Normalde gitmeyecektim ama düğün falan var .. bir de eşim çok çalışacakmış bu bayram .. yalnız geçirme git dedi .. siz beni çok iyi anlıyorsunuz ... onsuz hiç bir yere gitmek istemiyorumCaniiimmm bende polis esiyim. Esini birskip gitme sakin.
Bizde dogudayiz hangi ildesiniz siz?Ben de aynı durumdayım, biz Doğudayız ve 10 aylık evliyiz. Bayram günü gece gidecek işe, gündüz evde, maalesef yine izin yok...
Bana da git ailenin yanına alayım biletini dedi ama, ben gitmedim.
Ben ailemle mutlu mesut bayram keyfi yaparken onu yalnız bırakmak istemedim çalışıyor olsa dahi.
Kaldı ki bizim burda kimsemiz yok.
Tüm anladığın bu işteevdeyken yemeğini sen yedirip altını da sen mi değişttiriyosun?
Tüm anladığın bu işte
Doğu anadoluda, haritanın taa ucundayız, Irak sınırında. Siz?Bizde dogudayiz hangi ildesiniz siz?
Benim eşim daha yeni polis oldu .. istanbul dayız .. bizimde kimsemiz yok burdaBen de aynı durumdayım, biz Doğudayız ve 10 aylık evliyiz. Bayram günü gece gidecek işe, gündüz evde, maalesef yine izin yok...
Bana da git ailenin yanına alayım biletini dedi ama, ben gitmedim.
Ben ailemle mutlu mesut bayram keyfi yaparken onu yalnız bırakmak istemedim çalışıyor olsa dahi.
Kaldı ki bizim burda kimsemiz yok.
Bes minareden dördünün kaldığı bitlisin terör ilcesindeyiz.Doğu anadoluda, haritanın taa ucundayız, Irak sınırında. Siz?
Eğer eşim normal bir işte çalışıyor olsaydı bende öyle hissetmezdim .. Ama bilen bilir hiç kolay değile çocuğumu evde bırakmış gibi hissediyorum dmeişsin. benim lafım değil ki o senin lafın. şu eşlerinizi hayatınızın merkezine koymayın ya bu sağlıklı bi bakış açısı değil.
Az önce Doğudayız demiştiniz diye hatırlıyorum? İstanbul da benim memleketim, herkes orda. Allah'ın işi işte :)Benim eşim daha yeni polis oldu .. istanbul dayız .. bizimde kimsemiz yok burda
Olsun. Bizimde kimsemiz yok. Arkadas cevremde yok. Ve ben bayramları seven bir insanım. 1 aydir heyecanla bekledim bayrami.Benim eşim daha yeni polis oldu .. istanbul dayız .. bizimde kimsemiz yok burda
Allah yardımcınız olsun, allahım korusun hepsini.Bes minareden dördünün kaldığı bitlisin terör ilcesindeyiz.
Yoo ben doğudayız demedimAz önce Doğudayız demiştiniz diye hatırlıyorum? İstanbul da benim memleketim, herkes orda. Allah'ın işi işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?