Sizde durum nedir?

Cevap yazan herkese teşekkür ederim annem elli küsur yaşında değişmez yani bu konuyu böyle kabul edip ne kadar acı da olsa yoluma devam edeceğim bilinçli bir şekilde dünyaya çocuk getirmediği kanaatindeyim.. Bir kere bile başı okşanmamış sıfır ilgiyle geçmiş bir çocukluk...Nasıl okuyup öğretmen oldum sanırım Allah işim konusunda yüzüme güldü kendi yaralarımı kendim sarıp , ileride çocuğum olursa annemin bana göstermediği şefkati gösteririm inşallah. İnsan ailesini seçemiyor bu dünyaya gelirken ama nasıl ebeveyn olacağı kendi seçimi.Iyi ki buraya konumu açtım icimdekileri yazıya dökünce bir nebze rahatladım. Sizleri seviyorum kadınlar kulübü 👍💕💕👍

Hangimiz her konuda tamız ki?
siz annenizden yaralısınız ben babamdan. kimi de eşinden.. 50 yaşına da gelsek ana baba sevgisi arıyoruz evet ama kabul etmek ve teslim olmak lazım.. sahip olduklarımıza şükretmemiz lazım. mesleğiniz var maddi anlamda muhtaç değilsiniz ne güzel.

Her zaman böyleydi düşünün ilkokuldan itibaren annem hangi şubeye bile gittiğimi bilmezdi ama son zamanlarda çok üzülmeye başladım çünkü çocukken çok fazla farkında değildim şimdi velilerimi görüyorum da ....
Bence bu yapı meselesi. Ben annemle standart anne kız ilişkisi içindeydim, ne çok iyi ne çok kötü . Bilirsiniz sonuçta ailemiz onlar bizim. Şimdi ise annemle iyi olduğumuzda arar sürekli, benim aramamı beklemez. Sağolsun kayınvalidem de öyle. Ama kendi annemle biraz ters düşsem, yada istemediği birşey olsa aramaz. Kimisi ya hep diyor kimisi ya hiç. Kimisi de nabza göre şerbet. Ne yapalım işte böyle kabul ediyoruz..

Annem günde iki üç kez muhakkak arar ama herkesin yapısı bir değil ki. Mesela ben telefonla konuşmayı sevmediğim için kimseyi aramak aklıma gelmez. Bence size karşı sevgisi ve ilgisiyle hiçbir alakası yok :)

Benim annem hemen hemen hergun ariyor. En geç 3 gunde bir arar.
Eşimin annesi birşey haber vermeyecekse veya bir işi yoksa aramaz çok nadir arar ama aralarinda bir sorun veya küslük yok, yapıları oyle.

Annem günde iki üç kez muhakkak arar ama herkesin yapısı bir değil ki. Mesela ben telefonla konuşmayı sevmediğim için kimseyi aramak aklıma gelmez. Bence size karşı sevgisi ve ilgisiyle hiçbir alakası yok :)
Peki bir kere bile kızım deyip oksamamasi güzel bir cift laf duymamam hangi şubede olduğumu bilmemesi vs bunların da mı alakası yok?

Eşimin annesi de sizin ki gibi normal şartlarda aramaz. Çok çok nadir arar onda da kesin biri gelmiştir bize gelin demek için arar.
Ölsek kalsak haberi yok yani biz aramasak.
Bazı insanlar öyle görmüşler evladını küçük olduğu için aramıyorlar.
esinin annesi 10numara kadin 😂

Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir sorum var uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum sadece canımı sıkan bir konuda sizdeki durumu merak ediyorum konu annem...Ben aramadıkça aylar hatta bir yıl bile olsa arayıp sormaz insan kaç yaşına gelirse gelsin annesinin bi kızım nasılsın diye iki kelime demesini bekliyor sizin anneniz sizi ne kadar sıklıkla arar?Ben bunu kendisine sordum siz beni arayacaksınız ben aramam diyor kendisi ablamda kalıyor tek te kalsa asla aramaz hep bizden bekler aramızda hiç bir sıkıntı yok bu arada içinden gelmiyor sanırım ama ben buna çok takıldım bu aralar.Size çok basit bir konu gibi gelebilir ama benim annem gibi olan var mı acaba merak ettim.
Dakka bir arar benim annem 🤣 Bazem daralıyorum sürekli aramasından.. Sizin annenizse ilginç...

Merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir sorum var uzun uzun yazıp sizi sıkmak istemiyorum sadece canımı sıkan bir konuda sizdeki durumu merak ediyorum konu annem...Ben aramadıkça aylar hatta bir yıl bile olsa arayıp sormaz insan kaç yaşına gelirse gelsin annesinin bi kızım nasılsın diye iki kelime demesini bekliyor sizin anneniz sizi ne kadar sıklıkla arar?Ben bunu kendisine sordum siz beni arayacaksınız ben aramam diyor kendisi ablamda kalıyor tek te kalsa asla aramaz hep bizden bekler aramızda hiç bir sıkıntı yok bu arada içinden gelmiyor sanırım ama ben buna çok takıldım bu aralar.Size çok basit bir konu gibi gelebilir ama benim annem gibi olan var mı acaba merak ettim.
Gunde en minimum 2 kez konusuyoruz. Bende bu kadar görüşmek istemiyorum ama anneminde huzursuz olmasini istemem. Ya bazi büyükler kucuklerden aranilmayi bekliyor. Cevremde de var bu tarz insanlar. Birkac hafta aramayin illa bir gün arayacak bi yasatin aranilmamanin nasil bisey oldugunu merak edecektir sizi

Biz her gün ararız. Açıkçası kim uygunsa o arar

Anneniz biraz farklıymış ama bu sizi daha az sevdiğini falan göstermez. Bazı insanlar böyledir yani. Karşısındaki insana değer versede hayatındaki detayları çok önemsemez. Anneniz de herkese karşı böyleyse yapı meselesidir. Onun yerine siz sık sık arayın.

Benim annem beni asla aramaz ne beni ne çocuklarımı asla merak etmez ben hergun ariyorum telefonu kapatmak için saniyeleri sayıyor resmen aramızda bir sorun da yok halbuki daha yeni geçenlerde 2 gün aramadim bende sizin gibi sinir oldum aramadı ya tekrar 3. Gün akşamı ben aradım sitem ettim ya insan bi arar oldukmu kaldık mi ortalıkta virüs var Allah korusun birseymi oldu merak etmez mi Allah askina

Böyle konularda benim annem sık sık arar duramaz bilmem ne diyenleri gerçekten anlamıyorum. Belki kötü niyetle yapmıyorlar ama gerçekten saçma. Herkes biraz daha empati yapmaya çalışsa ne güzel olur

Cevap yazan herkese teşekkür ederim annem elli küsur yaşında değişmez yani bu konuyu böyle kabul edip ne kadar acı da olsa yoluma devam edeceğim bilinçli bir şekilde dünyaya çocuk getirmediği kanaatindeyim.. Bir kere bile başı okşanmamış sıfır ilgiyle geçmiş bir çocukluk...Nasıl okuyup öğretmen oldum sanırım Allah işim konusunda yüzüme güldü kendi yaralarımı kendim sarıp , ileride çocuğum olursa annemin bana göstermediği şefkati gösteririm inşallah. İnsan ailesini seçemiyor bu dünyaya gelirken ama nasıl ebeveyn olacağı kendi seçimi.Iyi ki buraya konumu açtım icimdekileri yazıya dökünce bir nebze rahatladım. Sizleri seviyorum kadınlar kulübü 👍💕💕👍
Aynı benim annem tıpkısının aynısı maalesef ilgi sevgi şevkat hiç görmedim benim çocuklarıma sürekli sarılıp öpmem seni seviyorum demem ona cok ilginç geliyor

Benimki de öyle her gün aarıyorum bazen yoğun olup arayamadığımda acaba bugün arar mı beni diyorum yok ertesi gün yine ben arıyorum

Her gün yazar bazen üşenir arar, ben bir gün yazmayınca aramayınca hemen trip atar ben yazmasam aklına gelmiyo hiç falan diye :) yani hergün araşır yazışırız mutlaka kısa da olsa

Back
X