sizde etrafınızda böyle bir olay yaşadınız mı?

konu sahibinin diğer konularına baktım
üzerine gtmeyin bence
kendisinin destek alması gerekiyor sanırım.
E ececansuece biran evvel bu düşünceleriniz için bir uzmandan yardım alın ltf

ben 30 yaşında falandım

amcamın oğlunun kızı bana inanılmaz benziyordu ve 8-9 aylık falandı

bir kızım olsa bu kadar benzemez herhalde diyordum estagfur tövbe çektim çünkü gerçekten çok garip geldi bana ,

cünkü biz kardeşler olarak bile birbirimize benzemeyiz ,

hatta annesi kızımın büyümüş halini merak etmiyorum artık çünkü sana benziyor güzel olacak demek ki falan dedik güldük ,

ama sen bunu neden bu kadar büyütüyorsun onu anlamdım ,

Çocuğa benzetildiniz diye tipinizin çocuk gibi olması kast edilmiyor,yüz hatları benziyor,kızımı eşime benzetiriz şimdi kızım ben erkekmiyimde babama benzetiyorsunuz demedi hiç.
Ahahah
Ben anneme de babama da benzemiyorum. O zaman ben neyim ki acaba

Bu konuyu actiginda sormustum cevap vermedin evlatlik oldugunu benzetildigin kisinin cocugu oldugunu filanmi dusunuyorsun diye cevap vermedin aciyon konuyu gidiyon cevapta vermiyon anlamadik derdini

bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış özdeyişini açıkla deseler direk bu konuyu açarım.
konu sahibinin psikolojik rahatsızlığı var herkes ille çözmeye çalışıyor veya cevap veriyor.
cevap vermeyin ilgilenmeyin arkadaşlar. bir arkadaş daha önce açtığı konuları da paylaştı.
konu sahibinin sorunları varsa dalga geçmek laf sokmak için bahane mi arıyorsunuz.
üstüne gitmeyin. cevap vermek zorunda hissetmeyin kapatın konuyu gitsin.
bişey yazmayacaktım ama herkes neden bu kadar inatla konu sahibini sıkıştırıyor anlayamadım..

konu sahibinin diğer konularına baktım
üzerine gtmeyin bence
kendisinin destek alması gerekiyor sanırım.
E ececansuece biran evvel bu düşünceleriniz için bir uzmandan yardım alın ltf
Eski konularina bakmak lazimmis cidden.
Orada teyzeye benzetilmekten muzdarip.
Burada bir cocuga.
Tedavisi basarili ilerlemiyor sanirim.
Tedsvi goruyomus.Okb icin.
Bdv lik konu degil

şuan benziyomu şuan kac yasnda peki

Akrabaya benzemeyi birak.
Taa kitalar otesinden bir insana bile benzeyebiliyorlar.

Biri abd biri ingiliz yada turk. Yinede birbirlerine benzeyebiliyorlar.
Yani turkiye sinirlari icinde aile olmasa bile benzeme ihtimali cok yuksek ki bu akraba olursa cok cok mumkun.
Benim ikizim fransadaydi :)) yani benzerim. Tv de haberlere cikmis bir olay olmus. Heoimiz tv ye yapistik resmen ben ordaymissim gibiydi. Giyinme tarzim oturusumla ayniydi.

Elbetde benzer akrabalar birbirine bu normal siz bunu neden takinti yapdi iz? Ben cok uzaktan bir akraba kiziyla birbirimize benziyoruz yani olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…