Sizde de öyle oluyor mu ??

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Herkese iyi bayramlar şimdiden ... Fazla uzatmadan birşey sormak istiyorum sizlere.. Eşim bayramlarda falan izni olmaz hiç .. polis eşleri iyi bilir ne demek istediğimi .. her bayram olduğu gibi bu bayramda çalışacak .. Ama bana sen ailenle geçirebilirsin dedi .. Hatta biletini.bile almış.. 2 hafta falan kalacağım.. ama ben hiç mutlu değilim .. Ailemi özledim ama memleketim e gidince hiç mutlu olamıyorum .. sanki evde çocuğumu unutmuş gibi HİSSEDİYORUM .. Sizde de böyle oluyor mu .. ben mi çok abartıyorum .. Aklım hep onda kalıyor yemeğini yedi mi iyi uyudum û falan .. keşke onunla gidebilsem .

Gitme dese daha mı iyi,neden bukadar mutsuz bi millet olduk biz. Eşiniz sonradan polis olmadı dimi ? Bunları bilerek evlendiniz sonuçta. Emin olun bayramda çalışmak ailesiyle olamamak onun için daha zordur. Hissettiğin şeyi anlayabiliyorum benim eşiminde yurtdışı seyahatleri oluyor. Eşim yokken yaptığım herşey bi eksik gibi oluyor ama yapacak bişey yok.

Ben de aynı durumdayım, biz Doğudayız ve 10 aylık evliyiz. Bayram günü gece gidecek işe, gündüz evde, maalesef yine izin yok...
Bana da git ailenin yanına alayım biletini dedi ama, ben gitmedim.
Ben ailemle mutlu mesut bayram keyfi yaparken onu yalnız bırakmak istemedim çalışıyor olsa dahi.
Kaldı ki bizim burda kimsemiz yok.

Esim 12 12 çalışıyor. Bana git dedi. Reddettim. Sarmami sardim baklavami yaptim sutlacimi da yapacagim. Bu evde bayram kutlanacak sen calissanda calismasanda bu bayrami beraber kutlayacagiz dedim. Bayramlik alisverisimide yaptım. Ozel gunlerde kocamin yaninda olmaliyim. Omur boyu ailemle kalmayacagim ya. Hep esim yanimda olacak. Bayramlar ozeldir. Ve ben ozel gunlerde esimi tercih ediyorum.

Caniiimmm bende polis esiyim. Esini birskip gitme sakin.
Normalde gitmeyecektim ama düğün falan var .. bir de eşim çok çalışacakmış bu bayram .. yalnız geçirme git dedi .. siz beni çok iyi anlıyorsunuz ... onsuz hiç bir yere gitmek istemiyorum

Bende ilk 2 günü burdayım zaten .. bayramın 3. Günü gideceğim .. ama içim hiç rahat değil ..

Bizde dogudayiz hangi ildesiniz siz?

Her sene bir bayrami esinle bir bayrami da ailenle gecir. Simdi biletin alinmis git, Kurban bayramini da esinle gecirirsin. Seneye de tam tersini yaparsin. Kuban'da ailenle Ramazan'da esinle olursun. Koca da onemli aile de. Allah ikisinin de yoklugunu gostermesin.

Tüm anladığın bu işte

e çocuğumu evde bırakmış gibi hissediyorum dmeişsin. benim lafım değil ki o senin lafın. şu eşlerinizi hayatınızın merkezine koymayın ya bu sağlıklı bi bakış açısı değil.

Benim eşim daha yeni polis oldu .. istanbul dayız .. bizimde kimsemiz yok burda

e çocuğumu evde bırakmış gibi hissediyorum dmeişsin. benim lafım değil ki o senin lafın. şu eşlerinizi hayatınızın merkezine koymayın ya bu sağlıklı bi bakış açısı değil.
Eğer eşim normal bir işte çalışıyor olsaydı bende öyle hissetmezdim .. Ama bilen bilir hiç kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…