- 8 Eylül 2016
- 191
- 10
- 13
- 29
- Konu Sahibi ececansuece
-
bir cocuga benzetilmek rahatsiz etti beniPeki neden psikolojinizi bozdu? Ne düşündünüz? Sorun yaptığınız ne tam olarak?
hayir benimki tam tersi sen yanlis anlamisin
konu sahibi yasli birine benzetilmis takinti yapmis..
ne var yani 7 aylik oglum 65 yasindaki dedesi e benziyor
..
yani yasli birine benziyor diye cirkin mi oluyor.. yasli mi oluyor.
acilen tedavi olman lazim..
okb bile isyanlarda artik.. doktora git..
bir cocuga benzetilmek rahatsiz etti beni
bu cevap benim icin gercekten onemli kac yasinda oldugune yapıcaksınız?
önce sorulara cevap verin. öyle gidelim. sizin aklınızı kurcalayan nedir tam olarak?
çocukmuyum ben ya benim yüzüm genc bir birey degilmitam olarak nesi rahatsız etti?
çocukmuyum ben ya benim yüzüm genc bir birey degilmi
ablanın kızı kaç yaşında ?????
bu cevap benim icin gercekten onemli kac yasinda oldugu
gercekten yasadınmı böyle olay benimki tam olarak bu işte5 yasadindaki yegenimlede biz benziyoruz.. ben 30 yasindayim..
ee ne var bunda.. bu cok guzel bisey.. nesi rahatsiz etti tam olarak
gercekten yasadınmı böyle olay benimki tam olarak bu işte
Canım, çocuğa benzetilirken yüzünün çocuk gibi gorundugu degil sima olarak çocuğa benzediğin söylenmeye çalışmış.
X'in 6 aylık bebeği aynı x'e benziyor derken x'in yüzünün Bebek gibi oldugu degil bebeğin kasının gözünün x'e benzediği anlatılmaya çalışılır.
Sima, ağız sekli, burun yapısı vs. yani.
Arkadaşların doktor önerilerine katılıyorum
Benım oglum bana benzıyor hem huy olarak hem fızıksel olarak. Ancak bır kac zaman once fark ettım kı amcamın kızınada cok benzıyor. Ten renklerı bakısları gozlerı . Amcamın kızıda kuzenler arasında tek sarısın olmayan ama beyaz tenlı kızımız. Oglumda oyle. Hıc yadırgamadım bu durumu ne varmıs yanı
kucuk biribin buyuk birine benzetilmesi olayını etrafinda duyan varmidir yani
gercekten yasadınmı böyle olay benimki tam olarak bu işte
Dalga yamı geldimCute sorunu ciddiye alıp, hiç üşünmeden cevaplamışsın valla
Dert ettiğiniz tam olarak ne? Çocuğunuz bir aile büyüğüne benzetiliyor ve o kişi de çirkin mi sizce?
geneden?
benim yeğenim (aramızda 23 yaş var) doğduğu andan itibaren bana benziyor. 13 yaşında hala benziyor. ben mutlu oluyorum.
gercekten mineden?
benim yeğenim (aramızda 23 yaş var) doğduğu andan itibaren bana benziyor. 13 yaşında hala benziyor. ben mutlu oluyorum.
neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?