- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- 398
- Konu Sahibi ececansuece
-
eee ne olmus benzettılerse biz bunu anlamadık
Kim bu çocukhayir bir cocugu bana benzettiler
Sen neden bıktın biz bi anlasak!!bıktım artık
Çocuğa benzetildiniz diye tipinizin çocuk gibi olması kast edilmiyor,yüz hatları benziyor,kızımı eşime benzetiriz şimdi kızım ben erkekmiyimde babama benzetiyorsunuz demedi hiç.çocukmuyum ben ya benim yüzüm genc bir birey degilmi
Eski konularında da böyle şeyler yazmış arkadaş.Kim bu çocuk
Benim kuzenim (teyzemin kızı) bana aşırı derecede benziyor da bunun nesini sorun yaptın??kucuk biribin buyuk birine benzetilmesi olayını etrafinda duyan varmidir yani
AhahahÇocuğa benzetildiniz diye tipinizin çocuk gibi olması kast edilmiyor,yüz hatları benziyor,kızımı eşime benzetiriz şimdi kızım ben erkekmiyimde babama benzetiyorsunuz demedi hiç.
Eski konularina bakmak lazimmis cidden.konu sahibinin diğer konularına baktım
üzerine gtmeyin bence
kendisinin destek alması gerekiyor sanırım.
E ececansuece biran evvel bu düşünceleriniz için bir uzmandan yardım alın ltf
yaşı kaçEski konularında da böyle şeyler yazmış arkadaş.
Benim kuzenim (teyzemin kızı) bana aşırı derecede benziyor da bunun nesini sorun yaptın??
Eski konularina bakmak lazimmis cidden.
Orada teyzeye benzetilmekten muzdarip.
Burada bir cocuga.
Tedavisi basarili ilerlemiyor sanirim.
Tedsvi goruyomus.Okb icin.
Bdv lik konu degil
şuan benziyomu şuan kac yasnda pekiben 30 yaşında falandım
amcamın oğlunun kızı bana inanılmaz benziyordu ve 8-9 aylık falandı
bir kızım olsa bu kadar benzemez herhalde diyordum estagfur tövbe çektim çünkü gerçekten çok garip geldi bana ,
cünkü biz kardeşler olarak bile birbirimize benzemeyiz ,
hatta annesi kızımın büyümüş halini merak etmiyorum artık çünkü sana benziyor güzel olacak demek ki falan dedik güldük ,
ama sen bunu neden bu kadar büyütüyorsun onu anlamdım ,
aramızda çok yaş farkı var. O daha kreşe gidiyor, ben evliyim mesela. Ama küçüklüğüme çok benzetiyor herkesyaşı kaç
şuanda benziyor sana diyorlar mıaramızda çok yaş farkı var. O daha kreşe gidiyor, ben evliyim mesela. Ama küçüklüğüme çok benzetiyor herkes
Evet. Teyzemin arkadaşı bebekliğinden beri diyordu X'a çok benziyor diye teyzem de benzetiyormuş zaten. Annem, babam ve birçok akraba bana benzetiyor ben de tabii. ama benim hoşuma gidiyor bu durum. Siz neden rahatsız oldunuz ki?şuanda benziyor sana diyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?