- 9 Ocak 2017
- 630
- 496
- 103
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
:) beni de kırdılarBende önemsiyorum açıkçası . Evli olsam sürekli görsem gece yanımda yatacağını bilsem 14 şubatı kim takar ben takmam o zaman :) ama şuan sevgiliyiz ayrı şehirlerdeyiz zaten her gün değil 3,4 günde bir konuşuyoruz . 14 şubatı bari kutlasın güzel bir mesaj atsa yeter yada gece 10 dk arayıp aşkım iyiki seni tanımışım dese bile yeter . Benim sevgilimde önemsediğimi biliyor . Aradı mı.. aramadı.. msj da atmadı. gece ye kadar yolu var diyorum yapmazsa kırılırım çünkü zaten kaç gündür konuşamadığımız için özledim.
:) beni de kırdılar
Hayır sanmam nerde o kadar ince düşünceeeeSenin ki özellikle belirtmiş ya msj atıp acaba sana sürpriz yapıcaktı bilerek şaşırtmak için modunu mu düşürdü ki aklıma o da geldi ilk okuduğumda olabilir mi böyle birşey acep :)
Hayır sanmam nerde o kadar ince düşünceeee
Gerçekten şunu anlamadım.Hayır sanmam nerde o kadar ince düşünceeee
Kendime göre en uygunu bu diye düşündümGerçekten şunu anlamadım.
İnce düşünceli bulmadığın hatta seni kırdığını söylediğin adamla niye hala berabersin.
Belli ki hayat görüşleriniz de farklı.
İleride yine bekleyeceksin,yine yapmayacak,yine üzüleceksin.
Kendine göre biriyle beraber olsan daha iyi olmaz mı?
HahahahaEvliligimizin ilk 14 subatinda yemege köfte yapmistim. Kurabiye kaliplariyla kalp seklinde kestim onlari da.
Sonra tabaga dizip kendimce sosla susledim.Yemege basladik esim soyle bir bakti tabaga, kofteler niye boyle egri büğrü yahu yuvarlamak cok mu zor dedioysaki ben o sekli vermek icin ne kadar ugrastim. Adam yuvarlamayi beceremedigini sanmis
Ondan beridir her 14 subatta benim kofteleri hatırlayip guleriz,baska da bir sey ifade etmez.
Niye ki?Kendime göre en uygunu bu diye düşündüm
İlgim var ona değişik bir şekildeNiye ki?
Henüz seçeneklerin tükenmedi ki?
Hahahah ay koptuk gülmekten hay Allahım yarabbim sen çok yaşa yaAbartmayın bu kadar alt tarafı 365 günden bir gün özendirici durumları görmeyin hiçbiri göründüğü gibide olmayabilir
Bunun adı odunluksa odun olun ne var bunda
https://instaliga.com/es/cezmikalorifer/1037849815609921498_317932194
Aslında birçok paylaşım kaba bir özeti :))))
İlgim var ona değişik bir şekilde
He işte ondan:)))))Hahahah ay koptuk gülmekten hay Allahım yarabbim sen çok yaşa ya
Güzel tespit o zamanHe işte ondan:)))))
Benim gözümde her anını paylaşan kişi imajı
Geçen senelik bir durum değil bence sonuçta trip atınca kutladım hediyemi de aldım ne yapayım ya Adam öküz şey Zaten tüm kadınlar öküz bulmuyor muBizde bu durumlar kutlanmıyor. Ben çok saçma bulduğum için en başından böyle anlaştık.
Ama 5 sene içinde 2.defa bu sene sürpriz çiçek aldım. Eğer almamış olsaydı da hiç beklemezdim.
Senin asıl sorunun sevgililer günü kutlanmaması değil bir öküzle evlenmek üzere olman.
Ya da geçen senenin intikamını mı almak istiyor acaba?
Evliligimizin ilk 14 subatinda yemege köfte yapmistim. Kurabiye kaliplariyla kalp seklinde kestim onlari da.
Sonra tabaga dizip kendimce sosla susledim.Yemege basladik esim soyle bir bakti tabaga, kofteler niye boyle egri büğrü yahu yuvarlamak cok mu zor dedioysaki ben o sekli vermek icin ne kadar ugrastim. Adam yuvarlamayi beceremedigini sanmis
Ondan beridir her 14 subatta benim kofteleri hatırlayip guleriz,baska da bir sey ifade etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?