sizde korkuyor musunuz?

aslında karşımıza kim çıkarsa çıksın,bağımsız değerlendirmeliyiz..hani bana bu şunu yaptı bu da yapar mantığıyla hareket etmek doğru değil gibi..ama buna rağmen yapıyor muyuz,evet....aslında şu zamanda bi ilişki yaşamak hiiiiç te zor değil...ama şöyle içten olsun,bin kere desende canımsın diye karşımızda ki şımarmasa,kaçıp kovalayan olmasa,sevgiler karşılıklı olmasa...ahh pırlantacım ahhhboshayallersmile efkarlandımmmbilmiyorumkismile

canım benım
evet haklısın
evet ama erkekler boyle oyunlardan anlıyorlar ancak

zaten erkekler o kadar muthıs yaratıklarkı
konuyu actıgım korkutugum seyı ortadan kaldırmayı başardı
bazen oyle davranıyor kı o sevgıyı poff dıye söndürüverıyor sağolsun
hıcbırseyden korkmama gerek kalmadı

Bence söyleme,içinde kalsın,biriksin,dağ gibi olsun,sonra bir ateşle,sevgi manyağı olsun,boğulsun sevgindesempatiksalakcinni
Bu arada son mesaja baktım,sanırım kızgınlık olmuş ya da kırgınlık..Yoksa ben mi öyle algıladımbilmiyorumkismile
Bildiğini oku canım,her ilişki kendi içinde özeldir,bazen söylersin kıymeti olmaz,bazen bir kere dersin unutulmaz,bazen göresi gözün olmaz,bazen hayatının merkezinden oynamaz...
Git gellidir her ilişki,gönlün diliyorsa ağzına kilit vurma..
Ağzın gönlünden önce sokmasın burnunu,söylediğinden pişman olacağın şeyleri söyleme sadece...
Gerisi paşa gönlünün bileceği işolumunekankayizsmile

bence de boğmayı düşünüyorum zaten iyisi mi adım masum olur, sevgimde boğulursakaydirigubbakcemile3

yok bildiğin kızgınlık çok doğru anlamışsın canımm

sağol canım söylediklerin çok tatlı, işte şu an gönlüm hiç dilemiyor

benım erkek arkadaşım bır lafı var sureklı üşüme onu yapma bunu yapma dedıgım ıcın artık off sıkıldm yeter benım bır annem var zaten sende kız arkadaşımsın lütfen görevleri karıştırma dıyor.

canım bende tam senın konuna yorum yazmıştımkaydirigubbakcemile2
canım ben anaç değilim zaten, sevgılım kendısı de söylüyor değilsin diye

ben eskı ılıskımde çok anaçtım şimdikinde ise çok nadir gösteriyorum o bile çok geliyor bazen bana

bu kadar açık söylüyorsa sende hiç mi hiç üstüne düşme canım boşver
giyin kuşan cilvelen hayatına dair hiçbir şeyle enterese olma boşver

Bende çok sevsemde belirtemezdim.
Anneme babama karşı bile.
Eşimde aksine hep farkettirir, sevdiğini söyler.
Aşmam için çok yardımcı oldu.
Öpmek isteyipöpemezdim, sarılmak isteyip sarılamazdım.
Bunlarla başlayıp sevgimi belirtmem gerektiğini anlattı.
Anne olduğumda bile zorlanabileceğimi söyledi.
Mantıklıydı.Artık aştım eşim sayesinde.
Habire söylüyorum herkese ama hala eşim dışında pek kimseye tensel temaslarda bulunamıyorum.
Biraz üzerine git aşabilirsin.

hımm canım benımde bır ara aklıma bıle gelmıyordu öpüp koklamak
sevgılımde baya şikayet etmişti odun musun diye
sen ne güzel aşmışsın canım
boşver eşine yap o da yeter bence
evladına da yaparsın yeter onlar sana

evet korkular devam ediyor
burası yüreğimi açtığım yer
sevip iyice bağlanıp ta sevgim istenmezse diye bir korku...
başka biri bana tercih edilir mi korkusu
bunca emeğime değecek mi korkusu...
yaşayıp görmekten başka çare yok keşke 5 sene sonramızı görebilsem

aslında ben de senin eski halin gibi olmak isterdim:a015: tam tersine sevgimi içimde tutamıyorum ben,olduğum gibiyim ve üzülende ben oluyorum..beceremyiorum oyun falanda..aynı bir çocuk nasıl severse öyle seviyorum,çıkarsız beklentisiz..sonuç hep aynı tabii:gitme:senağlama

canım benim bende zamanında böyle sevmiştim
en azından o daha anaç bir sevgiydi
şimdi daha böyle içinde nasıl diyim bencillik ,hırs ,üzüntü ve mutluluğun tavan yaptığı , canımı acıtan, çok seviyorum diye içimi dolduran hatta fazla doldurup nefes almamı engelleyen bir sevgi...
belki de sevgiden daha farklıdır adı
korkuyorum...

cnm korkularla yaşamayazmazsın ama şu var bak daha cumartesiye kadar kafayı yiyordum sürekli adama saldırıyordum bılıyorsun ama emir dünyamı yenıden kurdu ve artık cocuksuluğumda var içimde ya onunla huzurluyum dıyebılıyorum ve artık farklı diyebılıyorum bunu nasıl başardı tekrardan bılmıyorum ama başardı herseyımı anlatabildiğim ve gercekten sevebileceğimi düşünmeye başladım.bunu sana sağlaması gereken kişi erkek arkadaşın bak ben gercekten cok zor bır ılıskıden cıktım 5 yılımın sonunda dayak yedım 5 yıl adam yerıne konmadıgımı sırf onun ısteklerı oldugunu farkettiğim bir ilişkidn çıktım ama kımseye guvenmedende yaşayamazsınki nereye kadar yanlızlık Allaha mahsustur güzelim enişte belkıde farklıdır.
bana gelınce ben zaten ondan cok sarıp sarmalayan birisiyim acayip onun elini tutmadan onu öpmeden duramıyorum yanyanayken ama uzagımdayken sıkı giyin, çok alkol alma,geç saate kadar oturma dıye başlıyorum cunku annesı yok başında babasıyla yaşıyor ve ne bılım ya hasta olursa ya bsy olursa dıye içim gidiyor benım. bundan dolayıda fazla üstüne düşüyorum ama bende bugun ona tamam baba demeye başladım o bendende beter oldu cok yogun çalıştığım dönem oldugu ıcın cok geç yatıyorum yat uyu erken kalk demeye başladı.canım benım ya sevıyrum onu soylemeyın ama şımarır sonrasempatiksalakcinni

canım bence hiç bi korku olmaması gerek sağlıklı bi ilişkide bu konuda.
demek ki güvenin tam değil kozları ona verceğini düşünüyorsun söylersen
ki ben tecrübelerimden söylüyorum eğer koz fln olmayan bi ilişkiyse bu en güzeli
o zaman günde bin kere söylese de karşındaki bıkmazsın bin kere daha duyasın gelir
bence sorun sende değil ilişkinizin yapısında ayrıca anladığım kadarıyla saf sevgidense hafif dengesizlikten gelen bi aşk durumu var sende :))
analiz yaptım hee

evet canım ben sakin yaşamayı sevmiyorum pek onun yerine azcık işin içinde atraksiyon olsa fena olmaz

doğru soyluyorsun canım dusunmemeye çalışıyorum, kalbim çok yorgun çünkü

Pırlanta84,

sanırım senin de ilişkin benimki gibi farklı şehirlerde. Acaba söyleyememen biraz da bunlardan kaynaklanıyor olabilir mi? Benim naçizane tavsiyem şu olur: söyleyememek değil de neden söyleyemediğini bunun altında yatan korkuları bulup onları temizlemek. Belki bunların altından yalnız kalamama, kaybetme korkuları çıkacak. en güzeli hayatı biraz daha korkulardan arınmış yaşamak ve sadece o anı yaşamak...

canım evet bız yaklasık 9 ayrı sehırlerde
6,7 ay aynı şehirde bulunduk
ama şimdi aynı şehirdeyiz artık

en güzeli hayatı biraz daha korkulardan arınmış yaşamak ve sadece o anı yaşamak...

bunu yaptığım dönem aslında birbirimize bağlandığımız dönemdi herşey çok güzeldi... ama bir daha o halime dönemedim bilemiyorum canım

umarım senın ılıskın uzaga ve kosullara galıp gelır

Sevmekten ve bağlanmaktan korkmuyorum.Duygularıma setler çekmeyi beceremem,

Benim bağlılığımı ve sevgimi haketmeyecek birşey yaparsa birgün,"bu onun problemi" .

Korkarak "sevgi" olmuyor.

Sevmekten ve bağlanmaktan korkmuyorum.Duygularıma setler çekmeyi beceremem,

Benim bağlılığımı ve sevgimi haketmeyecek birşey yaparsa birgün,"bu onun problemi" .

Korkarak "sevgi" olmuyor.

evet canım olmuyor
evet onun problemi doğru dıyorsun
ah bu ben kendimi ... yani

bakalım zaman ne gösterecek bigün dengeler değişirse yazarım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…