- 3 Nisan 2014
- 36.219
- 147.766
- 798
- Konu Sahibi ececansuece
-
Evet. Teyzemin arkadaşı bebekliğinden beri diyordu X'a çok benziyor diye teyzem de benzetiyormuş zaten. Annem, babam ve birçok akraba bana benzetiyor ben de tabii. ama benim hoşuma gidiyor bu durum. Siz neden rahatsız oldunuz ki?
şuan kac yasinda peki kusuruma bakmazsanEvet. Teyzemin arkadaşı bebekliğinden beri diyordu X'a çok benziyor diye teyzem de benzetiyormuş zaten. Annem, babam ve birçok akraba bana benzetiyor ben de tabii. ama benim hoşuma gidiyor bu durum. Siz neden rahatsız oldunuz ki?
Aynı kaynım
evettakıntı hastalığın mı var?
küçüklüğünden beri miVar mesela ben teyzeme benziyor muşum
ben hala anlamadım sizin çocuğunuz mu zannettiler yani????KONU AKRABALARDAN BİR COCUGU BANA BENZETTİLER ACIKLADIM SONUNDA
hayir rahatsz oldumben hala anlamadım sizin çocuğunuz mu zannettiler yani????
uzman değilim yardımcı olamam ama bir ara benimde vardı sürekli ellerimi yıkama ihtiyacı hissediyordum farkına vardığımda düşünmemeye çalıştım dikkatimi başka yöne kaydırdım sürekli aklıma geldikçe ben sanırım hafif geçiriyordum ve atlattım seninkinin derecesi ne bilmiyorum ama yardım almalısın bir sürü konu açmışsın dönüşme lafına takılmışsın. herkes herkese benzeyebilir bu akrabanda olabilir hiç alakan olmayan bir yabancıda içini ferah tutmaya çalış kendine telkinler ver sakinleştir kendini yapamıyorsan yardım al...
okuyarak bu sayfaya kadar geldim çok geçmiş olsun lütfen tedavinizi yarım bırakmayınha
hayir rahatsz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?