- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
aslında karşımıza kim çıkarsa çıksın,bağımsız değerlendirmeliyiz..hani bana bu şunu yaptı bu da yapar mantığıyla hareket etmek doğru değil gibi..ama buna rağmen yapıyor muyuz,evet....aslında şu zamanda bi ilişki yaşamak hiiiiç te zor değil...ama şöyle içten olsun,bin kere desende canımsın diye karşımızda ki şımarmasa,kaçıp kovalayan olmasa,sevgiler karşılıklı olmasa...ahh pırlantacım ahhhboshayallersmile efkarlandımmmbilmiyorumkismile
Bence söyleme,içinde kalsın,biriksin,dağ gibi olsun,sonra bir ateşle,sevgi manyağı olsun,boğulsun sevgindesempatiksalakcinni
Bu arada son mesaja baktım,sanırım kızgınlık olmuş ya da kırgınlık..Yoksa ben mi öyle algıladımbilmiyorumkismile
Bildiğini oku canım,her ilişki kendi içinde özeldir,bazen söylersin kıymeti olmaz,bazen bir kere dersin unutulmaz,bazen göresi gözün olmaz,bazen hayatının merkezinden oynamaz...
Git gellidir her ilişki,gönlün diliyorsa ağzına kilit vurma..
Ağzın gönlünden önce sokmasın burnunu,söylediğinden pişman olacağın şeyleri söyleme sadece...
Gerisi paşa gönlünün bileceği işolumunekankayizsmile
benım erkek arkadaşım bır lafı var sureklı üşüme onu yapma bunu yapma dedıgım ıcın artık off sıkıldm yeter benım bır annem var zaten sende kız arkadaşımsın lütfen görevleri karıştırma dıyor.
Bende çok sevsemde belirtemezdim.
Anneme babama karşı bile.
Eşimde aksine hep farkettirir, sevdiğini söyler.
Aşmam için çok yardımcı oldu.
Öpmek isteyipöpemezdim, sarılmak isteyip sarılamazdım.
Bunlarla başlayıp sevgimi belirtmem gerektiğini anlattı.
Anne olduğumda bile zorlanabileceğimi söyledi.
Mantıklıydı.Artık aştım eşim sayesinde.
Habire söylüyorum herkese ama hala eşim dışında pek kimseye tensel temaslarda bulunamıyorum.
Biraz üzerine git aşabilirsin.
Bende çok sevsemde belirtemezdim.
Anneme babama karşı bile.
Eşimde aksine hep farkettirir, sevdiğini söyler.
Aşmam için çok yardımcı oldu.
Öpmek isteyipöpemezdim, sarılmak isteyip sarılamazdım.
Bunlarla başlayıp sevgimi belirtmem gerektiğini anlattı.
Anne olduğumda bile zorlanabileceğimi söyledi.
Mantıklıydı.Artık aştım eşim sayesinde.
Habire söylüyorum herkese ama hala eşim dışında pek kimseye tensel temaslarda bulunamıyorum.
Biraz üzerine git aşabilirsin.
aslında ben de senin eski halin gibi olmak isterdim:a015: tam tersine sevgimi içimde tutamıyorum ben,olduğum gibiyim ve üzülende ben oluyorum..beceremyiorum oyun falanda..aynı bir çocuk nasıl severse öyle seviyorum,çıkarsız beklentisiz..sonuç hep aynı tabii:gitme:senağlama
canım bence hiç bi korku olmaması gerek sağlıklı bi ilişkide bu konuda.
demek ki güvenin tam değil kozları ona verceğini düşünüyorsun söylersen
ki ben tecrübelerimden söylüyorum eğer koz fln olmayan bi ilişkiyse bu en güzeli
o zaman günde bin kere söylese de karşındaki bıkmazsın bin kere daha duyasın gelir
bence sorun sende değil ilişkinizin yapısında ayrıca anladığım kadarıyla saf sevgidense hafif dengesizlikten gelen bi aşk durumu var sende :))
analiz yaptım hee
Sevmekten ve bağlanmaktan korkmuyorum.Duygularıma setler çekmeyi beceremem,
Benim bağlılığımı ve sevgimi haketmeyecek birşey yaparsa birgün,"bu onun problemi" .
Korkarak "sevgi" olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?