Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşanıp ayrıldı ıse sorarım.Sevgiliniz veya eşinizin sizden önceki hayatını kafaya taktığınız oldu mu? Nasıl üstesinden geldiniz?
Daha önce sevgilisini aldatan biriyle olup mutlu olan varmı karşısındakine güvenip ilerleyen?
Zira kendim cok kuran bir insan olarak önceyi takmamaya zorlanıyorum da.
Onceside oncemde kimseyi ilgilendirmez.Sevgiliniz veya eşinizin sizden önceki hayatını kafaya taktığınız oldu mu? Nasıl üstesinden geldiniz?
Daha önce sevgilisini aldatan biriyle olup mutlu olan varmı karşısındakine güvenip ilerleyen?
Şimdi benden öncesi beni ilgilendirmez diyecem de adam eski sevgilisini aldattığını söyleyecek kadar garip biri olduğu için de istemezdim kendisini.
İnsan biraz utanır ayol.
Chat sitesine giren adamdan bahsediyoruz, nesine güveneceksin?
Senle konusurken kimbilir kaç kızla cinsellik konusuyodur orda. Saf olmayın bu kadar ya
Konu dışı olacak ama 2011'den beri üye olsam da 2007'den beri sitenin koyu takipçiyim. O zamandan beri size sempatim var[/QU
Konu dışı olacak ama 2011'den beri üye olsam da 2007'den beri sitenin koyu takipçiyim. O zamandan beri size sempatim var![]()
aynen laleyi bnde severim o beni tanımaz önceki üye adımı da bilmez ama yorumları güzeldir..
Teşekkür ederim.Konu dışı olacak ama 2011'den beri üye olsam da 2007'den beri sitenin koyu takipçiyim. O zamandan beri size sempatim var![]()
Teşekkür ederim.
Emin olun sempatiler karşılıklı.
2007 vayyy be!
Gençliğim...![]()
ciddi bir suç işlemiş ya da benim ahlak anlayışıma ters bir davranışta bulunmuşsa (bir yetişkini ya da çocuğu taciz etmesi, hırsızlık, gasp, cinayet gibi bir suç işlemesi, bir hayvana ya da çocuğa bilerek zarar vermesi gibi) asla o kişiyle birlikte olmam, onun dışında sormam bile banane
What is this?ones a cheater, always a cheater.
Sevgiliniz veya eşinizin sizden önceki hayatını kafaya taktığınız oldu mu? Nasıl üstesinden geldiniz?
Benim hayatımda kimse olmadı. İlişkileri çabucak tüketen ve bir sürü sevgilisi olmuş bir insanla yapamam. Çünkü onlarla hangi sebepten bir araya gelmişse benimle de aynı sebepten bir araya gelecek, onlarla hangi sebepten ayrılmışsa benimle de aynı sebepten ayrılacak. Geçmiş önemli değildir diyenlere açıkçası katılmıyorum.Sevgiliniz veya eşinizin sizden önceki hayatını kafaya taktığınız oldu mu? Nasıl üstesinden geldiniz?
Canım seninde geçmişin var unutma kimse anadan doğma erkek yüzü görmemişliği yok. O da senin geçmişini takarsa hele bir de dilin ucuna gelirse canın yanar. Mutlu olamazsın. Takıyorsan eğer bu senin kendine güvensizliğindir.