Sizde nasl oluyor bu durumlar

Dün de söyledim bu sabah uyandığım andan itibaren öpücük yağmuruna başladım mesela ben.
Elbette en güzel hediye aşk ve sevgidir,ona şüphe yok da şu bir demet çiçek için bütçesine göre 30 lira,50 lira vermeyen erkeklere çok kızıyorum.

ya sevgililer gününü saçma bulanlar 15 şubatta yapsın bakayım yapacağını.Bir takım insanların gerekçelerinin arkasına saklanmaktan başka birşey değil. Ben kutlamıyorum! (karşımda isteyen biri olsa tabiki önem veririm ) sankim sürekli hediyeler veriyorlar, güzel sözler söylüyorlar da bir 14 şubat eksik kalsın diyorlar. geçç geç o kuyruk başka tarafta

Bilmiyorum nereye kadar

Ya bazı kadınları anlamıyorum gerçekten. Ne alakası var bi tek 14 şubatta sevilmekle. Sanki kaçınız senede romantik bir gün geçirip hediyeleşiyosunuz ki yanlış bakış açısı..
Benimde sevgilim var yemek için yer de ayırttı hediye de aldı çiçekte yolladı ve bu benim hoşuma gidiyo.
Kimin hatırlanmak özel hissettirilmek hosuna gitmez ?
Ayrıca evlenenleri görüyoruz değil 14 şubat doğum günü bile kutlamıyo şimdiden böyleyse..
Bence çok ayıp etmiş !

Sabah sevgililer gününün anlamsızlığını konuştuk.
Hatta ben "Bize özel değil ki neyini kutlayacağız." dedim.
Aynı fikirde olduğumuzu görünce "Ama bi yemeğe çıkarız herhalde?" diye devam ettim.

Amaç ne? Amaç yemek yapmamak tabii ki.
Yoksa hâla son derece önemsiz.

Allah allh cidden böyle mi düşünüyorsunuz

Allah allh cidden böyle mi düşünüyorsunuz

Güzel arkadaşım sevgililer gününü kutlamayan bir sürü insan var, düğün yapmayı anlamsız bulan bir gece için o kadar para harcamak istemeyen de bir sürü insan var. Bir çok konuda çeşit çeşit düşünce var. Ama bu senin düşüncelerinin aynı olmasını gerektirmiyor. Kutlamak istiyorsan, kutlanmasını istiyorsan hele hele beklediğin sadece bir mesajsa abartmakta sonuna kadar haklısın.

Ama beklediğim karşılığı bulamıyorum

Biz 9 yıllık sevgili 2 yıldır evliyiz , hiç sevgililer günü kutladığımızı hatırlamam. Yıldönümü doğum günü kutlanırda hergün değeri bilinmesi gereken şeyin bir güne sığdırılıp çiftlerin hediye alma zorunluluğu altında kalması anlamsız geliyor banada. Eşim ilk yıllar hergün için şiir yazar mutlu olurdum. Evlendikten yıldönümünü kutluyoruz sadece. Sevgililer gününde hediye almasını beklemedim. Bu yüzden karşı tarafta böyle düşünüyor olabilir çok da şeyapma

Kutlamayani anlarım da
Ben kutlamam diye beyanat verene de harbi sinir oluyorum sus bari be adam sus

Bu arada ben de yemege cikilmasi taraftariyim. En guzeL hediye o benim icin. Birer kadeh alkol tamamdir. Siz de onu kahve icmeye goturursunuz oldu bitti
Ne guzel

benim onemsedigimi bilse kutlamam dese kızarım bir cicekle mutlu edebilecekken niye bunu yapmıyor diye dusunurdum erkeklerin cogunun isine geliyor bence

Ama beklediğim karşılığı bulamıyorum

E o zaman olmuyorsa olmuyordur. Tamam 1-2 şeyde beklenen olmaz tolere edilebilir ama hiç bir şeyde de olmayınca olmaz yani. Zaten uzak mesafe ilişkisi. Her gün görüşemiyorsunuz. Bu tip özel günleri de es geçerse anlamı ne o zaman? Bu adamın sevgisini iliklerinize kadar hissedersiniz, bu adam sizi mutlu ediyordur bu tip şeyleri de takmayın derim. Ama siz bunu hissediyor musunuz? Önemli olan bu.

Ne kadar çok anlam yüklüyorsunuz ya bugüne. Ne yani hediye alıp kutlamayınca sevmiyor mu oluyor anlamıyorum ki. Size ilgisi varsa sevdiğini söylüyorsa, anlaşıyorsanız ne gerek varç O paylaşanlarda nispet yapıyor aklınca. Sizde hediye almamışsınız zaten bu kadar abartmayın.

Moral oldu bınalrı duymak :)

İdare eder hiç yoktan iyidir

Hadi kutlamamasını geçtim kutlamayacağım diye mesaj atmak ta ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…