• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizden baska dertlescek kimsem yok kızlar :(

arkana bakmadan kaç ... sakın barışma SAKIN!!! .. önünde güzel uzun bir hayat var .. yaşamana bak sana saygı duyan değer veren seven birisi inanki karşına çıkacak

aynen katiliyorum!
konu sahibi uyarilara kulak ver, sana geri donse dahi barisma!

dogum gunu olayi benim de basimdan gecmisti ama uste cikmak yerine nasil yalvardigni bilemezsin... ustelik ben bu tip gunleri onemsemeyen biri olmama ragmen.

bu cocuk her seyde sana ozur diletiyor, haksiz olsa bile uste cikmaya calisiyor,
kisa kol diyorsun evlenince itiraz bile edemeyecegini soyluyor bundan otesi var mi?!
seni kole yapacak hicbirsey konusamayacaksin, istemedigin seylere uymayi gectim sikayet bile edemeyeceksin, surekli sana hakli oldugnu dyatip ozur diletecek bununla tatmin olmadiginda da yalvarmani bekleyecek, en ufak seylerde bile boyle davranmaya da baslarsa sasirmam.

Bu cocugun kisiligi bastan asagi sorunlu.
Uzak dur canim, uzak dur!

Hediyesinde degilim ki canim doğum günümden 10 gün sonra verdi hediye mi onu kirmamak için aldim ama o zaman bile kizdi bu nasil hediye kabul etmek diye ben sadece o gün sicak bir söz istedim simartilmak istedim belki doğum günümde olur diye ama olmadi malesef
tatlım senı anlıyorum benı de dogum gunumd aglattı adam.
benımde beklentım yok ama ılgı ıster herkes.
ben hep kendı cabamla dıdındım durdum
sakın kanma ayrılsın uzak dursun sendn
emın ol sevgısıyle sımartacak bırı cıkacak karsına ve o zaman
ben bunu neden cektım dıyeceksın.

aynen katiliyorum!
konu sahibi uyarilara kulak ver, sana geri donse dahi barisma!

dogum gunu olayi benim de basimdan gecmisti ama uste cikmak yerine nasil yalvardigni bilemezsin... ustelik ben bu tip gunleri onemsemeyen biri olmamama ragmen.

bu cocuk her seyde sana ozur diletiyor, haksiz olsa bile uste cikmaya calisiyor,
kisa kol diyorsun evlenince itiraz bile edemeyecegini soyluyor bundan otwsi var mi?!
seni kole yapacak hicbirsey konusamayacaksin, istemedigin seylere uymayi gectim sikayet bile edemeyeceksin, surekli sana hakli oldugnu dyatip ozur diletecek bununla tatmin olmadiginda da yalvarmani bekleyecek, en ufak seylerde bile boyle davranmaya da baslarsa sasirmam.

Bu cocugun kisiligi bastan asagi sorunlu.
Uzak dur canim, uzak dur!
Iyi geldiniz bana su dakikadan sonra barışmayı hic düşünmüyorum zaten canım

tatlım senı anlıyorum benı de dogum gunumd aglattı adam.
benımde beklentım yok ama ılgı ıster herkes.
ben hep kendı cabamla dıdındım durdum
sakın kanma ayrılsın uzak dursun sendn
emın ol sevgısıyle sımartacak bırı cıkacak karsına ve o zaman
ben bunu neden cektım dıyeceksın.
Inşallah canim biraz anlayış biraz sevgi bekliyoruz aslinda ama farkinda degiller

Aynen öy:KK63:le canim ilk zamanlar tamam deyip susuyordum ama artik dayanamiyorum

Dayanmak zorunda değilsin ki canım yarın yeni bi güne uyan giyin süslen gez toz arkadaşların la sinemaya git yemek ye yaşıtların gibi hayatın tadını çıkar kaçırdığın 2 yılın acısını çıkar zaten sen aramayınca deliye dönüp arayacaktır ama kendine saygını yitirme dönme o çocuğa:KK63: belliki altan alan hep sen olmuşsun arayacağından çok emin o yüzden böyle davranıyor

Nasıl seviyorsun böyle birini? ya da neyini ?

"kadinin sirtindan dayagi, karnindan cocugu eksik etmeyeceksin" diyip pispis gulen serefsizler de boyle kafa yapisana sahip insanlar. tiksiniyorum...

konu sahibi sen ve tum kadinlar,
degiseceklerini dusunmeyin, asla ama asla bu kisilerle birlikte bir yasam kurmayi dusunmeyin!

Dayanmak zorunda değilsin ki canım yarın yeni bi güne uyan giyin süslen gez toz arkadaşların la sinemaya git yemek ye yaşıtların gibi hayatın tadını çıkar kaçırdığın 2 yılın acısını çıkar zaten sen aramayınca deliye dönüp arayacaktır ama kendine saygını yitirme dönme o çocuğa:KK63: belliki altan alan hep sen olmuşsun arayacağından çok emin o yüzden böyle davranıyor
Evet canim o kadar emin ki çünkü hep ben oldum arayan ama bu sefer kararliyim yoruldum artik gece 12 den sonra twitter facebook whatsapp falanda yasak diyordu meger onun emrinde yasayan bir kole gibiymisim gec farkettim

Evet canim o kadar emin ki çünkü hep ben oldum arayan ama bu sefer kararliyim yoruldum artik gece 12 den sonra twitter facebook whatsapp falanda yasak diyordu meger onun emrinde yasayan bir kole gibiymisim gec farkettim

Inanmıyorum yaaa nedemek 12 den sonra yasak aşkın kör etmiş belliki gözünü. geç farkettin evet ama sonunda fark ettin önemli olan da bu

Inşallah canim biraz anlayış biraz sevgi bekliyoruz aslinda ama farkinda degiller
ee artı uzulmuyosun dmı
bak herkes olumsuz mesaj atmıs
ıyı gelmıstır umarım rahatlamısındır ve kararın artık donmemek adınadır :KK20:

Kız dediğin ugrasirmis Özür dilermis benim gibi Özür beklemezmis laf iste
Valla tatlım ben bi defa özür dileyeyim dedim sevgilimden.amaaan ne uzattı bi görsen daha bi büyüdü tartışmamiz.ondan beri bi daha özür dilemek mi uzak olsun dedim çok seviyorum ama onun davranışı bunu gerektiriyor :-).şimdi tartissak da susariz o gelir ya sirinlik yapmaya çalışır beni konusturuncaya kadar uğraşır bende çok uzatmam konuşuruz.ama ben alttan almaya çalıştıkça onun daha da kabardigini gördüm yani.onun için alttan alma bırak o senin peşinden koşsun

Canım siz 2 yıl beraber oldugunuza gore senin sevdiğin gibi o da seni seviyordur yalnız bence o senin hayalindeki erkek degil gibi anladım anlattıklarından. Bence yeni ortamlara girmeye çalış kendine daha uygun birini bulmaya çalış cunku bu tarz odunsu erkeklerle beraber olmak cok yıpratıcı.

Back
X