- 6 Ekim 2013
- 1.172
- 300
- 133
- Konu Sahibi helloeverybody
Hic alinmadim kirilmadim da , aksine birinin beni tokatlayip kendime getirmesi lazim :) . Yazdiklarinda cok haklisin bende sehir disinda okumak istiyorum zaten imkanim olsa bir dakika durmam , ama sehir disina izin cikarmi birde o konu var :)Bakın beni yanlış anlamayin ancak bunları birinin size demesi gerekli. Benim yakinimda reelde tanıdığım bir insan olsa bende diyemem kırıcı olmasindan cekinirim ancak suan ne siz beni taniyorsunuz ne de ben sizi. Ve samimi olarak durumu anlatip yorum istemişsiniz bende doğruları yazacağım. Kırılmayın lütfen, ama bence gercekten normal değilsiniz. Yani acaba hic düşündünüz mu yaşıtlarim böyleyken ben niye boyleyim diye, yani tamam onlara ozenmiyorsunuz ama neden? Su bir gercek ki butun insanlar hemen hemen ayni standartta doğar sonra nasil yetiştirildiyse oyle devam eder hayatina bir yerden sonra da iş kendi kendini geliştirmesidir. Bence suan sizin asosyalliğinizin sebebi anneniz. Yani çok dominant ve sizi ezelden beri o kadar kısıtlamis ki siz bu sekilde mutlu olduğunuzu saniyorsunuz. Yani suan oyle gelmiyor olabilir ama bir sorun olduğu kesin. Suanki asil sorununuz annenizle tartismaniz degil de bu asosyallik meselesi olsa daha iyi olacaktir. Bir yerden baslayin artik derim ben hatta univeristeyi bakin bu dedigim cok onemli.rica.ediyorum düşünün bunu bu sizin icin dönüm noktasi niteliğinde olabilir, "ailenizden uzakta okuyun" yapabileceginiz en iyi sey bu bence. Orda arkadaslar edinizsiniz sevgiliniz olur hayata alisirsiniz gezmeyi tv ve bilgisayar dışında sosyal hayati guzel bulmaya baslarsiniz ve hatta kendinize guveniniz gelir. Esenlikle kalin inşallah