- 14 Mayıs 2011
- 2.082
- 2.014
- 103
- Konu Sahibi BengisuCan91
-
Neden yargılıyorsunuz hanımefendiyi? Tek maaşlı diye çocuk yapmasın mı? Onlar öyle uygun görmüşler. Kendi çalışsa, o para da bakıcıya da gidecekti. Belki iş aradı bulamadı, belki atanamadı.Müge Anlı'nın "Geldim gidiyorum, şöyle bir kadın olamadım" dediği kadin tipisiniz.
Elini bir işe sürmeyen, prenses modu hep açık, erkenden çocuk yapıp tek maaşla her şey çok zor diye ağlayan...
Eşiniz kolilere dokunma dedi diye dokunmuyorsunuz. Oldu...
Tam olarak nerdesiniz, alabilecek imkanınız varda mı erteliyorsunuz onu bilemedim. Ama bugünün işini yarın bırakma demişler. Hatta bence Bugünün işini yarına bırakma TÜRKİYE'M olarak değişmeli malum her geçen gün imkansızlığa doğru ilerliyoruzÇok istiyorum şöyle düzenli kendime ait bir evim olsa ama görüyorum ki maddi olanaklar buna yetmiyor eşimle ne zaman konuşsam maddi gücünün yeterli olmadığını bazı şeylerin zamanla olabileceğini söylüyor artik bu pahalılıkta iyice umutsuz olmaya başladım eşimle ne zaman bu konuyu konuşsam tepkisi çok ağır oluyor taşındığımız 1 sene olcak eşyalarim bir odanin icinde 1 senedir kolilenmiş halde bekliyor neden diye sorarsanız lojman başvurusu yapmistik onu bekliyoruz ona göre tekrardan evi tasiyacagiz ve ben o kolilerin icinden hergün birseyler aramaya calisiyorum ne nerede bilmiyorum hersey karman çorman böyle oluncada insanin ne yaşama hevesi kalıyor ne de evde bir huzur hergün birşeyler aramaktan ciddi anlamda bunaldım diyorum böyle nereye kadar idare edeceğim bazen kafayi yicek gibi oluyorum her gittiğim yerde perde sıkıntısı halı degistirme sıkıntısı nereye kadar diyorum artik Allah ihtiyaci olan herkezi bir ev sahibi yapsin inşallah diyorum ne kadar zormuş arkadaşlar
Bakamıyorsa zorluk çekecekse evet yapmasım öyle göçebe gibi yaşasın o zamanNeden yargılıyorsunuz hanımefendiyi? Tek maaşlı diye çocuk yapmasın mı? Onlar öyle uygun görmüşler. Kendi çalışsa, o para da bakıcıya da gidecekti. Belki iş aradı bulamadı, belki atanamadı.
Evet ev almak gibi bir plani varsa çocuk yapmasın. Gebelik planlaması bu gibi sebeplerle yapılır. Yeni bir gider kapısı açılacaksa, mevcut isteği gerçekleştiremeyebilir. Onlar öyle uygun görmüş ne saçma bir savunma? Uygun gördüyse sonucuna katlansın, katlanmıyor ki. Ha bire kocasina ne zaman ev alcaz diye soruyor.Neden yargılıyorsunuz hanımefendiyi? Tek maaşlı diye çocuk yapmasın mı? Onlar öyle uygun görmüşler. Kendi çalışsa, o para da bakıcıya da gidecekti. Belki iş aradı bulamadı, belki atanamadı.
Bakamıyorsa zorluk çekecekse evet yapmasım öyle göçebe gibi yaşasın o zaman
Herkesin hayatına kimse karışamaz. Aile planlamasından mı sorumlusunuz?Evet ev almak gibi bir plani varsa çocuk yapmasın. Gebelik planlaması bu gibi sebeplerle yapılır. Yeni bir gider kapısı açılacaksa, mevcut isteği gerçekleştiremeyebilir. Onlar öyle uygun görmüş ne saçma bir savunma? Uygun gördüyse sonucuna katlansın, katlanmıyor ki. Ha bire kocasina ne zaman ev alcaz diye soruyor.
1 sene nedir oyle bir haftada yerlesir onlar. Tasinirken de tekrar toplanir. Bir yıl oyle yasanir mı hic akıl var mantık varÇok istiyorum şöyle düzenli kendime ait bir evim olsa ama görüyorum ki maddi olanaklar buna yetmiyor eşimle ne zaman konuşsam maddi gücünün yeterli olmadığını bazı şeylerin zamanla olabileceğini söylüyor artik bu pahalılıkta iyice umutsuz olmaya başladım eşimle ne zaman bu konuyu konuşsam tepkisi çok ağır oluyor taşındığımız 1 sene olcak eşyalarim bir odanin icinde 1 senedir kolilenmiş halde bekliyor neden diye sorarsanız lojman başvurusu yapmistik onu bekliyoruz ona göre tekrardan evi tasiyacagiz ve ben o kolilerin icinden hergün birseyler aramaya calisiyorum ne nerede bilmiyorum hersey karman çorman böyle oluncada insanin ne yaşama hevesi kalıyor ne de evde bir huzur hergün birşeyler aramaktan ciddi anlamda bunaldım diyorum böyle nereye kadar idare edeceğim bazen kafayi yicek gibi oluyorum her gittiğim yerde perde sıkıntısı halı degistirme sıkıntısı nereye kadar diyorum artik Allah ihtiyaci olan herkezi bir ev sahibi yapsin inşallah diyorum ne kadar zormuş arkadaşlar
Şaka mısınız hanımefendi? Karışamayacaksak buraya niye konu açılıyor? Al işte karışıyorum. Sen de korunmalısın. Neden diye sorarsan çünkü öyle.Herkesin hayatına kimse karışamaz. Aile planlamasından mı sorumlusunuz?
1 4 4 yil seklinde 3 evde kiraciydim. Her gittigim evde gittigim gun yerlestirdim herseyi. 1 yil daha yasamaya senedim mi var diye dusundum. Siz de keske yerlestirseydiniz. 1 yildi koli kurcalamakta cektiginiz sıkıntının onda birini yerlestirip toplarken cekmezdinizÇok istiyorum şöyle düzenli kendime ait bir evim olsa ama görüyorum ki maddi olanaklar buna yetmiyor eşimle ne zaman konuşsam maddi gücünün yeterli olmadığını bazı şeylerin zamanla olabileceğini söylüyor artik bu pahalılıkta iyice umutsuz olmaya başladım eşimle ne zaman bu konuyu konuşsam tepkisi çok ağır oluyor taşındığımız 1 sene olcak eşyalarim bir odanin icinde 1 senedir kolilenmiş halde bekliyor neden diye sorarsanız lojman başvurusu yapmistik onu bekliyoruz ona göre tekrardan evi tasiyacagiz ve ben o kolilerin icinden hergün birseyler aramaya calisiyorum ne nerede bilmiyorum hersey karman çorman böyle oluncada insanin ne yaşama hevesi kalıyor ne de evde bir huzur hergün birşeyler aramaktan ciddi anlamda bunaldım diyorum böyle nereye kadar idare edeceğim bazen kafayi yicek gibi oluyorum her gittiğim yerde perde sıkıntısı halı degistirme sıkıntısı nereye kadar diyorum artik Allah ihtiyaci olan herkezi bir ev sahibi yapsin inşallah diyorum ne kadar zormuş arkadaşlar
Ne garip hayatlar, ne garip insanlar var yahu.Üşengeçlikten değil şimdiye 50 kere dizmiştim küçük cocugum var onla firsat bulamadim canım ve eşimde çok istemedi ayrica dokunmami
Esinizi ilgilendirmez ki. Tum gun evde olan sizsiniz. 1 senedir esyalar oylece duruyor. Lojman ne zaman cikar belli değil. Esiniz bebege bakarken siz yerlestirecektiniz ya da tam tersi olacakti.Üşengeçlikten değil şimdiye 50 kere dizmiştim küçük cocugum var onla firsat bulamadim canım ve eşimde çok istemedi ayrica dokunmami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?