sizde korkuyor musunuz?

bizde sorun karşı tarafta hayata cım

cnm demekki senin güvenını kazanacak birşeyler yapamıyor bırsekılde senı huzursuz edıyor ve demişsin ki bırbırmıze guvendıgımız zaman baglandıgımız zaman oldu pekı o zamandan sonra ne değiştide yine aynı duruma geldin? bunu anlamaya calıs ve başka bır konudada başkasıyla olabıleceını dusundugunu yazmışsın canım sorun mu var yoksa kıskançlık ,paronayaklık mı var? Eger sorun gerçekten ortada aldatılabileceğinin ihtimalinin olması ise bence dırek bırak başladığı yere dönün ikinizde ve hayatlarınıza devam edın cunku hem burada yazdıklarından hemde o yazıyı gördüğümde kı düşündüğüm kadarıyla senın onun senı sevmedıgı ve her an başkasıyla olabılme potansıyelını düşündüğün bir ilişki içindesin ki 9 ay olmuş kım bılır 9 ayda neler yaşamışsındır cnm

canım biz 1,5 yıldır beraberiz
ben pek zaten ınsanlara kolay guvenemıyorum
oda bana su sekılde guvenemıyor hanı onu uzecegım konusunda, bende ıstedıgı yapma dedıgı seyler var onları her tartısmada yapıyorum bu konuda guvenemiyor

o dıger konudakı olay eskı sevgılı dıye konu açmıştım onunla ilgiliydi, o aralar stresten ve kafayı o kıza taktığım için baya kafayı yemiştim, tabıkı hıcbısyeın garantısı yok

ama ne bıleyım şmdilik tekrar gundemıme almıyorum konuyu

bu konuda da artık sadece kendı ıstedıgım gıbı davranıyorum kafam rahatladı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…