Sizde de öyle oluyor mu ??

Size ne oluyo konusmaya dahil oluyorsunuz sizin fikrinizimi sorduk.
Kimse bana zorla ev temizletmiyor. yaslilar ellerime yapismaz.
Bizim gorgumuz bu. Sizinkide oysa sorun yok.
:))) Isterseniz bütün mahalleyi kirklayin.
Dedim ya övünmeniz tuhaf geldi.
Yoksa temizlik aşkınızla araniza girmek gibi bir niyetim asla yok.
Mutlu bayramlar, iyi aksamlar. :)

Saolun tesekkur ederim. Sadece kendim icin degil konu sahibi icinde soyledim.
Demek istedigim sey bazi insanlarin esleriyle aralarindaki baglilik bi gun bile ayri yatamayacak kadar fazla olabilir bu dogal ve bence cok guzel birsey.
Neden buna bu kadar tepki. Yok mic mic yok abartma yok bilmem ne

Tatlım derken ?

Hemen konuyu nasıl farklı yere çeksem diye düşünüyorlar ... adamlari evde bırakıyorlar sonra hiç merak etmiyorlar sonra da kocam benden soğudu ... adam soğur tabi ... Benim kocacım en azından farkında ve böyle düşünmem onun hoşuna gidiyor .. normal olan biziz bence

Hepimiz baska baska sehirlerde dogduk buyduk belkide. Baska kulturlerin insaniyiz. Sadece bunu basite indirgemeye calismak cok komik oluyor. Kimse burda birbirinin dusuncesiyle zaten hayatini degistirmeyecek.

Boşver canım .... Bir yanım hep buruk olsa da eşimi bu kadar sevdiğim için şanslı hissettim kendimi ... mic mic diyenlere inat... EVETTT BEN MIÇ MIÇ İM .... KOCAM İN HER HALTİNİ DUSUNURUM YEMEK YEDİ Mİ İYİ UYUDU MU YORULDU MU UGRASTİGİ PİSLİKLER COK YORDU MU GECE UZERİ ACİLDİ Mİ KİSACA HERSEYİ DUSUNURUM ... ÇÜNKÜ O BENİM İLK GOZ AGRİM İLK ÇOCUĞUM:)

Ben üstüme alinmam da , herkese böyle mi hitap edersiniz ?Pazarcı amcaya Tatlım ordan 2 kg domates verir misin hmmm ne desem bilemedim
Neyseki sen pazarci amca degilsin :)

Ben üstüme alinmam da , herkese böyle mi hitap edersiniz ?Pazarcı amcaya Tatlım ordan 2 kg domates verir misin hmmm ne desem bilemedim
Neyseki sen pazarci amca degilsin :)

Onun eşi misiniz yoksa annesi mi?

Kesmemis hanimefendi. Buyuk bir zevkle emziriyormus. Tatmin oldunuz mu? Bende konu sahibi gibi dusunuyorum. Siz buyumusunu alirsiniz, emzirmezsiniz.
O kısımla annesi ilgilendi ben değil, her anne çocuk arasında olmasi gerektiği gibi..
Fikir ayrılıkları neden böyle zorunuza gitti ki ??

O kısımla annesi ilgilendi ben değil, her anne çocuk arasında olmasi gerektiği gibi..
Fikir ayrılıkları neden böyle zorunuza gitti ki ??
Fikir ayriligi zoruma gitseydi sizinle dalga gecmeye calisirdim. Ama ben saygi duydum. Kendi dusuncenizi soylersiniz ve "bence" dersiniz. Emziriyor musunuz? cumlesi ne kadar ici bos, tahrik etmeye yonelik bir cumle. Sizin fikrinizi hayatina gecirmedi diye nedir konuyu buraya cekmek?

Canım git bence; gör aileni; zaten sürekli eşinlesin bundan sonra ailen deseni özlemiştir. Hiç içine sinmiyorsa kalma süreni bir haftaya düşürebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…