Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her şeyi iyi de sadece bazen umursamaz oluşu beni yıpratıyorValla açıkça söylemek gerekirse hiç bir erkek için kendinizi uzmeyin. Karakterine tersse beklentilerini karsilamiyorsa ayrıl. Yarın öbür gün evli olunca daha çok batıyor ve istediğin zaman ayrilamiyorsun.
Değer veren hiç olmadıPişman oluyorlar yalvarıyorlar ama ayrıldıktan iş işten geçtikten sonra...
Teeee bilmem kaç sene sonra...
Bana hep öyleleri denk geldi....
Sadece eşim çok farklıydı bunu farkedince evlendim
Sana değer vermeyenlere dönüp bakma bile.
Birgün sana gerçekten değer veren biri çıkacak ozaman anlayacaksın sevmeyi sevilmeyi...![]()
Yani ayrılarak mıKimse vazgeçilmez değildir bunu gösterin bu durumda sizi arkasına bakmadan terkedip giderse neyin ne olduğunu anlamış olursun enazindan. Sevgisi bitmişse zaten ilişkiyi sürdürmek aptallık olur
Onu yapmam lazım gerçektenKimse vazgeçilmez değildir .
Vazgeç ve şaşırt onu tatlım .
Bir erkek evlilik düşündüğü halde neden evlilikten bahsetmez? Hayaller kurmaz ,planlar yapmaz...? Konuşmaz .Neden acaba ?
Değil mi hep konuşan taraf bizsek böyle bir durum oluşmuş olabilir mi? Ben istiyorum ki her şeyi o da bir şeyler düşünsün, ilgili olsun falan
Evet doğru. Peki nasıl davranmak gerekir sizce. Ben istemiyorum evlilik meraklısı görünmek aksine o bazı şeyleri düşünsün istiyorum
bugun actiginiz konulara baktimda Siz bu insani degistirmeye calisiyorsunuz Farkindamisiniz ? Birakin geri cekin kendinizi biraz cabalamayin geri adim atin belki ozaman dikkatini cekersiniz. .Çok kötüyüm. Allahım artık al onu kalbimden diyorum. Biri var hayatimda ama varla yok arası.Ciddi düşünüyor, ailesi biliyor. Bazen çok iyi davranıyor seviyor diyorum ama genelde çok soğuk. Hep arayan soran benim. Kavga ettiğimizde takmıyor nasıl olsa bikaç güne barışırız diyor. Çok lakayt. Kızlar bu durumu nasıl değiştireceğim lütfen yardım edin. Beni çok üzüyor. Bir gün iyiyse on gün kötü. Napcam ben. Onu bırakamam sanıyor.Bu yüzden keyfine göre davranıyor.
Yani sizi takmayan umursamayan biri ile evliliği düşünmüyorsunuz herhalde mutlu olmak varken neden mutsuz olasınız kiYani ayrılarak mı
Değiştirmek değil de bir iyi bir kötü durumu anlayamıyorum. Bu da beni yıpratıyorbugun actiginiz konulara baktimda Siz bu insani degistirmeye calisiyorsunuz Farkindamisiniz ? Birakin geri cekin kendinizi biraz cabalamayin geri adim atin belki ozaman dikkatini cekersiniz. .
Lütfen dedigimi yapin kendinizi geri çekin biraz.. nasilsa yumim beni arar, nasilsa yumim beni sever, yumim gelir ,yumim nasilsa yanimda elimin altinda rahatligi vermeyin..Değiştirmek değil de bir iyi bir kötü durumu anlayamıyorum. Bu da beni yıpratıyor