Sizde nasl oluyor bu durumlar

Aynı kafada sevgilim de

Hediye almaya parasi yoksa o yuzden yapiyordur.

normalde aman abartmayın diyecektim de geçen sene size trip atıp bu sene kutlamam demesi...

C Combativeenemy sevgilinizle konuşun.Beklentilerinizi söyleyin. çok maddi olarak açılmayın, ama bana bir dürüm bile ısmarlarsan mutlu olurum diyin. Ama mutlaka söyleyin.Tamam sevgililer gününü kutlamayalım ama normal zamanda hiç değilse bir çiçek gönder diyin. Onun senin duygundan,hissettiğinden haberi yokki.Ve bu sevgisizlikten değil erkek olduğu ve farklı düşündüğü için.

Söyledim ya bana başkalarını anlatma ben sana çiçek almadım mı sen saygı gösterip aldıklarımı bile kullanmadım diyor açık adres verdim bugünden içinn çiçek gönder diye

Kutlamamasını geçtim de ben kutlamıyorum sorun etme diye peşin peşin mesaj atması da çok itici geldi bana. Bunu yazana kadar sevgililer günün kutlu olsun sevgilim yaz geç, hem gönül almış olursun illa hediye almak lazım değil ki. Amaç gönlünü hoş tutmak.
Bazı erkekler çok acayip oluyorlar gerçekten bir de geçen sene trip atmış bu yüzden.

Aynen dimi hiç yazma daha az üzülürdüm

Ya esasen onemlı degıl
hıc degıl hemde benım ıcın
ama konuda hassasıyetım var esım ozel gunlerı atlıyuor mesela evlendıgımız tarıhı sırasıyla gun ay yıl olarak tamamen alakasız bır tarıh olarak soyluyor ve ben asla duzeltmıyorum.
Sosyal ortamda calıstıgım ıcın herkese cıcek bocek gelırken banada gelmesını gurur ıncıtıcı olarak ısterım neyse bende buun alevıyle tartıstım :) tartısanlar su yana gelsın yanıma yanıma

ben dun gece esım yanıma gelınce yatakta kutladım yanı sevgılıler gunun kutlu olsun ver bır opucuk dedım o da senınde dedı, donduk popişleri uyuduk
demınde aradı senı bır yemege cıkarayım sinemaya gidelim dedi..
yani günlere anlam yüklemek önemli olmasada insan arada hatırlanmak istiyor

sevgililer günü, doğum günü, yıldönümü, vs vs hepsini saçma bulurum. biz birbirimize içimizden geldiği zaman, aklımıza estiği zaman hediye alırız. illa özel bi günü beklemeyiz. içinden geldikçe hediye alma olayına da sayemde alıştı. hiç ondan beklemedim, aklıma estikçe, bi şey görüp beğendikçe ben hediye aldım ona, sonra bi baktım o da almaya başladı bi zaman sonra.
ama bugün sevgililer günü mesela, normal konuşuyoruz 'kutlu olsun' bile demedik. ne gerek var böyle günlere? siz ne zaman içinizden gelirse o zaman yemeğe çıkın, o zaman hediye alın, o zaman romantik bi gün geçirin, böyle günlere gerek yok bence.

ben de kutlamam ya hiç özel bir gün gibi gelmez
instagrama da aldanmayın ya millet hava atma peşinde

Sevgililer gününü çok çok saçma bulanlar anneler gününde ne yapıyor merak ediyorum :)

Sevgililer günü çok mühim bir gün değil ama çok saçma olduğunu ispat etmek için kendinden geçilesi kadar önemli bir gün de değil. Kutlarsın ya da kutlamazsın. Milletin kutlaması ya da kutlamaması önem teşkil etmez. Resmen bir sürü konu konudan sapmış, limoncunun konusu bile güme gitmiş. Saat soran adama bugün kutlanmaz tamam mı diye cevap vermek nedir cidden anlamadım. Bunun bir sonraki adımı Pakistandaki kadınlar. Kutlanmaz diye yürüyüş yapmışlar, yasaklansın diye öneri sunulmuş.

C Combativeenemy Yukarda bir arkadaş demiş. Kutlamak istemeyebilirsin ama iki kişilik ilişkide bir de karşı tarafın fikrini sorsaydın be adam. Hele sizin sevgiliniz normalde de kutlayan biriymiş. Ne değişmiş? Bence düzgünce bir konuşun siz bunu. Derdi neymiş anlamaya çalışın. Böyle anlamsız bir atarsa da bilemiyorum sizin ilişkiniz çok gelgitli geliyor bana. Böyle nereye kadar?

Bence saçma buluyorum diyen insanlar bile ufak da olsa etkileniyorlar içten içe. Karalar bağlamam tabi ama insan bekliyor işte her tarafta kalpler, kırmızılar,kelebekler,böcekler,uçuş uçuş

16 yıldır kutlamak için özel bişey yapmıyoruz sevgimizde bir eksilme olmadı. güzel bir yemek yer, belki birer kadeh şarap içeriz o da her haftasonu yaptığımız şey zaten. ısmarlama hediyeleşmeyi sevmiyorum ben, eskiden o alırdı ben almazdım, sonra o da bıraktı, zamanla uyum sağlar orta yolu bulursunuz. sorun etmeye değecek bişey değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…