- 15 Şubat 2013
- 26.558
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.394
- 798
- Konu Sahibi BengisuCan91
-
Çıkarıp geri koyuyo heraldeEşyaları toplarken kolilerin üzerine içinde ne olduğunu yazsaydınız kolaylık olurdu. Bi de bir sene de zaten onu çıkar bunu çokta boşalırdı o koliler ben olsam. Çocuğunuz kaç aylık?
Kardeş kolileri aç yerleştir. Taşınıncada telrar yerleştirsin. Koli yapmak öyle aman aman zor bir iş değilÇok istiyorum şöyle düzenli kendime ait bir evim olsa ama görüyorum ki maddi olanaklar buna yetmiyor eşimle ne zaman konuşsam maddi gücünün yeterli olmadığını bazı şeylerin zamanla olabileceğini söylüyor artik bu pahalılıkta iyice umutsuz olmaya başladım eşimle ne zaman bu konuyu konuşsam tepkisi çok ağır oluyor taşındığımız 1 sene olcak eşyalarim bir odanin icinde 1 senedir kolilenmiş halde bekliyor neden diye sorarsanız lojman başvurusu yapmistik onu bekliyoruz ona göre tekrardan evi tasiyacagiz ve ben o kolilerin icinden hergün birseyler aramaya calisiyorum ne nerede bilmiyorum hersey karman çorman böyle oluncada insanin ne yaşama hevesi kalıyor ne de evde bir huzur hergün birşeyler aramaktan ciddi anlamda bunaldım diyorum böyle nereye kadar idare edeceğim bazen kafayi yicek gibi oluyorum her gittiğim yerde perde sıkıntısı halı degistirme sıkıntısı nereye kadar diyorum artik Allah ihtiyaci olan herkezi bir ev sahibi yapsin inşallah diyorum ne kadar zormuş arkadaşlar
Benim de 2 küçük kızım var. İlk anne olduğumdan beri 4 kere ev taşıdım, en uzun oturduğum 1,5 seneydi. Evet zor uzun süre açamadığım koliler oldu ama bu süre en fazla 1 ay oldu. Günlük kullandıklarınızı yerleştirdiyseniz her gün koli kurcalamanıza neden gerek oluyor anlamadım. Eşiniz ne iş yapıyor bilmiyorum ama siz çalışmıyorsanız ve birikimi yoksa çok da zorlamayın adamı. Tek maaşla ev alınabilecek yıllar çoktan geçti. Milyonları bulmuş ev fiyatları.Tabikide yaşanmaz ama beklemek gibi bir zorunluluğum vardı bende mutlu degilimki bu durumdan ayrıca küçük çocuğum var küçük cocugunuz varken öyle herşey bir anda istediğiniz gibi olmuyor ne yazikki
e böyle daha çok vakit alıyor hem de düzensiz. hem de eviniz yuva gibi değlKüçük cocugum var cnm o yuzden hiç bulasmadim vakit aliyor cunku
Artık bu devirde ev almak çok zor. benimde kafaya taktıgim bı konu ama yapacak bişey yok.Çok istiyorum şöyle düzenli kendime ait bir evim olsa ama görüyorum ki maddi olanaklar buna yetmiyor eşimle ne zaman konuşsam maddi gücünün yeterli olmadığını bazı şeylerin zamanla olabileceğini söylüyor artik bu pahalılıkta iyice umutsuz olmaya başladım eşimle ne zaman bu konuyu konuşsam tepkisi çok ağır oluyor taşındığımız 1 sene olcak eşyalarim bir odanin icinde 1 senedir kolilenmiş halde bekliyor neden diye sorarsanız lojman başvurusu yapmistik onu bekliyoruz ona göre tekrardan evi tasiyacagiz ve ben o kolilerin icinden hergün birseyler aramaya calisiyorum ne nerede bilmiyorum hersey karman çorman böyle oluncada insanin ne yaşama hevesi kalıyor ne de evde bir huzur hergün birşeyler aramaktan ciddi anlamda bunaldım diyorum böyle nereye kadar idare edeceğim bazen kafayi yicek gibi oluyorum her gittiğim yerde perde sıkıntısı halı degistirme sıkıntısı nereye kadar diyorum artik Allah ihtiyaci olan herkezi bir ev sahibi yapsin inşallah diyorum ne kadar zormuş arkadaşlar
Bence konu sahibi tembel. Kocası da öyle deyince işine gelmiş. 1 yıl yahu bu, 365 gün, 52 hafta. Her hafta bir koli açılsa bitmişti zaten çoktan.Hayır bir de koca ne karışmalı ki, yerleşirim yerleşirim,kocama mı sorcam?
3 gün değil 1 hafta değil. Bence onu bile yazmaz konu sahibi.Kolilere içinde neler olduğuna dair kağıt yapıştırabilirsiniz böylelikle ne nerede diye aramak zorunda kalmazsınız.
Canım kendini niye stres ediyorsun o kolileri tekrar toplamak daha az stres yapar. İki günlük dünya gününü güzelleştir. Ben otel odasını bile güzelleştiriyorum 3 güne çıkacağım ama o 3 günüm niye değersiz olsun?Çok istiyorum şöyle düzenli kendime ait bir evim olsa ama görüyorum ki maddi olanaklar buna yetmiyor eşimle ne zaman konuşsam maddi gücünün yeterli olmadığını bazı şeylerin zamanla olabileceğini söylüyor artik bu pahalılıkta iyice umutsuz olmaya başladım eşimle ne zaman bu konuyu konuşsam tepkisi çok ağır oluyor taşındığımız 1 sene olcak eşyalarim bir odanin icinde 1 senedir kolilenmiş halde bekliyor neden diye sorarsanız lojman başvurusu yapmistik onu bekliyoruz ona göre tekrardan evi tasiyacagiz ve ben o kolilerin icinden hergün birseyler aramaya calisiyorum ne nerede bilmiyorum hersey karman çorman böyle oluncada insanin ne yaşama hevesi kalıyor ne de evde bir huzur hergün birşeyler aramaktan ciddi anlamda bunaldım diyorum böyle nereye kadar idare edeceğim bazen kafayi yicek gibi oluyorum her gittiğim yerde perde sıkıntısı halı degistirme sıkıntısı nereye kadar diyorum artik Allah ihtiyaci olan herkezi bir ev sahibi yapsin inşallah diyorum ne kadar zormuş arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?