• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ümitlendiren aracı

5 yılldır onu aklımda tuttuğum yok beni üzen aradan bukadar zaman geçipte aracı olan kişinin bir daha konuyu açıp ümit vermesi .
Tanimadigin biri icin hemen umitlenmek ne oda yokluktan oluyor iste herturlu neyin umidi ki bu ? Kabullenemiyosun sen bisi demicem

Tanimadigin biri icin hemen umitlenmek ne oda yokluktan oluyor iste herturlu neyin umidi ki bu ? Kabullenemiyosun sen bisi demicem
bu senın bakış açın saygı duyarım fakat yoklukla ilgisi yok bunun isterse sayısız tanışmak isteyen olsun biri bana gelip gene tanıştıracağım diyıp aradan yıllar sonra tekrar karşıma çıkıp tekrar aynı konuyu açması çok yanlış bir şey.

bu senın bakış açın saygı duyarım fakat yoklukla ilgisi yok bunun isterse sayısız tanışmak isteyen olsun biri bana gelip gene tanıştıracağım diyıp aradan yıllar sonra tekrar karşıma çıkıp tekrar aynı konuyu açması çok yanlış bir şey.
Hi hi tamam oyle olur

takılma, onların bulmasıyla olacak işler değil inan bana.. o seni tanıştırmaz, sen sinemada karşılaşırsın, bankada görürsün, markette arabalarınız çarpar yine olur.. çok sağlam test ettiğim birşey var ki, hayat beklediğin şeyi asla beklediğin süre içerisinde vermiyor sana.. kafanı dağıt, farklı şeylerle uğraş ve en önemlisi asla bekleme!!

göreceksin herşey yoluna girecek.. :KK66:

takılma, onların bulmasıyla olacak işler değil inan bana.. o seni tanıştırmaz, sen sinemada karşılaşırsın, bankada görürsün, markette arabalarınız çarpar yine olur.. çok sağlam test ettiğim birşey var ki, hayat beklediğin şeyi asla beklediğin süre içerisinde vermiyor sana.. kafanı dağıt, farklı şeylerle uğraş ve en önemlisi asla bekleme!!

göreceksin herşey yoluna girecek.. :KK66:

Haklısınız beklememek,düşünmemek en iyisi olacak,bir şeyi nekadar çok istersen okadar güç olurmuş ,ummadığım bir anda belkide gerçekleşecek değilmi. Düşünceleriniz benim için değerli teşekkürler.

5 yıl öncesi tanıdık bir abla kendisini çok severiz biriyle tanıştıracağını söylemişti ama aradan 5 yıl geçti ses seda yok 5 yıldan sonra aynı çocuğun konusunu tekrar açtı başkasıyla tanıştırmış o kızı oğlan beyenmemış neymiş soğukmuş gülmüyormuş.sonra döndü bu abla bana seni de tanıştırmak istiyorum ama annesi kötü diyorlar o yüzden tanıştırmıyorum yarın öbürgün mutsuz olursun ben üzülürüm dedi. Şimdi soruyorum hanımlar madem oğlanın anası kötüydüde neden bana yıllar önce tanıştırıcam diyipte başkasıyla tanıştırıyor ve hala bana ümit veriyor tanıştırırım belki diyerek ayrıca başkalarına göre kötü olan bir insan belki bana göre çok iyi yada anlaşabilirim nerden biliyorsun ki .Üzülüyorum böyle gelipte tekrar oğlanı övüp şöyle efendi böyle efendi diyor belkide senin nasibin diyor sonra bir daha görmüyoruz ablayı.Artık yaşımda geldi evlenmek istiyorum çevremde evlenebileceğim insanda yok ,sosyal olabilecek konumda da değilim kimsenin uğramadığı bir yerde tek başıma çalışıyorum.Tüm yollar kapalı yani bir de bu insanların beni ümitlendirip gitmesi yıkıyor beni.

Kac yasindasin canim? Bahsettigi adam kac yasindaymis

Kac yasindasin canim? Bahsettigi adam kac yasindaymis

ayy bır yerde yakalasam da sorsam dıyordum, hiç soran oldu mu bılmeden soruyorum, lütfen yanlış anlama ben de cok merak edıyorum, zıpzıp, senın yas kac canım??? vallahı merakımdan catlıııcııııım:KK53:

Bana da oldu böyle bir şey şu an 32 yaşımdayım 8 yıl önce falandı kuzenim arkadaşına dedi illa olsun bende tamam dedim amaann sonra demesin mi iyi olur allahtan kötü olur kuldan vazgeçtim dedi çok içerlemiştim sonra üniversiteye gittim 2. sınıfta aradan 4 yıl falan geçmişti o kişiyi yine getirmek istediler bi ısrar okuyom diye... dedim yok istemiyorum düşünmüyorum sonra bu kişi başkasıyla evlenmiş ayrılmış bu seferde ben çalışıyodum tekrar dediler çok iyi illia olsun çok zengin dedim yok ben öğretmen falan olursa düşünüyorum bu laFı gıcıklığına dedim ..yani takma boşver benim umrumda bile değil başka adam mı yok elbet biri olur inşallah

aracılar önemlidir,imkanı olmayan insanlar için, araryıp siz söyleyin, ben tanışmak istiyorum o beyle diyin, içime doğuyor sanki tanışmam lazımmış gibi geliyor falan diyin... Utanmayın böyle bir şey için... O da miskin miskin takılmasın, konuştuklarını icraaata döksün..

Hayy o ümit veren insanlar varya ne diyim onlara
Banada ümit verdiler maf oldum ya aylarca
Bu arada o gecen zaman zarfında çocuğuga bi guzel asik ol deli gibi sev neler çektim ahh ahh benim aptalligim herkesi kendim gibi saniyrom..
Neyse cnm gelelim snaa sakin kabul etme
5 sene once neredelermis
Sana soyleyim bak bunlar o kadar kiza bakti bakti
Bulamadilar geri sana döndüler
Sakin kabul etme
Rabbimde sana en iyi en guzelinden bi es nasip etsin gönlüne göre versin..

[QUgüzel bir yorumTE="arcLizzie, post: 37472970, member: 343820"]Nasipse el getirir, yel getirir, sel getirir! nasip değilse el götürür, yel götürür, sel götürür!...derler..

:) Moral bozmak yok...

Kadın ayıp etmiş o ayrı tabi..[/QUOTE]
Nasipse el getirir, yel getirir, sel getirir! nasip değilse el götürür, yel götürür, sel götürür!...derler..

:) Moral bozmak yok...

Kadın ayıp etmiş o ayrı tabi..
Ne güzel bir yorum

Evlilik düşünüyorsanız ankarada banka da şef konumunda çalışan maaşı iyi olan bi tanıdığım var kendi asıl mesleği beden eğitimi öğretmeni. ..
Bir nişan attı..
İsteyen varsa numarasını vereyim whatsapptan konuşun haberi yok kişinin 32 yaşında yengeç burcu özelliklerini taşıyor :KK48::KK48::KK71::KK30:

Evlilik düşünüyorsanız ankarada banka da şef konumunda çalışan maaşı iyi olan bi tanıdığım var kendi asıl mesleği beden eğitimi öğretmeni. ..
Bir nişan attı..
İsteyen varsa numarasını vereyim whatsapptan konuşun haberi yok kişinin 32 yaşında yengeç burcu özelliklerini taşıyor :KK48::KK48::KK71::KK30:

Nazlım çok güldüm yaa.. :KK70:

S
Bir nişan attı..
Sizin gibi arkadaşlar cogslmali bu sitede yaşım küçük olsa tanışmak isterdim

Back
X