- 18 Aralık 2019
- 142
- 17
- 13
- 31
- Konu Sahibi Afrodita9405
-
O zaman sevgili bile değiliz deme adımı atılmış yani .. neyse zamana bırak ama dikkatli ol ne kadar severden sev evine alma Ahlaki boyutu beni ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmez ben daha çok güvenlik bakımımdan bu devirde bilmiyorum haberler her gün neler duyuyoruz ...
Evet ne cesaret onu anlamadim. Adamin evli olmadigindan nasil bu kadar emin onu da anlamadim. Benim eski esimin nufus cuzdaninda da evli iken bekar yaziyordu, o evlenince nufus cuzdanini degistirmemisti. Acaba nufus kagidinda bekar yazdigini mi gordu de inandi ama o bile delil degil ki? Adam neden lojmandan sakinir ki? Bilmiyorum ya burnuma hic iyi kokular gelmedi.Lojmanlarda birşey var ama çözemedik. Konu sahibi evli olmadığından emin. Dışarda görüşmek istememe gibi bir hakkı yok ne olursa olsun. Sonuçta eve girerken de görebilirler. Görmesinler diye canını tehlikeye atmış kızcağız da.
O zaman nişanlı dir yada birisi var ki senle dışarda gorusmuyorEvli değil nüfus cüzdanını gördüm
Öncelikle tenha yerlerde buluşmayın zaten konuştukça planlarından bahseder tayin ciddi ilişki falan, illaki anlarsınızNiyetini nasıl anlayabilirim peki
Hayır siz yazmayın. Akışına bırakın bu durumda. Ve sonuçta tanınan bir milletvekili falan değil ya. O biraz abartı geldi. Evli olmasa bile sevgilisi olabilir. Ve lütfen bir daha evinizde asla bulusmayin kimseyle. Milleti kesip bavullara koyup saklıyorlar yani şakası yok bu işlerin.Ama iki seferdir ben yazıyorum yine mi ben yazayım
Nüfus cüzdanı eski tip miydi? Hani şu mavi olanlardan?Evli değil nüfus cüzdanını gördüm
Nüfus cüzdanı eski tip miydi? Hani şu mavi olanlardan?
Nufud cuzdaninda bekar yazabilir. Evli ikes esimin de bekar yaziyordu, cunku degistirmemisti. Bazi erkekler ozellikle degistirmiyorlar. Cok safsin ya.
O zaman ya beyefendi çok kurnaz ya da siz fazla iyi niyetlisiniz... İlk buluşma mevzusu biraz garip çünkü.Hayır yeni
Çok ileriye gidersek sahte kimlik yapan da var. Nüfus cüzdanını görmüş evet ve sosyal medya hesabında darısı başıma yazmış evlenenlere. Ne olursa olsun evde buluşmanın sonuçları bu işte..Evet ne cesaret onu anlamadim. Adamin evli olmadigindan nasil bu kadar emin onu da anlamadim. Benim eski esimin nufus cuzdaninda da evli iken bekar yaziyordu, o evlenince nufus cuzdanini degistirmemisti. Acaba nufus kagidinda bekar yazdigini mi gordu de inandi ama o bile delil degil ki? Adam neden lojmandan sakinir ki? Bilmiyorum ya burnuma hic iyi kokular gelmedi.
3 aydır nerede görüşüyorsunuz peki? Üç aydır tanışıyoruz diye söylediğinizden soruyorum.Çok ortak tanığımız var bunu saklayamazdı ki illaki birine sorsam öğrenirdim
3 aydır nerede görüşüyorsunuz peki? Üç aydık tanışıyoruz diye söylediğinizden soruyorum.
Çok ileriye gidersek sahte kimlik yapan da var. Nüfus cüzdanını görmüş evet ve sosyal medya hesabında darısı başıma yazmış evlenenlere. Ne olursa olsun evde buluşmanın sonuçları bu işte..
Tanışma ayrı birşey ama tanışma derken buluşma olmalı. Bir öğretmen bir subay iş ortamı da ayrı. Buluşma olmadan tanışamazlar ki..Onun görev yaptığı köyde ben de öğretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?