sizde etrafınızda böyle bir olay yaşadınız mı?

hayir benimki tam tersi sen yanlis anlamisin

aksbdjdjdjanakskziushsbamslso

bak yazdiklarin tam olarak boyle anlasiliyor..
daha derdini anlatamiyorsun..
birde anlamadiniz diyorsun..
duzgunce soyle bir olay yasadim ve sonucunda bunu kafama taktim de.. bizde yardimci olalim..
bulmaca gibi konusma artik

birimiz yanlış anlamışız ama hangimiz?

ablanın kızı kaç yaşında ?????

Yaşlı göründüğünüzü mü düşündünüz yaşlı birine benzetilince? Yani ben anneme ve teyzeme benzerim onlar da kesin bir büyüklerine benziyordurlar dolayısı ile ben de ona da benziyorumdur. Bu yaşlı olduğumdan değil.
Maddi imkanınız var mı? Terapi inanın size iyi gelecektir. Ben de okb için gittim. Gayet de iyi geliyor. İlaç da kullandım. Neden bunu düşünmüyorsunuz? hayat kaliteniz artar.

Canım, çocuğa benzetilirken yüzünün çocuk gibi gorundugu degil sima olarak çocuğa benzediğin söylenmeye çalışmış.

X'in 6 aylık bebeği aynı x'e benziyor derken x'in yüzünün Bebek gibi oldugu degil bebeğin kasının gözünün x'e benzediği anlatılmaya çalışmış.

Sima, ağız sekli, burun yapısı vs. yani.
Arkadaşların doktor önerilerine katılıyorum

Cute sorunu ciddiye alıp, hiç üşünmeden cevaplamışsın valla

kucuk biribin buyuk birine benzetilmesi olayını etrafinda duyan varmidir yani

Dert ettiğiniz tam olarak ne? Çocuğunuz bir aile büyüğüne benzetiliyor ve o kişi de çirkin mi sizce?

neden?
benim yeğenim (aramızda 23 yaş var) doğduğu andan itibaren bana benziyor. 13 yaşında hala benziyor. ben mutlu oluyorum.
ge
neden?
benim yeğenim (aramızda 23 yaş var) doğduğu andan itibaren bana benziyor. 13 yaşında hala benziyor. ben mutlu oluyorum.
gercekten mi
neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…