- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Aynı kafada sevgilim deBenim beyde beklentiye girmeyeyim diye dün akşamdan özel birşey yapmadığını söyledi. Sevginin günümü var dedi. E dedim günü yoksa en son ne zaman bir çiçek çikolata aldın.Ne zaman özel bir yemeğe götrüdün? Anca tartışınca yapılıyo bunlar. Bi çiçek gönder bari dedim göndermiş. Bende akşam yemek ısmarlicam mesela ona.
Hediye almaya parasi yoksa o yuzden yapiyordur.Şuan dokunsanız ağlayacağım o haldeyim yanı millete çicekler hediyeler kolyeler gelsin hepsi hemen hemen her yerde paylaşılsın ben göreyim sonra sevgiliniz size 14 şubat kutlamam ben sorn etme diye mesaj atsın bu nasl bir odunluktur geçen sene 14 şuabt mesajı atmadın diye trip atan sen değlmiydin şimdi ne oldu
Vardır o sıkıntı değil Zaten hediye falan sorun değil ben sadece ve sadece mesaj bekliyorumHediye almaya parasi yoksa o yuzden yapiyordur.
Düşündürücünormalde aman abartmayın diyecektim de geçen sene size trip atıp bu sene kutlamam demesi...
Söyledim ya bana başkalarını anlatma ben sana çiçek almadım mı sen saygı gösterip aldıklarımı bile kullanmadım diyor açık adres verdim bugünden içinn çiçek gönder diyeC Combativeenemy sevgilinizle konuşun.Beklentilerinizi söyleyin. çok maddi olarak açılmayın, ama bana bir dürüm bile ısmarlarsan mutlu olurum diyin. Ama mutlaka söyleyin.Tamam sevgililer gününü kutlamayalım ama normal zamanda hiç değilse bir çiçek gönder diyin. Onun senin duygundan,hissettiğinden haberi yokki.Ve bu sevgisizlikten değil erkek olduğu ve farklı düşündüğü için.
Aynen dimi hiç yazma daha az üzülürdümKutlamamasını geçtim de ben kutlamıyorum sorun etme diye peşin peşin mesaj atması da çok itici geldi bana. Bunu yazana kadar sevgililer günün kutlu olsun sevgilim yaz geç, hem gönül almış olursun illa hediye almak lazım değil ki. Amaç gönlünü hoş tutmak.
Bazı erkekler çok acayip oluyorlar gerçekten bir de geçen sene trip atmış bu yüzden.
Sanmam uzaktaki bir insan hediye göndermeden mesaj göndermeden başka ne yapbilr kiAcaba bir planı mı var
Yani kutlamasın tamam da bunu neden mesajla bildirsin
ben de kutlamam ya hiç özel bir gün gibi gelmezŞuan dokunsanız ağlayacağım o haldeyim yanı millete çicekler hediyeler kolyeler gelsin hepsi hemen hemen her yerde paylaşılsın ben göreyim sonra sevgiliniz size 14 şubat kutlamam ben sorn etme diye mesaj atsın bu nasl bir odunluktur geçen sene 14 şuabt mesajı atmadın diye trip atan sen değlmiydin şimdi ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?