- 13 Nisan 2007
- 33.832
- 103.230
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Kızlarla olan grubumuzda arkadaşlarım gelen hediyeleri sözleri paylaşmışlar Sende gör bak der gibi hepsini toplayıp bende sevgilime atacağımben de kutlamam ya hiç özel bir gün gibi gelmez
instagrama da aldanmayın ya millet hava atma peşinde
GeçmexYazış biçimi çok öküzce
Hediye bekleme tamam sorum etme tamam
Bu ne yahu, böyle biriyle hayat mı geçer?
Bilmiyorum nereye kadarSevgililer gününü çok çok saçma bulanlar anneler gününde ne yapıyor merak ediyorum :)
Sevgililer günü çok mühim bir gün değil ama çok saçma olduğunu ispat etmek için kendinden geçilesi kadar önemli bir gün de değil. Kutlarsın ya da kutlamazsın. Milletin kutlaması ya da kutlamaması önem teşkil etmez. Resmen bir sürü konu konudan sapmış, limoncunun konusu bile güme gitmiş. Saat soran adama bugün kutlanmaz tamam mı diye cevap vermek nedir cidden anlamadım. Bunun bir sonraki adımı Pakistandaki kadınlar. Kutlanmaz diye yürüyüş yapmışlar, yasaklansın diye öneri sunulmuş.
C Combativeenemy Yukarda bir arkadaş demiş. Kutlamak istemeyebilirsin ama iki kişilik ilişkide bir de karşı tarafın fikrini sorsaydın be adam. Hele sizin sevgiliniz normalde de kutlayan biriymiş. Ne değişmiş? Bence düzgünce bir konuşun siz bunu. Derdi neymiş anlamaya çalışın. Böyle anlamsız bir atarsa da bilemiyorum sizin ilişkiniz çok gelgitli geliyor bana. Böyle nereye kadar?
Allah allh cidden böyle mi düşünüyorsunuzSabah sevgililer gününün anlamsızlığını konuştuk.
Hatta ben "Bize özel değil ki neyini kutlayacağız." dedim.
Aynı fikirde olduğumuzu görünce "Ama bi yemeğe çıkarız herhalde?" diye devam ettim.
Amaç ne? Amaç yemek yapmamak tabii ki.
Yoksa hâla son derece önemsiz.
Allah allh cidden böyle mi düşünüyorsunuz
Allah allh cidden böyle mi düşünüyorsunuz
Ama beklediğim karşılığı bulamıyorumGüzel arkadaşım sevgililer gününü kutlamayan bir sürü insan var, düğün yapmayı anlamsız bulan bir gece için o kadar para harcamak istemeyen de bir sürü insan var. Bir çok konuda çeşit çeşit düşünce var. Ama bu senin düşüncelerinin aynı olmasını gerektirmiyor. Kutlamak istiyorsan, kutlanmasını istiyorsan hele hele beklediğin sadece bir mesajsa abartmakta sonuna kadar haklısın.
Ama beklediğim karşılığı bulamıyorum
Moral oldu bınalrı duymak :)Biz 9 yıllık sevgili 2 yıldır evliyiz , hiç sevgililer günü kutladığımızı hatırlamam. Yıldönümü doğum günü kutlanırda hergün değeri bilinmesi gereken şeyin bir güne sığdırılıp çiftlerin hediye alma zorunluluğu altında kalması anlamsız geliyor banada. Eşim ilk yıllar hergün için şiir yazar mutlu olurdum. Evlendikten yıldönümünü kutluyoruz sadece. Sevgililer gününde hediye almasını beklemedim. Bu yüzden karşı tarafta böyle düşünüyor olabilir çok da şeyapma
Bencedebenim onemsedigimi bilse kutlamam dese kızarım bir cicekle mutlu edebilecekken niye bunu yapmıyor diye dusunurdum erkeklerin cogunun isine geliyor bence
İdare eder hiç yoktan iyidirE o zaman olmuyorsa olmuyordur. Tamam 1-2 şeyde beklenen olmaz tolere edilebilir ama hiç bir şeyde de olmayınca olmaz yani. Zaten uzak mesafe ilişkisi. Her gün görüşemiyorsunuz. Bu tip özel günleri de es geçerse anlamı ne o zaman? Bu adamın sevgisini iliklerinize kadar hissedersiniz, bu adam sizi mutlu ediyordur bu tip şeyleri de takmayın derim. Ama siz bunu hissediyor musunuz? Önemli olan bu.
Hadi kutlamamasını geçtim kutlamayacağım diye mesaj atmak ta ne demekNe kadar çok anlam yüklüyorsunuz ya bugüne. Ne yani hediye alıp kutlamayınca sevmiyor mu oluyor anlamıyorum ki. Size ilgisi varsa sevdiğini söylüyorsa, anlaşıyorsanız ne gerek varç O paylaşanlarda nispet yapıyor aklınca. Sizde hediye almamışsınız zaten bu kadar abartmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?