sizde korkuyor musunuz?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
Arkadaşlar yaklaşık 1,5 seneye yaklaşan bir ilişkim var ve kendimi iyice tarttığımda onu çok sevdiğimi düşünmeye başladım
Sizde karşınızdaki erkeği çok sevmekten ona bağlanmaktan korkuyor, sevginizi içinizde tutup benim gibi nadir mi söylüyorsunuz?

ya kötü bi tecrübe yaşadın ya da hiç ilişkin olmadı bunun sebebi bu olabilir
ama karşındakinin sevgisinden emin olup ona güvendikten sonra sende açılırsın canım merak etme

geçmişte kötü bir tecrübem var evet uzun bir ilişki
ama yine de onda çok aşık oldum ama tamamı ile gözüm kör değildi
şimdi seviyorum sevmek aslında daha düşündürmeli insanı insan sevdiğinden uzun vadede daha zor vazgeçer gibi geliyor
eski sevgilime karşı daha açıktım ama şimdiki sevgilime daha az söylüyorum ayda bir veya iki denebilir duygularımı söylediğim

Yeni sevgiline niye haksizlik ediyorsun? Tabii ki sevdigini soylemelisin.Şeniz

içinden geldiği gibi davran canım.. eğer sevgilinin buna değeceğini düşünüyorsan.. korkmada.. ama sık sık ta söyleme.. sık sık olursada anlamı kalmaz.. arada tatlı ve değişik ifadelerlede sevgini gösterebilirsin..yerimseniben

illa sözle değil icraatle de gösterebilirsin diyorsun sanırım değilmi tatlım

İlişkiniz yeni başlamış olsa tamam diycemde yenide değil..
Neden kendini çekiosun veya söylemekten çekiniyosun anlamadım..
Ben öyle değilim.. Eğer aramız normalse hep söylerim..
İnsanı mutlu eder değer verdiği kişiden sevildiğini duyması..

canım bizim ilişkimiz koşullardan dolayı 9,10 ayda anca oturdu diyebiliriz
şimdi ise aynı şehire yeni geldik
dediğim gibi çok sıkmak istemiyorum bundan sanırım
o da haliyle duymak istiyordur eminim ki

hayat o kadar kısa ki pırlanta... bence her içinden geldiğinde ona sevgini hissettir.. ben korkmadan hissettiriyorum.. neden korkacam ki.. günün birinde benim sevgimi suistimal ederse zaten çekip giderim.. bağlanmaktan korkmuyorum.. onurumu kırdığında bağlandığım gibi çözülmesini de bilirim..

güzel yazmışsın canım sanırım 2. kez kırılmak istemiyorum
merak ediyorum benim gibi hissedenler var mı?

canım bizim ilişkimiz koşullardan dolayı 9,10 ayda anca oturdu diyebiliriz
şimdi ise aynı şehire yeni geldik
dediğim gibi çok sıkmak istemiyorum bundan sanırım
o da haliyle duymak istiyordur eminim ki

Oda sana değer veriyosa sıkılmaz..
Değer veriyo ki birliktesiniz..
O yüzden çekinme her hissettiğinde söyle..
Daha yeni yeni rayına oturuyosa ilişkiniz ilerde böyle bi sıkıntın olmıycaktır bence..

Oda sana değer veriyosa sıkılmaz..
Değer veriyo ki birliktesiniz..
O yüzden çekinme her hissettiğinde söyle..
Daha yeni yeni rayına oturuyosa ilişkiniz ilerde böyle bi sıkıntın olmıycaktır bence..

işte canım bazı erkek sürekli duymak ister sanki o öyle değil gibi geliyordu hep
ondan az ilgileniyordum bilerek
zaten eski ilişkimde sonra anaçlığımı da kaybettim hiçbir erkekle o şekilde ilgilenesim gelmiyor kendimi parçalayasım
mesela bu sevgilimi düşünüyorum ne yaptı etti diye ama her dakka sormuyorum, ama merak ediyorum tabiki de
sadece onu çok seviyorum bundan bazen korkuyorum öyle hissettim benim gibi hisseden arkadaşlar var mı
içimden gelerek sevgimi yaşamak yaşatmak isterim tabi ama o rahatlığa daha erişemedim

Bende zamanında çok korkuyordum istemiyordum eeee ne gereği var falan diyordum bilmiyorumkismile
ama Günü geldiğinden benden daha çok sevenini bulunca şimdi resmen onunla yarışıyorum
ben daha çok sevmeliyim diye Allah öylelerini nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
Ozaman korku falan kalmıyor çünkü hayat daha güzel geliyor yerimseniben

Bu yeni bi insan ve yeni bi ilişki..
Eskiden kötü şeyler yaşamış olabilrsin ama bu yüzden kendini kasma..
Bi düşünsene dışarı çıktın yürüyüşe her adımında düşünüosun.. Eee bi yere ulaşamazsınki böyle.. Çoook zamanını alır..
Seninde dediğin gbi daha erişemedin heralde ama biraz rahat bırakırsan kendini olmıycak bişey değil cnm yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…