- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
Bende zamanında çok korkuyordum istemiyordum eeee ne gereği var falan diyordum bilmiyorumkismile
ama Günü geldiğinden benden daha çok sevenini bulunca şimdi resmen onunla yarışıyorum
ben daha çok sevmeliyim diye Allah öylelerini nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
Ozaman korku falan kalmıyor çünkü hayat daha güzel geliyor yerimseniben
Bu yeni bi insan ve yeni bi ilişki..
Eskiden kötü şeyler yaşamış olabilrsin ama bu yüzden kendini kasma..
Bi düşünsene dışarı çıktın yürüyüşe her adımında düşünüosun.. Eee bi yere ulaşamazsınki böyle.. Çoook zamanını alır..
Seninde dediğin gbi daha erişemedin heralde ama biraz rahat bırakırsan kendini olmıycak bişey değil cnm yerimseniben
canım sevgiliye onu sevdiğini sölemek kadar, onun da bunu duyması kadar güzel bir şey var mı?:asigim:
Tabii ki sölemelisin, hayat çok kısa... bu kısacık hayata binlerce seni seviyorum sığdırabilmek için sürekli söyleriz biz bitaneciğimle...:asigim:
Gün geldi tartışırken bir anda seni seviyorum çıktı dudaklarımızdan, gün geldi en mutlu zamanlarımızda bi seni seviyorum la anlattık duygularımızı... Anlamı, değeri çok çok yükseaşkın her dakikasına yakışan en güzel sözcük.opuyorumnanaktan
Bu güzel sözden mahrum bırakma sevdiğini,korkma,söyle canım..Hatta şimdi bi msj at seni seviyorum diye. Bak o zaman keşke daha önce söyleseymişim diceksin.a.s
bencede sölemelisinn.doyasıya cesurca tutkuyla yaşamalısın duygularını.
ben her aklıma geldiğimde sölüorum aşkımaa onu nası sevdiğimi neler hissettiğimi.canım benim yaa.oda nası mutlu oluoo:asigim:
Pırlanta seni çok çok iyi anlıyorum
Bende vakti zamanında böyle birşey yaptım
Hep kendimi geri çektim aman sıkmıyım , bunaltmıyım diyerek
Çünkü ondan önceki ilişkimde çok kırılmıştım , incinmiştim
O'da kalbimi kıracak beni incitecek sanıyordum
Zamanla herşey geçti , karşımdaki insana güvendim sevdim..
Ve gördümkü o farklı , beni seviyor değer veriyor..
Şimdi ise içimden ne geçiyorsa söylüyor , yapıyor , yaşıyorum..
2,5 yıl oldu
göz acıp kapayıncaya kadar gecti sanki zaman
içimde tutmam sevgi sözcüklerimi
söylerim... rahatım o konuda
başlarda cok zorlanıyordum
1 yıl falan sevdigimi bırak aşkım bitanem bile diyemezdim:1closedeyes:
zaman sadece biraz zaman benceyerimseniben
sanirim iliskilerin belli bir doneminde bu oluyor.. kabullenme olayi yani.. ilk zamanlar haycanla basliyorsun belki de ciddi bisyeler dusunmeden ama zaman gectikce baglandigini ona bisey olmaisndna korktugunu uzak kalmaya dayanamadigini farkettiginde kendi duygularindan korkuyorsun cekiniyorsun zorlaniyorsun.
fazla gibi geliyo belki de bu duygular sana. birine bu kdr baglanmayi kabul edemiyorsun.
ama o zaman da geciyor.. yani tam bu zamanlarda hatta erkekten ciddi bi teklif gelirse ayaklarin yere basmiyor cok mutlu oluyorsun daha fazla guveniyorsun karsindakine.
olmasa bile bu durum asiliyor zamanla kendi duygularini kabulleniyorsun ifade etmeyi ogreniyorsun.
zaman canim hersey zaman..
illa sözle değil icraatle de gösterebilirsin diyorsun sanırım değilmi tatlım
geçmişte yaşanan hüzün bir hikaye dir nedeni.. bende de olmuştu ilk yıllar ama artık ne zaman hiçbir zaman kopamıycağımızı anladığım anda gönlümün zincirlerini onun eline vermiştim.iikide güvenip vermişim çok mutluyum..
sözde olacak tabi ama , sık sık söylenen seni seviyorum cümlesinin heyecanı, anlamı kalmaz..hep aşkım, bitanem, hayatım kelimesinin de..arada değişik cümleler, hitaplar çok renkli oluyor.. mesela eşime geçenlerde telefon açtım" naber dostum", dedim, o beni aradı birgün" efendim çilekli reçelim" diyerek açtım..yine beni aradığında "xx in sevgili karısı buyurun" demiştim:roflol: arada birde "babiliş" derim.. köpüşümün ve benim babamız yanikaydirigubbakcemile3, uzar gider böyle.. ummadığı anda tatlı mesajlar gönderirim.. ayda 4,5 defa filan..doğumgünündede gazeteye ilan vermiştim:asigim:
yani kısacası seni seviyorum'a alternatif olarak bunlara yakın ifadeleride deneyebilirsin..
kendini kısıtlama asla.. yavaş yavaş çözüleceğine inanıyorum benolumunekankayizsmile
Canım teşekkurler yorumun için, evet sözle söylemek yerine bugün anlayışımla ve hareketlerimle belli ettim sevindi baya
içimden geldiği anlarda söylemeye daha gayret edeceğim
pırlantacım bende senın gibiyim ne yazıkki bizim önceki öküzlerin yaptıgı öküzlükler sebepleri.insallah zamanla güvenıp aşka gelıcezkaydirigubbakcemile3
Bak sevinmiş..
Demekki söylesen her içinden geldiğinde sıkılmazmış yerimseniben
Zaten zaman ilerledikce daha sık sölemeye başlıcaksın eminol..
Ve bu çook güzel bişeyy her içinden geldiğinde sölemek..
Onunda sölemesi.. Sevildiğini duymak,dile getirmek opuyorumnanaktan
Sevginiz hiç bitmesin inşallah :Saruboceq:
pırlantacım artık anaçlık yapmıyorum diyorsun.keşke baştan hiç yapmasaydın.bende kadınlarımızdaki bu huyu anlamıyorum..sen onnu anası değil kız arkadaşısın..mesela hava soğuksa bir kere ince hırka al dersin tavsiye niteliğinde ama üstelersen sıkıcı olur..banane koskoca adam kendi düşünsün sen bir kere söyle senden çıksın..annemin bir sözü var 'kızım aşkından ölsen karşı tarafa zaafını belli etme derdi'..haklı aslında bu sefer istismar edip tepene sı....lar(afedersin ama böyle).sev elinden geleni yap ama bir yerde pençeni çıkar eyvallah etmediğini de göster..öylesi saygı uyandırır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?