- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
geçmişte kötü bir tecrübem var evet uzun bir ilişki
ama yine de onda çok aşık oldum ama tamamı ile gözüm kör değildi
şimdi seviyorum sevmek aslında daha düşündürmeli insanı insan sevdiğinden uzun vadede daha zor vazgeçer gibi geliyor
eski sevgilime karşı daha açıktım ama şimdiki sevgilime daha az söylüyorum ayda bir veya iki denebilir duygularımı söylediğim
tatlım söylemek istiyorum da ne bileyim çok sıkmak istemiyorum onuYeni sevgiline niye haksizlik ediyorsun? Tabii ki sevdigini soylemelisin.Şeniz
geçmişte kötü bir tecrübem var evet uzun bir ilişki
ama yine de onda çok aşık oldum ama tamamı ile gözüm kör değildi
şimdi seviyorum sevmek aslında daha düşündürmeli insanı insan sevdiğinden uzun vadede daha zor vazgeçer gibi geliyor
eski sevgilime karşı daha açıktım ama şimdiki sevgilime daha az söylüyorum ayda bir veya iki denebilir duygularımı söylediğim
tatlım söylemek istiyorum da ne bileyim çok sıkmak istemiyorum onu
içinden geldiği gibi davran canım.. eğer sevgilinin buna değeceğini düşünüyorsan.. korkmada.. ama sık sık ta söyleme.. sık sık olursada anlamı kalmaz.. arada tatlı ve değişik ifadelerlede sevgini gösterebilirsin..yerimseniben
İlişkiniz yeni başlamış olsa tamam diycemde yenide değil..
Neden kendini çekiosun veya söylemekten çekiniyosun anlamadım..
Ben öyle değilim.. Eğer aramız normalse hep söylerim..
İnsanı mutlu eder değer verdiği kişiden sevildiğini duyması..
hayat o kadar kısa ki pırlanta... bence her içinden geldiğinde ona sevgini hissettir.. ben korkmadan hissettiriyorum.. neden korkacam ki.. günün birinde benim sevgimi suistimal ederse zaten çekip giderim.. bağlanmaktan korkmuyorum.. onurumu kırdığında bağlandığım gibi çözülmesini de bilirim..
canım bizim ilişkimiz koşullardan dolayı 9,10 ayda anca oturdu diyebiliriz
şimdi ise aynı şehire yeni geldik
dediğim gibi çok sıkmak istemiyorum bundan sanırım
o da haliyle duymak istiyordur eminim ki
Oda sana değer veriyosa sıkılmaz..
Değer veriyo ki birliktesiniz..
O yüzden çekinme her hissettiğinde söyle..
Daha yeni yeni rayına oturuyosa ilişkiniz ilerde böyle bi sıkıntın olmıycaktır bence..
Söylemelisin diyorum sadece.
işte canım bazı erkek sürekli duymak ister sanki o öyle değil gibi geliyordu hep
ondan az ilgileniyordum bilerek
zaten eski ilişkimde sonra anaçlığımı da kaybettim hiçbir erkekle o şekilde ilgilenesim gelmiyor kendimi parçalayasım
mesela bu sevgilimi düşünüyorum ne yaptı etti diye ama her dakka sormuyorum, ama merak ediyorum tabiki de
sadece onu çok seviyorum bundan bazen korkuyorum öyle hissettim benim gibi hisseden arkadaşlar var mı
içimden gelerek sevgimi yaşamak yaşatmak isterim tabi ama o rahatlığa daha erişemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?