- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
:))) Isterseniz bütün mahalleyi kirklayin.Size ne oluyo konusmaya dahil oluyorsunuz sizin fikrinizimi sorduk.
Kimse bana zorla ev temizletmiyor. yaslilar ellerime yapismaz.
Bizim gorgumuz bu. Sizinkide oysa sorun yok.
Saolun tesekkur ederim. Sadece kendim icin degil konu sahibi icinde soyledim.Kendiniz icin soylediyseniz rencide edilebilicek bir sey yapmamissiniz. Aksine cok guzel, cok ince bir davranista bulunmussunuz. Ne guzel bi yetisme tarzi, ne guzel bir saygi. İhtiyac varmis, yardimci olmussunuz. Yapmayanlardan ya talep edilmemistir, yada onlar anne babaya yardimi hizmetcilik olarak adlandirmistir. Caninizi sikmayin :)
Tatlım derken ?Tatlim ben kv nin evini bayramda temizlemedim zaten.
Burda size laf ebeligi yapacak durumda degilim. Sadece konusmalariniza biraz daha dikkat edin hepinizin evliligi ayni degil.
Mantikli fikirler verecekseniz verin.
Burda kimseyi rencide etme hakkina sahip degilsiniz hicbirinizzz
Agiz aliskanligi yani tatli oldugunuzdan degil uzerinize alinmayin :))Tatlım derken ?
Hemen konuyu nasıl farklı yere çeksem diye düşünüyorlar ... adamlari evde bırakıyorlar sonra hiç merak etmiyorlar sonra da kocam benden soğudu ... adam soğur tabi ... Benim kocacım en azından farkında ve böyle düşünmem onun hoşuna gidiyor .. normal olan biziz benceBende sizin gibi dusunuyorum. Baglilik, sorumluluk, sevgi ve ozlem bence bu. Ailem bayramda tek olmadilar hicbir zaman. Pek ala baska bir gunde gidilebilir esimin izinli oldugu. Kaldi ki babam bile esini yalniz birakma derdi oyle bir durumda. Bu yuzden ben onlarin bir kavgasina bile sahit olmadan buyudum. O saygi ve sevgiyi "basitlestirmeye" calismadiklari icin.
Ne anlatirsaniz anlatin, bu duyguyu bilmeyen "evde cocugumu unuttum" cumlesini alt acmaya, yemek yedirmeye yorar. Siz hissettiginiz gibi yasayin. Bu duyguyu yasadiginiz icin cok sanslisiniz.
Sizde öyle :)Çok tatlısınız
Hepimiz baska baska sehirlerde dogduk buyduk belkide. Baska kulturlerin insaniyiz. Sadece bunu basite indirgemeye calismak cok komik oluyor. Kimse burda birbirinin dusuncesiyle zaten hayatini degistirmeyecek.Saolun tesekkur ederim. Sadece kendim icin degil konu sahibi icinde soyledim.
Demek istedigim sey bazi insanlarin esleriyle aralarindaki baglilik bi gun bile ayri yatamayacak kadar fazla olabilir bu dogal ve bence cok guzel birsey.
Neden buna bu kadar tepki. Yok mic mic yok abartma yok bilmem ne
Ben üstüme alinmam da , herkese böyle mi hitap edersiniz ?Pazarcı amcaya Tatlım ordan 2 kg domates verir misinAgiz aliskanligi yani tatli oldugunuzdan degil uzerinize alinmayin :))
Boşver canım .... Bir yanım hep buruk olsa da eşimi bu kadar sevdiğim için şanslı hissettim kendimi ... mic mic diyenlere inat... EVETTT BEN MIÇ MIÇ İM .... KOCAM İN HER HALTİNİ DUSUNURUM YEMEK YEDİ Mİ İYİ UYUDU MU YORULDU MU UGRASTİGİ PİSLİKLER COK YORDU MU GECE UZERİ ACİLDİ Mİ KİSACA HERSEYİ DUSUNURUM ... ÇÜNKÜ O BENİM İLK GOZ AGRİM İLK ÇOCUĞUM:)Saolun tesekkur ederim. Sadece kendim icin degil konu sahibi icinde soyledim.
Demek istedigim sey bazi insanlarin esleriyle aralarindaki baglilik bi gun bile ayri yatamayacak kadar fazla olabilir bu dogal ve bence cok guzel birsey.
Neden buna bu kadar tepki. Yok mic mic yok abartma yok bilmem ne
Neyseki sen pazarci amca degilsin :)Ben üstüme alinmam da , herkese böyle mi hitap edersiniz ?Pazarcı amcaya Tatlım ordan 2 kg domates verir misinhmmm ne desem bilemedim
Neyseki sen pazarci amca degilsin :)Ben üstüme alinmam da , herkese böyle mi hitap edersiniz ?Pazarcı amcaya Tatlım ordan 2 kg domates verir misinhmmm ne desem bilemedim
Neyse ki :) neyse en iyisi ben sizinle polemige girmiyim. Iyi bayramlar diyip gidiyimNeyseki sen pazarci amca degilsin :)
Mutlu bayramlarNeyse ki :) neyse en iyisi ben sizinle polemige girmiyim. Iyi bayramlar diyip gidiyim
Boşver canım .... Bir yanım hep buruk olsa da eşimi bu kadar sevdiğim için şanslı hissettim kendimi ... mic mic diyenlere inat... EVETTT BEN MIÇ MIÇ İM .... KOCAM İN HER HALTİNİ DUSUNURUM YEMEK YEDİ Mİ İYİ UYUDU MU YORULDU MU UGRASTİGİ PİSLİKLER COK YORDU MU GECE UZERİ ACİLDİ Mİ KİSACA HERSEYİ DUSUNURUM ... ÇÜNKÜ O BENİM İLK GOZ AGRİM İLK ÇOCUĞUM:)
hangi ilçesindesiniz biz bitlis merkezdeyizBes minareden dördünün kaldığı bitlisin terör ilcesindeyiz.
İLK ÇOCUĞUM:)
Kesmemis hanimefendi. Buyuk bir zevkle emziriyormus. Tatmin oldunuz mu? Bende konu sahibi gibi dusunuyorum. Siz buyumusunu alirsiniz, emzirmezsiniz.Sütten kestin mi ?
O kısımla annesi ilgilendi ben değil, her anne çocuk arasında olmasi gerektiği gibi..Kesmemis hanimefendi. Buyuk bir zevkle emziriyormus. Tatmin oldunuz mu? Bende konu sahibi gibi dusunuyorum. Siz buyumusunu alirsiniz, emzirmezsiniz.
Fikir ayriligi zoruma gitseydi sizinle dalga gecmeye calisirdim. Ama ben saygi duydum. Kendi dusuncenizi soylersiniz ve "bence" dersiniz. Emziriyor musunuz? cumlesi ne kadar ici bos, tahrik etmeye yonelik bir cumle. Sizin fikrinizi hayatina gecirmedi diye nedir konuyu buraya cekmek?O kısımla annesi ilgilendi ben değil, her anne çocuk arasında olmasi gerektiği gibi..
Fikir ayrılıkları neden böyle zorunuza gitti ki ??
Canım git bence; gör aileni; zaten sürekli eşinlesin bundan sonra ailen deseni özlemiştir. Hiç içine sinmiyorsa kalma süreni bir haftaya düşürebilirsin.Herkese iyi bayramlar şimdiden ... Fazla uzatmadan birşey sormak istiyorum sizlere.. Eşim bayramlarda falan izni olmaz hiç .. polis eşleri iyi bilir ne demek istediğimi .. her bayram olduğu gibi bu bayramda çalışacak .. Ama bana sen ailenle geçirebilirsin dedi .. Hatta biletini.bile almış.. 2 hafta falan kalacağım.. ama ben hiç mutlu değilim .. Ailemi özledim ama memleketim e gidince hiç mutlu olamıyorum .. sanki evde çocuğumu unutmuş gibi HİSSEDİYORUM .. Sizde de böyle oluyor mu .. ben mi çok abartıyorum .. Aklım hep onda kalıyor yemeğini yedi mi iyi uyudum û falan .. keşke onunla gidebilsem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?