Sizden başka kimsem yok.

Yumim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
1.082
573
38
Biri var hayatimda ama varla yok arası.Ciddi . Bazen çok iyi davranıyor seviyor diyorum ama genelde çok soğuk. Dengesiz..

Son düzenleme:
Valla açıkça söylemek gerekirse hiç bir erkek için kendinizi uzmeyin. Karakterine tersse beklentilerini karsilamiyorsa ayrıl. Yarın öbür gün evli olunca daha çok batıyor ve istediğin zaman ayrilamiyorsun.

Neden yalvarsın istiyorsunuz? Çünkü egonuzu tatmin etmek istiyorsunuz fakat o arada giden günlerinizi, güzel çağınızı, gerçek aşkı, sevgiyi erteliyorsunuz.
Ne acı.

Sorun sizde
Neden böylesi bi insana ihtiyac duyuyor ve egoist duygular besliyorsunuz (bana yalvarsın) bunu bulmak lazım

Ben şimdi yazmayayım
İradesizliğini yerecek olan yersin
Ego tatminini yapsın

Sustuklarında gelip, yardımcı olmayı denerim

Kimse vazgeçilmez değildir bunu gösterin bu durumda sizi arkasına bakmadan terkedip giderse neyin ne olduğunu anlamış olursun enazindan. Sevgisi bitmişse zaten ilişkiyi sürdürmek aptallık olur

Yahu sizi tinlamayan bir adam icin neden çaba sarfedip üzülüp birde onun pişmanım olmasini bekelyesiniz? Neden hala hayatindasiniz ve neden siz onu hayatinizda tutuyorsunuz boşverin allah askina yaa

Son düzenleme:
Pişman oluyorlar yalvarıyorlar ama ayrıldıktan iş işten geçtikten sonra...
Teeee bilmem kaç sene sonra...
Bana hep öyleleri denk geldi....
Sadece eşim çok farklıydı bunu farkedince evlendim :KK36:

Sana değer vermeyenlere dönüp bakma bile.
Birgün sana gerçekten değer veren biri çıkacak ozaman anlayacaksın sevmeyi sevilmeyi... ;)

Valla açıkça söylemek gerekirse hiç bir erkek için kendinizi uzmeyin. Karakterine tersse beklentilerini karsilamiyorsa ayrıl. Yarın öbür gün evli olunca daha çok batıyor ve istediğin zaman ayrilamiyorsun.
Her şeyi iyi de sadece bazen umursamaz oluşu beni yıpratıyor

bırakamayacağını düşünüyorsa bırak :)

Pişman oluyorlar yalvarıyorlar ama ayrıldıktan iş işten geçtikten sonra...
Teeee bilmem kaç sene sonra...
Bana hep öyleleri denk geldi....
Sadece eşim çok farklıydı bunu farkedince evlendim :KK36:

Sana değer vermeyenlere dönüp bakma bile.
Birgün sana gerçekten değer veren biri çıkacak ozaman anlayacaksın sevmeyi sevilmeyi... :KK66:
Değer veren hiç olmadı

Kimse vazgeçilmez değildir bunu gösterin bu durumda sizi arkasına bakmadan terkedip giderse neyin ne olduğunu anlamış olursun enazindan. Sevgisi bitmişse zaten ilişkiyi sürdürmek aptallık olur
Yani ayrılarak mı

Bir erkek evlilik düşündüğü halde neden evlilikten bahsetmez? Hayaller kurmaz ,planlar yapmaz...? Konuşmaz .Neden acaba ?

Değil mi hep konuşan taraf bizsek böyle bir durum oluşmuş olabilir mi? Ben istiyorum ki her şeyi o da bir şeyler düşünsün, ilgili olsun falan

Evet doğru. Peki nasıl davranmak gerekir sizce. Ben istemiyorum evlilik meraklısı görünmek aksine o bazı şeyleri düşünsün istiyorum

Çok kötüyüm. Allahım artık al onu kalbimden diyorum. Biri var hayatimda ama varla yok arası.Ciddi düşünüyor, ailesi biliyor. Bazen çok iyi davranıyor seviyor diyorum ama genelde çok soğuk. Hep arayan soran benim. Kavga ettiğimizde takmıyor nasıl olsa bikaç güne barışırız diyor. Çok lakayt. Kızlar bu durumu nasıl değiştireceğim lütfen yardım edin. Beni çok üzüyor. Bir gün iyiyse on gün kötü. Napcam ben. Onu bırakamam sanıyor.Bu yüzden keyfine göre davranıyor.
bugun actiginiz konulara baktimda Siz bu insani degistirmeye calisiyorsunuz Farkindamisiniz ? Birakin geri cekin kendinizi biraz cabalamayin geri adim atin belki ozaman dikkatini cekersiniz. .

bugun actiginiz konulara baktimda Siz bu insani degistirmeye calisiyorsunuz Farkindamisiniz ? Birakin geri cekin kendinizi biraz cabalamayin geri adim atin belki ozaman dikkatini cekersiniz. .
Değiştirmek değil de bir iyi bir kötü durumu anlayamıyorum. Bu da beni yıpratıyor

Değiştirmek değil de bir iyi bir kötü durumu anlayamıyorum. Bu da beni yıpratıyor
Lütfen dedigimi yapin kendinizi geri çekin biraz.. nasilsa yumim beni arar, nasilsa yumim beni sever, yumim gelir ,yumim nasilsa yanimda elimin altinda rahatligi vermeyin..

Sende biraz umursamaz ol ulaşılmaz ol erkekler zor olanı daha cazip buluyor takma aradıgında işim var birazdan ararım de bahane bul o an bi süre böyle yap bakalım az merak etsin düşünsün

Back
X