• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ümitlendiren aracı

Banada olmuslugu var..hatta su an bile..soyle iyi boyle iyi vs...ortada adam yok..bosver hic takma kafana...ama merakta ediyorsan kadin yine soylediginde ayy bi goriyim cok merak ettim su cocugu 5yildir bulamamis anasi yuzundenmiymis gibisinden laf at..belki senden adim bekliyordur kadin...ama suna bende kiziyorum..iyi olur allahtan kotu olur kuldan...ne alaka yaa..zaten o kisinin kaderiymiski boyle olmus..sen tanistir cik aradan dimi ama ;)

Bidahaki sefere gelip oyle derse , tersle sende onu..

One oyle canim , gelip umutlandirip sonrada kayboluyo , dalga gecer gibi...

Bayanlar kısmeti kendiniz yaratacaksiniz.Şimdi erkekler görücü istemiyor.Tanissada iş olsun diye,olmadı diyor sonra.
Kısmeti beklerseniz kendi tecrübeme göre çok beklersiniz.
Benim gibiiiiii evde kalırsınız:)

Araciyla ozel hayatimi yonlendirmedigim icin no problem..
Bana biraz sacma geliyor boyle aracilar fln kusura bakmayin..
Siparis uzerine kurulacak bir iliski gibi gelmistir hep.. Bana gore degil.

Aman Allah bilir çocuk kimlerle konuşuyor...Öyle aracı olanlar kendi istedikleri için aracı oluyor çocuk istediği için değil. Tanışıp sonradan sever o ayrı...

sen 5 yıldır evde oturmuş bu aracının getireceği kısmeti mi bekliyorsun:KK57:

ayıp etmiş etmesine de senin böyle ümit bağlaman da çok şaşırtıcı

bu işler nasip işleridir. bazıları filmlerdekiler gibi bi köşe başında çarpışarak tanışır evlenir, bazısı bi aracı vesilesiyle bi kafede oturup tanışır evlenir. sanki hiç bilmediğimiz şeyler bunlar. şaşıranlara şaşırıyorum bende. :KK59:
5 yıl aklında mı tutmuş, yokluk mu çekmiş bilmem ne? ayıptır ya.
karşınızda birebir görmeseniz bile bi insan var. kalp kırmak bu kadar kolay olmamalı :KK12:
Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşım dua et iyiki evlenmişim diyebileceğin birini çıkarsın Rabbim karşına.:KK68:

Back
X