa niye konu açıp soru sorsun? İlla ki herkes tek tip düşünmek zorunda, öyle düşünmüyor ve hissetmiyorsan kiskancsindir.

Kendiniz icin soylediyseniz rencide edilebilicek bir sey yapmamissiniz. Aksine cok guzel, cok ince bir davranista bulunmussunuz. Ne guzel bi yetisme tarzi, ne guzel bir saygi. İhtiyac varmis, yardimci olmussunuz. Yapmayanlardan ya talep edilmemistir, yada onlar anne babaya yardimi hizmetcilik olarak adlandirmistir. Caninizi sikmayin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…