sizde öpüyormusunuz...

Gulecek bi sey yok cnm dogru olani soyledim bi tepki yada bi dert diye sormadim
O zaman konunuzu açtığınız yeri şaşırdınız. Burası "bir derdim var" bölümü. Buraya açtığınız konu dert olarak algılanır. Böyle algılanmasın istiyorsanız "ilişkiler, hayatın içinden" diye bir forum var. Oraya yazarsınız.

Yahu insanlara ne cok yüz veriyorsunuz haret bir sey ya. Sonra da icinize dert oluyor yazıyorsunuz buraya yazık canınıza neden her seyi alttan almak zorunda mısınız el opmek ne be Bu el opmenin saygıyla bile alakası yok hele bu el kendini bir halt sanan kaynın eli ise. Kesin sen opunce de gururlanıyordur birde

Slm kizlar bi seyi cok merak ettim sorayim diye düsündüm ben kaynimlara gittigim sık sık olmasada arada bi elini öptürür bu normal mi 35 yaslarında ...
hıc normal degıl
ben annemın babamın ve esımın elını bayramdan bayrama kendı ıstegımle operım
babam atamdır ( el opturmezde ben operım )
annemın ayagının altından bıle operım (elını opturmez ben operım )
esımde dag gıbı arkamdadır ustumde cok hakkı vardır ondan (oda elını opturmez ben operım )

onun dısında kımse opturmek ıcın elını uzatmafı bana bende oyuzden opmedım ama kaynımın elınıde opmezdım yanı anlamamazlıga vurup tokalasır gecerdım
kım kı o elını opturuyormus

Takiliyordur belkib,ciddimi opturuyor,bide yoreden yoreye saygi ,orf adet degisebilir.
Ben opmuyorum,oda uzatmadi yani elini,tokalasiriz okadar,bidecyasida genc niye yaparki bilemedim.
Kendini saydirmayami calisiyo

Evet yasca buyuklerin eli opulur annemin babamin kayinvalidemin kayinpederimin ve dedemin esimin babanesinin bunlarin elini opebilurim. Ama 35 yasindaki adam bizden yasca buyuk olmuyor yetiskin bir erkek 22 yasindaki bayanda yetiskin bir kadin. 13 yasindaki cocuktan bahsedilmiyor.

Ortada bir zorlama, baskı yok, ee arada da 13 yaş fark var ve eşinin abisi sonuçta, altında bir art niyet aramam ben, anormal bir durum yok bence, isteyen öper istemeyen öpmez.

Benımkının adı k 'ile başlıyo :KK70: Vanlı :KK70:
Ay tuh ben benimkinin adini bilmiyorum. Ama bagirmistim bigun. Abdestimi bozdun dedi hemde parayi kendi uzatti bana bende bagirdim ne bicim konusuyosun terbiyesiz falan dedim ben safiyim ondan falan dedi kirktu ama hep geldi yinede bence ayni adam zayifti benimki genc degildi:KK70::KK70:

Back
X