- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
Bana bu çocukları, eşleri mıçmıç yapmak hep saçma gelirBen de oyleyim. Hatta gidince gunde 1 kez zor konuşuruz:)) bunlarin sevgi gostergesi olduguna da inanmiyorum.
Sizi çok iyi anlıyorum, ben de ailemin bulunduğu yere yalnız gidince eşimi ilk günden çok özlüyorum.
Duygusalız bu bence mıçmıçlık değil, yanyana olsak da mıçmıç olmayız zaten.ayni şekilde eşim de ilk gün akşam arar sensiz uyumak çok zor diye mesela.gun boyu beraber olmasak da aynı şehirde olmak bile yetiyor insana
Öyle diyeceğine karim niye sizin evi temizliyor yahu, diye sorsaymış daha şık olurmus. Yarın siz olmadan uyuyunca 3. gün yolunu gözlerken camları da siliverirsiniz artik.Bence bunlar cok guzel duygular bizde oyleyiz ve insallah sonuna kadar boyle oluruzz.
Kayinvalidemin evine temizlige yardima gittim iki gun ayri kaldim ucuncu gun geldi beni aldi.
Gorumceme dedi sen yardim et ben tek uyuyamiyorum :))
Öyle diyeceğine karim niye sizin evi temizliyor yahu, diye sorsaymış daha şık olurmus. Yarın siz olmadan uyuyunca 3. gün yolunu gözlerken camları da siliverirsiniz artik.
Tabi caniimm es daha onemli bir yil daha gormuyver aileni nolcak sanki esin madalya takacak.Geçen bayram da eşimleydim.. Bir yıldır ailemi görmediğim için.oda git dedi .. ama ben onu bırakmak istemiyorum ..
Benimde aklımdan geçti de tepki gelir diye yazmamıştım :)Öyle diyeceğine karim niye sizin evi temizliyor yahu, diye sorsaymış daha şık olurmus. Yarın siz olmadan uyuyunca 3. gün yolunu gözlerken camları da siliverirsiniz artik.
:)) övünülen şey çok tuhaf geldi.Benimde aklımdan geçti de tepki gelir diye yazmamıştım :)
Çok tatlısınızHerkese iyi bayramlar şimdiden ... Fazla uzatmadan birşey sormak istiyorum sizlere.. Eşim bayramlarda falan izni olmaz hiç .. polis eşleri iyi bilir ne demek istediğimi .. her bayram olduğu gibi bu bayramda çalışacak .. Ama bana sen ailenle geçirebilirsin dedi .. Hatta biletini.bile almış.. 2 hafta falan kalacağım.. ama ben hiç mutlu değilim .. Ailemi özledim ama memleketim e gidince hiç mutlu olamıyorum .. sanki evde çocuğumu unutmuş gibi HİSSEDİYORUM .. Sizde de böyle oluyor mu .. ben mi çok abartıyorum .. Aklım hep onda kalıyor yemeğini yedi mi iyi uyudum û falan .. keşke onunla gidebilsem .
Size ne oluyo konusmaya dahil oluyorsunuz sizin fikrinizimi sorduk.Öyle diyeceğine karim niye sizin evi temizliyor yahu, diye sorsaymış daha şık olurmus. Yarın siz olmadan uyuyunca 3. gün yolunu gözlerken camları da siliverirsiniz artik.
Birakin ya su mic mic diyenlerin tek sorunu imrenmeleri.Yav tamam ben mic micim... hey allahım ya ... Korkularım var diyorum .. Benim eşim normal bir işte çalışmıyor .. ben bayramda gezerken o istanbul da bayram da daha da coşan pişkinlerle ugracasak.. ben sadece korkularımı dile getirdim ..
Bende ne zaman konu kıskançlığa gelecek diyordum ki, hoşgeldiniz ,Birakin ya su mic mic diyenlerin tek sorunu imrenmeleri.
Imrenmek miBirakin ya su mic mic diyenlerin tek sorunu imrenmeleri.
Tatlim ben kv nin evini bayramda temizlemedim zaten.Imrenmek misiz çok yaşayın emi
Bence siz bize imrendiniz.
Hiçbir bayram eşimizi bırakıp kv evini temizlemek zorunda olmadığımız için.
Çok imrendim size şu an gerçekten çünkü Evimi 2 gün bırakıp kv evini temizleme şansına sahip olmadığım için. ..
Zaten konu sahibi bu duygularinin garipliğinin farkında olmasa niye konu açıp soru sorsun? İlla ki herkes tek tip düşünmek zorunda, öyle düşünmüyor ve hissetmiyorsan kiskancsindir.Imrenmek misiz çok yaşayın emi
Bence siz bize imrendiniz.
Hiçbir bayram eşimizi bırakıp kv evini temizlemek zorunda olmadığımız için.
Çok imrendim size şu an gerçekten çünkü Evimi 2 gün bırakıp kv evini temizleme şansına sahip olmadığım için. ..
Kendiniz icin soylediyseniz rencide edilebilicek bir sey yapmamissiniz. Aksine cok guzel, cok ince bir davranista bulunmussunuz. Ne guzel bi yetisme tarzi, ne guzel bir saygi. İhtiyac varmis, yardimci olmussunuz. Yapmayanlardan ya talep edilmemistir, yada onlar anne babaya yardimi hizmetcilik olarak adlandirmistir. Caninizi sikmayin :)Tatlim ben kv nin evini bayramda temizlemedim zaten.
Burda size laf ebeligi yapacak durumda degilim. Sadece konusmalariniza biraz daha dikkat edin hepinizin evliligi ayni degil.
Mantikli fikirler verecekseniz verin.
Burda kimseyi rencide etme hakkina sahip degilsiniz hicbirinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?