Sizde nasl oluyor bu durumlar

Bende önemsiyorum açıkçası . Evli olsam sürekli görsem gece yanımda yatacağını bilsem 14 şubatı kim takar ben takmam o zaman :) ama şuan sevgiliyiz ayrı şehirlerdeyiz zaten her gün değil 3,4 günde bir konuşuyoruz . 14 şubatı bari kutlasın güzel bir mesaj atsa yeter yada gece 10 dk arayıp aşkım iyiki seni tanımışım dese bile yeter . Benim sevgilimde önemsediğimi biliyor . Aradı mı.. aramadı.. msj da atmadı. gece ye kadar yolu var diyorum yapmazsa kırılırım çünkü zaten kaç gündür konuşamadığımız için özledim.

:) beni de kırdılar

Hayır sanmam nerde o kadar ince düşünceeee
Gerçekten şunu anlamadım.
İnce düşünceli bulmadığın hatta seni kırdığını söylediğin adamla niye hala berabersin.
Belli ki hayat görüşleriniz de farklı.
İleride yine bekleyeceksin,yine yapmayacak,yine üzüleceksin.
Kendine göre biriyle beraber olsan daha iyi olmaz mı?

Evliligimizin ilk 14 subatinda yemege köfte yapmistim. Kurabiye kaliplariyla kalp seklinde kestim onlari da.
Sonra tabaga dizip kendimce sosla susledim.Yemege basladik esim soyle bir bakti tabaga, kofteler niye boyle egri büğrü yahu yuvarlamak cok mu zor dedioysaki ben o sekli vermek icin ne kadar ugrastim. Adam yuvarlamayi beceremedigini sanmis
Ondan beridir her 14 subatta benim kofteleri hatırlayip guleriz,baska da bir sey ifade etmez.

Kendime göre en uygunu bu diye düşündüm

Hahahaha

Bizde bu durumlar kutlanmıyor. Ben çok saçma bulduğum için en başından böyle anlaştık.
Ama 5 sene içinde 2.defa bu sene sürpriz çiçek aldım. Eğer almamış olsaydı da hiç beklemezdim.

Senin asıl sorunun sevgililer günü kutlanmaması değil bir öküzle evlenmek üzere olman.
Ya da geçen senenin intikamını mı almak istiyor acaba?

Geçen senelik bir durum değil bence sonuçta trip atınca kutladım hediyemi de aldım ne yapayım ya Adam öküz şey Zaten tüm kadınlar öküz bulmuyor mu

Çok tatlısın

Özel günleri kutlamayı, hediye almayı sevmem. Asıl sıradan bir günde hediyeleşince sürpriz oluyor ve sevgi asıl o zaman belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…